Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bestcooll

Arkadaşlar merhaba.Dün akşam bu saatlerde 16gb gold siparişi vermiştim.Az önce gönderim hazırlığına girdi.Acaba apple store ctesi gönderim yapıyor mu? yarın kargolanırsa sanıyorum pazartesi elime geçmiş olur.Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Malesef cumartesi ve pazar gönderim yapılmaz pzt kargoya verir salı gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: prank31

quote:

Orijinalden alıntı: Bestcooll

Arkadaşlar merhaba.Dün akşam bu saatlerde 16gb gold siparişi vermiştim.Az önce gönderim hazırlığına girdi.Acaba apple store ctesi gönderim yapıyor mu? yarın kargolanırsa sanıyorum pazartesi elime geçmiş olur.Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Malesef cumartesi ve pazar gönderim yapılmaz pzt kargoya verir salı gelir

Sağlık olsun geç olsun güç olmasın da bekleyelim.

• prank31 P kullanıcısına yanıt
    benim de yarım saat önce gönderim hazırılığına düşmüş. saat 22,00 de gönderim hazırlığına düşüyorsa yarın ve pazar günü de gönderime düşmez mi ?? çalışma saatleri 18.00 ' a kadarsa , 22.00 da neden gönderim hazırılğına düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak06

benim de yarım saat önce gönderim hazırılığına düşmüş. saat 22,00 de gönderim hazırlığına düşüyorsa yarın ve pazar günü de gönderime düşmez mi ?? çalışma saatleri 18.00 ' a kadarsa , 22.00 da neden gönderim hazırılğına düşüyor.

18 e kadar çalişan müşteri hizmetleri lojistiğinki daha esnek ama lojistikte haftasonu tatil
  • prank31 P kullanıcısına yanıt
    haklısınız. saçma ama. madem hafta sonuna girececeğini biliyor lojistik, gönderim e niye geçiyor. gönderim hazırlığında kalsaydı :)) sinir oldum şimdi ya. tam sevinmiştim. bekle pazartesiyi . bu arada teşekkürler bilgiler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak06

haklısınız. saçma ama. madem hafta sonuna girececeğini biliyor lojistik, gönderim e niye geçiyor. gönderim hazırlığında kalsaydı :)) sinir oldum şimdi ya. tam sevinmiştim. bekle pazartesiyi . bu arada teşekkürler bilgiler için
    4 aralık'ta verdiğim 16gb gold siparişim gönderim hazırlığında. Hafta içi elimde olur , aceleye gerek yok bunada şükür (18-20 aralık'ı bulmayacak )
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

4 aralık'ta verdiğim 16gb gold siparişim gönderim hazırlığında. Hafta içi elimde olur , aceleye gerek yok bunada şükür (18-20 aralık'ı bulmayacak )

Alıntıları Göster
    uzay grisi 5s için değişim istedim cuma günü aradım ve siparişimin değiştiğini söyledi ama dünden beri siparişlerime aos den giremiyorum hep üzgünüz diyor ? nedenini bilen varmı ? ne zaman düzelir bu
  • krm_group kullanıcısına yanıt
    Aynen benim de 4 aralıkta verdiğim 32 gb Gold gönderim hazırlığında gösteriyor. Süper oldu , umarım pazartesi kargo bana ulaşır ( İstanbul içi ).
  • Beyler 4g 16 gün air elime ulaştı su an onunla yazıyorum. Bir android fanı olarak inceliyicem bu cihazı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Beyler 4g 16 gün air elime ulaştı su an onunla yazıyorum. Bir android fanı olarak inceliyicem bu cihazı
    Sipariş ettiğim telefonu Apple onay alır almaz kargoya verdi ama UPS Kargo hala elime ulaştıramadı. Telefon açtıgımda bir kez ulaşabildim ve bana paketin kayboldugunu araştırıldığını ve geri döneceklerini söylediler. Bu rezilliğin yaşandığı yer UPS Gaziantep HUB şubesi. Apple ilgileniyormuş bakalım nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknonel

quote:

Orijinalden alıntı: WuLk

quote:

