Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam 1 aralık gece sipariş 4 aralık öğlen teslim. çok iyi yeaaaaa
  • Ben 6.300 liralık alışveriş yapmışım açıldığından beri
  • ARKADAŞLAR İPHONE 5S ŞARJ KONTROL YAPAN OLDUMU HİÇ. MAKSİMUM KAÇ GÜN GİDİYOR. BENİM 1. GÜNDE %20 AZALDI. 2. GÜNDE Bİ %20 LİK DİLİM DAHA AZALDI. SU ANDA %60 SEVİYESİNDE. GECE 12 DE KAPATIYORUM. SABAH 7 DE AÇIYORUM TELEFONU. 3G-WİFİ GENELDE HEP KAPALI. AYRICA EKRAN PARLAKLIĞINIDA BAYA KISTIM. ORTALAMA 4 GÜN FALAN GİDECEK GİBİ? AMA OYUN OYNAMAYA BASLADIGINIZDA YADA Wİ-Fİ İNTERNETE BAGLANDIGINIZDA İSE YAKLAŞIK HER 3 DAKİKADA BİR %1 AZALIYOR SÜREKLİ. Bİ ARA 5S LERDE BATARYA PROBLEMİ OLDU. HATTA APPLE DA SÖYLEDİ HATALI ÜRETİM VAR DİYE. BATARYANIN ARIZALI OLDUGUNU NASIL ANLARIZ.
  • arkadaslar iphone 5s siparişi versem applestoredan kac gunde ulasıyor bılgınız varmı
  • Telefon geldi buz gibiydi sıcağa çıkınca nemlendi umarım sıvı temas gibi bisi olmamıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthvaderınabisi

arkadaslar iphone 5s siparişi versem applestoredan kac gunde ulasıyor bılgınız varmı

Sitede teslim tarihleri yazıyor ama zaten 3-5 güne düştüğüne göre 1 haftada elinizde olur yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Krznys

quote:

Orijinalden alıntı: darthvaderınabisi

arkadaslar iphone 5s siparişi versem applestoredan kac gunde ulasıyor bılgınız varmı

Sitede teslim tarihleri yazıyor ama zaten 3-5 güne düştüğüne göre 1 haftada elinizde olur yani

şimdide 1-3 güne düştü :) herhalde stok oğaldı tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: madfen

5s gold için şeffaf kılıf ve ekran koruyucu nereden alabiliriz arkadaşlar?

http://store.apple.com/tr/product/HA763ZM/A/iphone-5-i%C3%A7in-incase-yerine-s%C4%B1k%C4%B1-oturan-k%C4%B1l%C4%B1f?fnode=47&fs=f%3Diphone5s%26fh%3D35e9%252B3ea8

Kullanıyorum, gayet iyi..

• Bugün teslim edilen iphone 5s ime turkcell magazadan sarı kutu kampanyasaı ıle sgp spigen marka kılıf sipariş verdim. ayrıca akşam üstü artık populer olan kılıf magazlarından bırıne gıttım bulundugum sehırde ordan seffaf silikon aldım 10 tl çok da güzel oldu hiç boşluk kalmadı aralarında biraz böyle kullanacayım zevk versin gold rengı. tavsıye ederım seffaf sılıkon kılıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

Bugün teslim edilen iphone 5s ime turkcell magazadan sarı kutu kampanyasaı ıle sgp spigen marka kılıf sipariş verdim. ayrıca akşam üstü artık populer olan kılıf magazlarından bırıne gıttım bulundugum sehırde ordan seffaf silikon aldım 10 tl çok da güzel oldu hiç boşluk kalmadı aralarında biraz böyle kullanacayım zevk versin gold rengı. tavsıye ederım seffaf sılıkon kılıf.

Bana mı tavsiye ediyorsunuz
    Dükkanıma bir bakın isterseniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_70050119/f_//tm.htm#70050119

• Yok hocam sana tavsiyede bulunmak haddimize mi düşmüş
    Soru soran arkadaşa yazmıştım yanlışlık olmuş
  • Gold 16 gb hariç hepsi 1-3 iş gününe düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

Yok hocam sana tavsiyede bulunmak haddimize mi düşmüş
    Soru soran arkadaşa yazmıştım yanlışlık olmuş

Estfrllh. bende ufaktan reklam yapmış oldum
  • Makina akiyor baba :) bu arada gold cok parlak gozukuyordu nerde gorsem mat mis ekstra guzel oldu. Tus klidiyle de ugrasmadan direk parmak okuyucu ile de acilmasi guzel bir fonksiyon..

Kargo geldiginde telefon buz gibiydi. Sogutucu kamyonlarda mi getirdiler naaptilar anlamadim.

• arkadaşlar teli teslim aldıktan 4 gün sonra faturam da elime ulaştı.şimdili hiç bir sıkıntı yok çok şükür tanımaya çalışıyoruz cihazı hayırlsı bakalım.
  • 1 Aralıkta sipariş verip 1-2 hafta gönderim süresi olanmı , yoksa 4 aralıkta sipariş verip 3-5 gün gönderim süresi olanmı daha hızlı gelir ?
  • İş bankası Havale ile satın alan var mı? 2063 lira 16 gb için kaç lira havale ücreti kesiyor banka bilen var mı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahadora

İş bankası Havale ile satın alan var mı? 2063 lira 16 gb için kaç lira havale ücreti kesiyor banka bilen var mı ???

Is bankasi hesabina havale edersen ücret yok.

• Apple'dan 00800.... numarayı arayıp sipariş durumunu teyit edin diye mail alan arkadaşlar ;

+353.... numaradan aranırsanız mutlaka telefonu açın , sanırım telefonu açmayanlara bu mail geliyor.
    Eğer hala 00800 numarayı arayamama problemi yaşıyorsanız siparişi iptal edip tekrar sipariş verin.
  • Arkadaşlar bu worldpay referans numarasını iş bankası ile havale yapan arkadaşlar ( internet bankacılıgını kullananlar) nereye yazdılar açıklama bölümüne mi ?

Bu arada havale ücretinin 2 TL ya da 3TL gibi bir miktar oldugunu söylemişlerdi tabi internet bankacılıgı kullanlar için diğer türlü yüksek çıkabilir bilginize
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.