Şimdi Ara

Apple online store dan para iade problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

Yaptiniz mi alisveris

Nasıl yani, para iade olmadan nasıl alışveriş yapacağım ki? Şu an eski bir iphone 4 aldım arkadaşımdan onu kullanıyorum iki kere restore ettim ama ios7 iphone 4 te çok fena kasıyor. Allah bu kombinasyonları kullananlara sabır versin.
  • apple 2mılyarın ustune yattı ya la.işin kötü tarafı telefonda muhattap bulamıyosun neyse hocam parayı alırsan buraya yazmayı unutma bizede umut olur
  • Eğer param iade olursa yazacağım merak etmeyin, dava açmak zorunda kalırsam da yazacağım. Umarım bu sefer sözlerinde dururlar ve en geç Cuma akşama kadar yollarlar. Bir de dava masrafı falan uğraşmak zorunda kalmak istemiyorum, bu ara çok başka sorunlarım da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzay maymunu

apple 2mılyarın ustune yattı ya la.işin kötü tarafı telefonda muhattap bulamıyosun neyse hocam parayı alırsan buraya yazmayı unutma bizede umut olur

Nihayet iade oldu bugün öğlen saat 14 te. Tam 15 gün sürdü resmen mağdur oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzturkgem

quote:

apple 2mılyarın ustune yattı ya la.işin kötü tarafı telefonda muhattap bulamıyosun neyse hocam parayı alırsan buraya yazmayı unutma bizede umut olur

Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım hatta bununla ilgili konu da açtım.
    Param 15 gün sonra , ortalama 9 iş günü sonra , bugün iade edildi. Anlaşılan o ki Apple'de para iade işlemleri biraz geç oluyor. Bizim deneyimlerimiz diğer arkadaşlar için yardımcı olacaktır. Size de bana da geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzturkgem

quote:

iyi sevindim vallla hiç muhattap bulamıyoduk iyi oldu bu haber hocam benimde en kısa zamanda gelecek umarım
  • Benim 18 gün sürdü iade işlemi. Apple paranın üstüne yatmaz korkma. bende hiç öyle bir şüphe olmadı ama daha hızlı olmasını beklerdim tabi.
  • Benim gibi mağdur olan @uzay maymunu ve @Since1903 sizlere de geçmiş olsun diyorum. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.