Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gold sipraişi veren arkadaş ne zman eline geçerse telefon haber verir misin =) şimdiden hayırlı olsun sana
  • teşekkür ederim arkadaşlar tabi ki burdan haber veririm mffirat arkadaşlar önerebileceğiniz (mat değil,parlak) şeffaf, en ince, sert kapak nedir? spigen'in sitesine baktım ama hepsi birbirine benziyor.
  • Bestcooll B kullanıcısına yanıt
    telefon kılıfı satan magazalrda var seffaf silikon yapıda kılıflar. 10 tl ye aldım ben onunla idare ediyorum. Bide turkcel magazadan 34 tl ye spingen ultra thin model kapak aldım.
  • arkadaşlar mrb.siparişini verdiğim 16 gb gold dün elime ulaştı.daha kullanmaya başlamadım çünkü nano simde sorun yaşıyorum.hat üstüme olmadığı için,alamıyorum ama bu sorunu bugün veya yarın halletcem.

sölemek istediğim renk olayı.başta space gray ve gold arasında baya bi git gel yaşadım.gold alacam dedim vazgeçtim,space gray alacam dedim ne varsa siyahta var dedim ama yine vazgeçtim.bu yüzden siparişi bi türlü veremiyordum.olmazsa magazaları gezim,teşirdeki ürünlere bakim hangisini beğenirsem onu alayım dedim ve başladım magazaları gezmeye.adana ve iskenderun didik didik ettim,teşir ürünü bırak alacak telefon bile bulamadım.bu arada android iyiden iyiye beni zorlamaya başladı.artık dayanmaz hal alıyordu.telefona bişi yapmaktan korktum.neyse ben telefonu bulamayınca dedim gold siparişi vercem.artık beğenmezsem iade eder değiştirrim dedim ve süreci başlattım.siparişi verdikten 5 gün sora space gray rengini inceleme fırsatım oldu.beni etkilmedi.ip5teki siyah daha asil olduğunu anladım.ve dün itibariyle gold elime ulaştı.ne kadar doğru bi karar verdiğimi anladım.gold bambaşka olmuş.sanki telefonu bana özel tasarlamışlar hissi yarattı,abartmıyorum.arkadaşlar bu 2 renk arasında kalanlara sölüyorum,tercihin kesinlikle gold olmalı.sölenen laflara hiç kulak asmayın;yok feminen renk,erkek adama gitmz,yok sırf ip5s olduğu belli olsun diye tercih ediliyo felan,yok prestij için tercih ediliyor felan.bunlarla hiç alakası yok.dediğim gibi gold aldığım için hiç pişman değilim.sırf bu söylentiler için kendi zevkinizden vazgeçmeyin.varsın kıro desinler umrumda değil.umrunuzda olmasın.o kadar para verip istediğiniz rengi almamak gibi bi hata yapmayın.

biraz uzun oldu kusura bakmyın.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.onur27

arkadaşlar mrb.siparişini verdiğim 16 gb gold dün elime ulaştı.daha kullanmaya başlamadım çünkü nano simde sorun yaşıyorum.hat üstüme olmadığı için,alamıyorum ama bu sorunu bugün veya yarın halletcem.

sölemek istediğim renk olayı.başta space gray ve gold arasında baya bi git gel yaşadım.gold alacam dedim vazgeçtim,space gray alacam dedim ne varsa siyahta var dedim ama yine vazgeçtim.bu yüzden siparişi bi türlü veremiyordum.olmazsa magazaları gezim,teşirdeki ürünlere bakim hangisini beğenirsem onu alayım dedim ve başladım magazaları gezmeye.adana ve iskenderun didik didik ettim,teşir ürünü bırak alacak telefon bile bulamadım.bu arada android iyiden iyiye beni zorlamaya başladı.artık dayanmaz hal alıyordu.telefona bişi yapmaktan korktum.neyse ben telefonu bulamayınca dedim gold siparişi vercem.artık beğenmezsem iade eder değiştirrim dedim ve süreci başlattım.siparişi verdikten 5 gün sora space gray rengini inceleme fırsatım oldu.beni etkilmedi.ip5teki siyah daha asil olduğunu anladım.ve dün itibariyle gold elime ulaştı.ne kadar doğru bi karar verdiğimi anladım.gold bambaşka olmuş.sanki telefonu bana özel tasarlamışlar hissi yarattı,abartmıyorum.arkadaşlar bu 2 renk arasında kalanlara sölüyorum,tercihin kesinlikle gold olmalı.sölenen laflara hiç kulak asmayın;yok feminen renk,erkek adama gitmz,yok sırf ip5s olduğu belli olsun diye tercih ediliyo felan,yok prestij için tercih ediliyor felan.bunlarla hiç alakası yok.dediğim gibi gold aldığım için hiç pişman değilim.sırf bu söylentiler için kendi zevkinizden vazgeçmeyin.varsın kıro desinler umrumda değil.umrunuzda olmasın.o kadar para verip istediğiniz rengi almamak gibi bi hata yapmayın.

biraz uzun oldu kusura bakmyın.