Orijinalden alıntı: hknonel

dün gece buradaki mesajları okuyarak bilgi sahibi oldum. öncelikle herkese teşekkür ederim.

ben de geceleyin siparişimi verdim, özellikle son günlerdeki hızlı teslimatlardan dolayı. sabahleyin de ilk iş saat 9.30da yapı krediye gittim ve 2064TL (5s 16gb space gray) havalemi yaptım.

ilginçtir havale ücreti 31TL dedi vezne ama bazı büyük şirketlerde çıkmıyor dedi ve havale ücreti almadı. (çıkmamış)

demin bakabildim sipariş durumuna "Siparişiniz İşleniyor" durumuna geçmiş. çok sevindim.

yeni alacak arkadaşlar için bilgi kaynağı olur umarım. teslimatla ilgili gelişmeleri tekrar aktarırım.

almış, alacak herkese hayırlı olsun. güle güle kullanmak dileğiyle :)

Hayırlı olsun. Gelişmeleri bekliyoruz.

eveett nihayet gönderim hazırlığına girdi pazartesi olmadı salı gelir artık :)

Tekrar hayırlı olsun kardeşim inşallah en kısa zamanda eline ulaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: deburky

Aynen benim de 4 aralıkta verdiğim 32 gb Gold gönderim hazırlığında gösteriyor. Süper oldu , umarım pazartesi kargo bana ulaşır ( İstanbul içi ).

Şimdi de "Gönderildi" ye döndü işlem
    Altta teslimatı takip et'e tıklayınca da UPS bilgileri çıkıyor.
    Keşke bugün teslim etseler.
    Tadından yenmez valla

• quote:

quote:

Şimdi de "Gönderildi" ye döndü işlem
    Altta teslimatı takip et'e tıklayınca da UPS bilgileri çıkıyor.
    Keşke bugün teslim etseler.
    Tadından yenmez valla

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 12 taksit olayını tek çekim yapıyorlardı. Halen o sorun devam ediyor mu? Yoksa taksitli olarak mı geçiyorlar ödemeyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WuLk

Arkadaşlar 12 taksit olayını tek çekim yapıyorlardı. Halen o sorun devam ediyor mu? Yoksa taksitli olarak mı geçiyorlar ödemeyi ?

Alıntıları Göster
    Haftasonu apple store çalışmıyor diye biliyordum , dün gece gönderim hazırlığı olan siparişim bugün gönderildi. Çok iyi oldu bu.
  • krm_group kullanıcısına yanıt
    UPS'e ulaştım, bugün teslim alınmış ve pazartesi teslimatı yapılacakmış.
    Muhtemelen sizinki de bu şekilde olacaktır.
  • quote:

Teşekkür ederim, güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mennorat

Sipariş ettiğim telefonu Apple onay alır almaz kargoya verdi ama UPS Kargo hala elime ulaştıramadı. Telefon açtıgımda bir kez ulaşabildim ve bana paketin kayboldugunu araştırıldığını ve geri döneceklerini söylediler. Bu rezilliğin yaşandığı yer UPS Gaziantep HUB şubesi. Apple ilgileniyormuş bakalım nolacak

Büyük talihsizlik büyük ihtimal ups yeni telefon alacak size apple'dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

quote:

Teşekkür ederim, güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    ben yaklaşık 12 gün önce iade etmiştim. halen paramı iade etmediler. doğru düzgün muhatap olacak birileri bile yok, bu nasıl firma.

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

ben yaklaşık 12 gün önce iade etmiştim. halen paramı iade etmediler. doğru düzgün muhatap olacak birileri bile yok, bu nasıl firma.

Alıntıları Göster
    ürünler işleniyordan gönderim hazırlığına düşmüş umarım pazartesi kargoya verirler salı çarşamba bana gelir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

ürünler işleniyordan gönderim hazırlığına düşmüş umarım pazartesi kargoya verirler salı çarşamba bana gelir telefon

Alıntıları Göster
    nihayet gönderildiye düştü benimki de :) 4 aralık space grey 16gb
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.