Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Havale (başka başkadan EFT) yaparken "referans" kısmına APPTR ile başlayan sipariş numaranızı yazmanız yeterli.
    Garanti EFT ücreti olarak 3 TL aldı. Cepten mi internetten mi yapıldı bilmiyorum (şirket yaptı).

@gopgop
    Dün (4 Aralık) 16GB Beyaz Havale ile sipariş verip, Garanti'den EFT yapmıştım. Bugün az önce email geldi "siparişiniz işleniyor" diyor.
    Gönderim: 1 - 3 İş günü
    Teslimat: 09/12/2013 - 11/12/2013 Standart Gönderim

Umarım yarın kargoya verilir de, Cumartesi teslim alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Aralık 2013; 13:40:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

@mffirat

Havale (başka başkadan EFT) yaparken "referans" kısmına APPTR ile başlayan sipariş numaranızı yazmanız yeterli.
    Garanti EFT ücreti olarak 3 TL aldı. Cepten mi internetten mi yapıldı bilmiyorum (şirket yaptı).

@gopgop
    Dün (4 Aralık) 16GB Beyaz Havale ile sipariş verip, Garanti'den EFT yapmıştım. Bugün az önce email geldi "siparişiniz işleniyor" diyor.
    Gönderim: 1 - 3 İş günü
    Teslimat: 09/12/2013 - 11/12/2013 Standart Gönderim

Umarım yarın kargoya verilir de, Cumartesi teslim alabilirim.

vay be demek ki alınan şehirde önemli ben eskişehire istedim kargoyu ondan bana 17/19 dedi şimdi öylesine ankarayı seçtim sizin verdiğiniz tarihi verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

vay be demek ki alınan şehirde önemli ben eskişehire istedim kargoyu ondan bana 17/19 dedi şimdi öylesine ankarayı seçtim sizin verdiğiniz tarihi verdi

Otomatik verilen bilgiye bakmayın. İstanbul ve Eskişehir için kargoya verildikten sonra teslim süresi aynıdır. Ancak İstanbul'dan 600 km. ve üzeri mesafelerde 1-2 gün farkeder.

Genelde sistemlerde aceleci müşteriler arayıp rahatsız etmesin diye pay bırakılarak ileri tarih yazılır :)
  • Arkadaşlar banka havalesini yaptıktan sonra bankanın ödemenizi işlemesi için lütfen 5 iş gününe kadar zaman tanıyın diyor zaten gönderim 3-5 iş günü toplam da 10 gün mü bekleyeceğiz yardım bekliyorum
  • dün gece buradaki mesajları okuyarak bilgi sahibi oldum. öncelikle herkese teşekkür ederim.

ben de geceleyin siparişimi verdim, özellikle son günlerdeki hızlı teslimatlardan dolayı. sabahleyin de ilk iş saat 9.30da yapı krediye gittim ve 2064TL (5s 16gb space gray) havalemi yaptım.

ilginçtir havale ücreti 31TL dedi vezne ama bazı büyük şirketlerde çıkmıyor dedi ve havale ücreti almadı. (çıkmamış)

demin bakabildim sipariş durumuna "Siparişiniz İşleniyor" durumuna geçmiş. çok sevindim.

yeni alacak arkadaşlar için bilgi kaynağı olur umarım. teslimatla ilgili gelişmeleri tekrar aktarırım.

almış, alacak herkese hayırlı olsun. güle güle kullanmak dileğiyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mffirat

Arkadaşlar banka havalesini yaptıktan sonra bankanın ödemenizi işlemesi için lütfen 5 iş gününe kadar zaman tanıyın diyor zaten gönderim 3-5 iş günü toplam da 10 gün mü bekleyeceğiz yardım bekliyorum

Yukarıdaki mesajımda yazdığım gibi, sipariş verip EFT yaptığım günün ertesi sabahı ödeme alındı ve siparişler işleniyor onayı geldi. Şu an kargo süresi 1-3 iş günü yazıyor. Ben sipariş verirken 3-5 iş günü idi.

Ne cihaz alıyorsunuz bilmiyorum ama, normal şartlarda havale / EFT 24 saatte kabul ediliyor ve şu an 1-3 iş günü teslim süresi var. Yani sizin elinize geçmesi en az 3-4 iş günü, en fazla 8-10 iş günü sürebilir. Bundan sonrası müneccimlik olur :)

• Bahadora kullanıcısına yanıt
    Atm den yapınca 5.5tl vezneden yapınca 31 tl eft ücreti istiyor.