Aynen öyle, gold değil aslında şampanya rengi ama gold demişler. Çok asil duruyor fakat bazı arkadaşlar "kız telefonu" diyerek insanları soğutuyor. Güle güle kullanın..

• 4 Aralık sabah 10 gibi sipariş verdim , " 3-5 gün - ürün işleniyor " olarak gözüken durumum hala aynı. Neyi işliyorlar 3 gündür anlamadım
    Gerçi teslim tarihi 17-19 Aralık yazıyor ama , genelde herkesin teslim süresi çok kısaldı diye okuduk teslim alan arkadaşlardan.
    İşlesinler bakalım , "işlemek" uzun bir iş olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: deburky

4 Aralık sabah 10 gibi sipariş verdim , " 3-5 gün - ürün işleniyor " olarak gözüken durumum hala aynı. Neyi işliyorlar 3 gündür anlamadım
    Gerçi teslim tarihi 17-19 Aralık yazıyor ama , genelde herkesin teslim süresi çok kısaldı diye okuduk teslim alan arkadaşlardan.

17-19 Aralık'tan önce gelmez , müşteri hizmetleri ile görüştüm 3-5 gün'ü dikkate almayın dediler.

• 2 Aralık akşamı siparişimi verdim, 4 aralık sabahı ürün elime ulaştı. 5s, Silver, 16GB
    Siparişi doğru zamanda verdim sanırım. Üründe de herhangi bir problem görünmüyor.
    Siparişi oluştururken taksit seçmediğim için ilk siparişi iptal etmek zorunda kaldım ama
    henüz kredi kartıma para iadesi yapmadılar.
    Bu süreçle ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deburky

4 Aralık sabah 10 gibi sipariş verdim , " 3-5 gün - ürün işleniyor " olarak gözüken durumum hala aynı. Neyi işliyorlar 3 gündür anlamadım

Kimse neden dikkate almıyor teslimat tarihini? Adamlar teslim tarihini 17-19 aralık olarak yazmış sizde kabul edip sipariş geçmişsiniz. İsterlerse 18ine kadar sipariş işleniyor olarak bekletirler. Sözüm sadece size degil sipariş verip sonra bir hareketlilik görmedigi için iptal eden herkeze. İyice mahalle esnafı muamelesi gösterdiler Aos'a. Müşteri hizmetleri her ne kadar egitilen kişiler olsada bu gidişle hepsi bimeks çalışanları gibi esnaf agızlı hale gelcek sayenizde. Klişeleşti bu söz ama aos olmadıgı günleri ne çabuk unuttunuzda hemen adamların papucunu dama attınız. Vefasızlık diz boyu bu milletde..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLTiK

2 Aralık akşamı siparişimi verdim, 4 aralık sabahı ürün elime ulaştı. 5s, Silver, 16GB
    Siparişi doğru zamanda verdim sanırım. Üründe de herhangi bir problem görünmüyor.
    Siparişi oluştururken taksit seçmediğim için ilk siparişi iptal etmek zorunda kaldım ama
    henüz kredi kartıma para iadesi yapmadılar.
    Bu süreçle ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba. Teşekkürler.

Ben iptal eder etmez kredi kartından çektikleri miktarı geri yatırdılar.
  • @SaB0
    Dostum, mesajımda da belirttiğim gibi teslim süresi çok kısaldı ve bir ümit belki erken gelir diye ümit ettim.
    Bir alt mesajdaki arkadaşın ne zaman sipariş verip ne zaman aldığını okumuşsundur herhalde.
    Ayrıca , ne vefasızlığından bahsettiğini anlamıyorum. Sadece 3 gündür neyi işlediklerini anlamadığımdan bahsettim ve kimseyi de kötülemiyorum .
    Biliyorum genel olarak bahsediyorsun ama biraz daha sakin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deburky -- 6 Aralık 2013; 13:32:57 >
  • iphone 5s kullanıcılar kulübü sayfasına yazdım ama bir de burda yazmak istiyorum k. bakmayın...

