Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 28 kasım sparişim bugun geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnt kargoda olan yokmu ?
     Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU]
  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Sallanıyo ama video cekerken rahatsız edecek kadar değil
  • Sarz konusundada benim beklentimi astı valla. Sürekli mesajlasıyorum 2 gune kasıyor sarzı
  • deburky kullanıcısına yanıt
    öyle yazdığına bakma erken gelecektir;)
  • arkadaşlar benim telefonda geldi arkadaşın altın sarısı telefonla yanyana birkaç fotoğrafını çektim.

• I_serkan_I kullanıcısına yanıt
    Cok guzel duruyor hayirli olsun. Bizimkide dagitimda ups de ki arkadasin insafina kaldik gelmedi hala :)

• Benim kide geldi şimdi.
    Listeye yazdıarlım ismimizi İphone 5s Gold !6 GB

Herkese hayırlı olsun.
  • geldi 5s gold 16 gb 26 kasım siparişi tuslarda ne ses var ne oynama aynı iphone 5 gibi
  • Valla burada 100 kisi iphone alabiliyorsa fon kuralim :) ipad alanlarida sayarsak 500 bin tl para yapar kaba hesap :)

@neyro61 hayirli olsun.

• @apopse hocam 5 gelmesin sana 5s gorunumlu herkesin ki oynuyo ses var :))) hayirli olsun

• Sonunda beklemeye dayanamadım ve distribütörlerden alınan cihazların garantisinin Apple'da %100 aynı şartlarda geçeceğine hala emin olamadığım için Apple Store'dan havale ile sipariş verdim.

Havaleyi hemen gönderdim ve referans numarasını girdim de, havalenin işlenmesini hızlandırmak için yapabileceğim birşey var mı ? Örneğin bir email adresine dekont göndermek gibi ?
  • signore kullanıcısına yanıt
    bende dün saat 9 gibi havale yöntemiyle ödememi yaptım online görüşme yaptım ve ordaki yetkili 3 iş gününe ihtiyaçlarını olduğunu söyledi mesai saati bitincede yarına kalır falan dedim ama dün gece saat 4 de siparişimi onaylamışlar şuan ürünler işleniyor kısmına geçmiş teslimatta 17/19 aralık diyor ama daha önce gelir herhalde çünkü 3-5 gün diyor gönderime
  • Sonunda geldi.. Cok guzel gozukuyor. Henuz kurcalamadim ama cok iyi duruyor..

• bence 17-19 Aralık sistemin ilk oluşturduğu otomatik sure ve 5 is gunü dikkate alınınca normal sayılabilir. Ben 16gb beyaz aldım. Bence önümüzdeki hafta basında netleşir ve haftasonundan once gelir

• 2 aralık sipariş, 4 aralık bugün öğlen 1 gibi teslim aldım.
  • Pazar gecesi kuzenle aynı anda Gold 16GB 5S aldık.Ben Turkcell'in sitesinden aldım daha hızlı olur diye o Apple Store'dan aldı.Onunki 1-2 hafta yazmasına rağmen bugün geldi ben daha hala "PAKETİNİZ HAZIRLANIYOR" aşamasındayım gülermisin ağlarmı durumu oldu şans yok bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: et3rn4l

2 aralık sipariş, 4 aralık bugün öğlen 1 gibi teslim aldım.

Süper olmuş, güle güle kullan
    Darısı benim başıma.
  • kilit tuşu ile ilgili sorunumu video çekerek müşteri hizmetlerine mail attım. cihazı değiştiricem space grey ve gold almıştım. sizce uzay grisi yerine silver sipariş etmelimiyim ? silver olan arkadaşlar bi bakabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.