Ayrıca bir şey soracağım. alıcı adı kısmına ben "APPLE TURKIYE" yazdım. dün sabah 9 da eftyi yaptım. Bugün yapıkrediye gidip apple'ın hesabına param geçmiş mi diye sorduğumda geçtiğini öğrendim. Ancak hala siparişiniz işleniyor maili gelmedi. Alıcı adını farklı yazmam sorun yaratır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknonel

dün gece buradaki mesajları okuyarak bilgi sahibi oldum. öncelikle herkese teşekkür ederim.

ben de geceleyin siparişimi verdim, özellikle son günlerdeki hızlı teslimatlardan dolayı. sabahleyin de ilk iş saat 9.30da yapı krediye gittim ve 2064TL (5s 16gb space gray) havalemi yaptım.

ilginçtir havale ücreti 31TL dedi vezne ama bazı büyük şirketlerde çıkmıyor dedi ve havale ücreti almadı. (çıkmamış)

demin bakabildim sipariş durumuna "Siparişiniz İşleniyor" durumuna geçmiş. çok sevindim.

yeni alacak arkadaşlar için bilgi kaynağı olur umarım. teslimatla ilgili gelişmeleri tekrar aktarırım.

almış, alacak herkese hayırlı olsun. güle güle kullanmak dileğiyle :)

Hayırlı olsun. Gelişmeleri bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufkenan

Atm den yapınca 5.5tl vezneden yapınca 31 tl eft ücreti istiyor.

Ayrıca bir şey soracağım. alıcı adı kısmına ben "APPLE TURKIYE" yazdım. dün sabah 9 da eftyi yaptım. Bugün yapıkrediye gidip apple'ın hesabına param geçmiş mi diye sorduğumda geçtiğini öğrendim. Ancak hala siparişiniz işleniyor maili gelmedi. Alıcı adını farklı yazmam sorun yaratır mı?

Para hemen Apple'ın hesabına geçer tabi. Ancak banka ile Apple arasında sipariş numarasına göre otomatik eşleştirme sistemi olamayacağı için, Apple'ın kendi hesabını kontrol etmesi ve sisteme manuel olarak "ödeme alındı" bilgisi girmesi gerekiyor. Bu nedenle Apple'a sorunca "ödemenin onaylanması 3 iş günü sürebilir" diyorlar; bence 24 saat geçmeden onaylanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Aralık 2013; 16:38:42 >

• signore kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler. dün sabah 9 da yapmıştım. 2 iş günü geçti neredeyse. belki de benim hesabımdan apple'ın hesabına ne zaman geçtiğini bilmediğim için tam yorum yapamıyorum. umarım sorun olmaz da en geç yarına kadar siparişim onaylanır
  • quote:

cevabınız için teşekkürler. dün sabah 9 da yapmıştım. 2 iş günü geçti neredeyse. belki de benim hesabımdan apple'ın hesabına ne zaman geçtiğini bilmediğim için tam yorum yapamıyorum. umarım sorun olmaz da en geç yarına kadar siparişim onaylanır

Belki şubeden yapılan EFT'lerin işlenme zamanları farklı olabilir. Ben internetten EFT yaptıktan sonra 24 saat geçmeden onay geldi. Genelde internetten EFT yapınca saat 16.00'ya 10-15 dakika içinde karşı tarafa ulaşıyor.

Zaten hesap no belli olduğu için alıcı adı vb. çok önemli değil. Yeter ki APPTR ile başlayan sipariş numarasını Referans kısmına doğru yazmış olsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Aralık 2013; 16:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Belki şubeden yapılan EFT'lerin işlenme zamanları farklı olabilir. Ben internetten EFT yaptıktan sonra 24 saat geçmeden onay geldi. Genelde internetten EFT yapınca saat 16.00'ya 10-15 dakika içinde karşı tarafa ulaşıyor.

Zaten hesap no belli olduğu için alıcı adı vb. çok önemli değil. Yeter ki APPTR ile başlayan sipariş numarasını Referans kısmına doğru yazmış olsunlar.

APPTR'li numarayı yazmıştım. O zaman endişe etmeme gerek yok.

• Dün itibariyle iPhone 5S Case (PRODUCT) RED'i Siyah ile değişim işlemlerini başlatmış bulunmaktayım.
  • mehmetfahriguven kullanıcısına yanıt
    neden değiştiriyorsun renkten dolayımı
  • " Ürünler İşleniyor " ne kadar sürüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

" Ürünler İşleniyor " ne kadar sürüyor ?

Belli olmaz. Stok durumuna bağlı. Bazen 2 gün, bazen 2 hafta. Ama şu ana kadar verdikleri tahmini teslim tarihini hiç geçirmediler. Ya da biz duymadık.
  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Siyah haricindeki renklerde sıkıntılar var. Kırmızı çok seviyorum ama değiştirmez isem sürekli kirli görünmesine tahammül etmek zorunda kalacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfahriguven -- 5 Aralık 2013; 21:52:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cihaz değişim ile bilgisi olan bana ulaşabilirmi ? aldığım 5s uzay grisi ve siyah iphone case yi değiştirme işlemlerini başlattım. ve silver 5s ve kırmızı case istedim ancak siparişlerim bölümünde silver 5s ve kırmızı case değilde. eski aldığım ürünler değişim gibi görünüyor ? acaba işlemi yanlışmı yaptılar? yarın tekrar aramalımıyım? yardımcı olabilecek biri varmı ?
  • Selam arkadaşlar bende 16gb gold siparişi ile beklemeye başlayanlardanım.teslim tarihi 11-13 aralık görünüyor.Herkesin cihazı hayırlı olsun.
  • Bestcooll B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun şimdiden. daha erken teslim edilme ihtimali çok yüksek
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.