arkadaşlar ben 5s silver siparişi vermiştim. Sonra forumda silver alanlarda açıklık olduğunu öğrenince müşteri hizmetlerine arayıp gold rengiyle değiştirdim. ürünüm işleniyor aşamasında. ama benim aklım hala silver da kaldı. gerçekten gümüşte üst tarafında açıklık var mı ? bir de gold rengi güzel mi. ben uzay grisi ve silverı gördüm turkcell bayiisinde fakat gold rengi olmadığı için canlı inceleme fırsatım olmamıştı. ama forumda herkes gold almış . neden silver değil de gold ? zevk meselesi hiç kuşkusuz ama başka sebebi var mı ? siparişim işleniyor aşamasındayken goldu değiştirip silver yapayayım mı tekrar yoksa kalsın mı ?
  • ürünleri satışı alışıverişi fiyatı S.KTİR edin,

az önce apple desteği aradım daha önce görüşen var mı bilmiyorum, ipod 5gen touch ile ilgili 8 tane soru sordum 1 tanesini tahmin yürüterek cevapladı APPLE DESTEK elemanı arkadaş..

yani adamın apple ürünleri bilgisi benim bilgimin muhtemelen %10u..

apple türkiyede, apple store'u açtığında bu varoş adamları spesiyalist diye önümüze getirirse oranın camını kırarlar bence..
  • safak06 S kullanıcısına yanıt
    Bende Silver ve Gold arasında kaldım uzunca sure evvela gride karar kışdım,herhangi bir sorun görmedim, kı bu konularda dikkatli biriyim,en kucuk problem görsem cihazdan soğurdum.Sonuc olarak elektronik biraz şans işi gride acıklık olma ihtimali,herhangi bir gold renginde sorun olma olasılığından az veya çok değildir diyorum(varsada zaten rahatça değiştirebilirsiniz)ama silverlarda kronik bir açıklık veya başka bir problem gozukmuyor,olsa gerek foruma gerek haberlere yansırdı.İki renkte cok iyi kuzenim gold aldı cok memnun bende silver almakla çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum,Sizede hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler bilginiz için. tam griyle değiştirecektim ki . grinin gönderim süresi 2-3 hafta olmuş. ne kadar şanssızlık ya :'( aynen dediğinize katılıyorum şans işi.sizin telefonunuz da hayırlı olsun.

yine 1-3 iş günü oldu silver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safak06 -- 6 Aralık 2013; 20:02:32 >
  • Ben gittim bugün izmir media market balçovadan 1249 tl ye ipad airimi aldım. 12 taksit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16gb space grey in gönderim süresi de 1-3 iş günü olmuş.
  • Darısı gold için 1,3 iş günü olsun almayı düşünüyorum Bu arada Eylül ayında çıkan bir telefonun Aralığın 6 sı olmuş hala piyasada adam gibi satan yer yok göremiyorsun
    Ne kadar gelişmiş bir ülkeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuLk

quote:

Orijinalden alıntı: hknonel

dün gece buradaki mesajları okuyarak bilgi sahibi oldum. öncelikle herkese teşekkür ederim.

ben de geceleyin siparişimi verdim, özellikle son günlerdeki hızlı teslimatlardan dolayı. sabahleyin de ilk iş saat 9.30da yapı krediye gittim ve 2064TL (5s 16gb space gray) havalemi yaptım.

ilginçtir havale ücreti 31TL dedi vezne ama bazı büyük şirketlerde çıkmıyor dedi ve havale ücreti almadı. (çıkmamış)

demin bakabildim sipariş durumuna "Siparişiniz İşleniyor" durumuna geçmiş. çok sevindim.

yeni alacak arkadaşlar için bilgi kaynağı olur umarım. teslimatla ilgili gelişmeleri tekrar aktarırım.

almış, alacak herkese hayırlı olsun. güle güle kullanmak dileğiyle :)

Hayırlı olsun. Gelişmeleri bekliyoruz.

eveett nihayet gönderim hazırlığına girdi pazartesi olmadı salı gelir artık :)

• Arkadaşlar merhaba.Dün akşam bu saatlerde 16gb gold siparişi vermiştim.Az önce gönderim hazırlığına girdi.Acaba apple store ctesi gönderim yapıyor mu? yarın kargolanırsa sanıyorum pazartesi elime geçmiş olur.Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.