Şimdi Ara

Apple online store dan para iade problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlık gereksiz gibi gelebilir ama arada kaynasın istemiyorum herkes görsün. 7 Kasım günü Apple store dan Uzay Grisi 32 GB iphone 5S siparişi verdim ve hemen banka havalesi yaptım. Sonra bana 5-7 gün arası teslimat süresi bir anda 3-5 hafta olarak değişti. Bende telefon ile iptal ettim. Fakat hala bana paramı iade etmiyorlar.

00800 448 829 873 ısrarla arıyorum sırf bugün 5 kere aradım 7 dakika, 12 dakika, 17 dakika, 30 dakika, 12 dakika beklettiler ama sonuç yok.

Sitede verilen contactus.tr@euro.apple.com adresine dekontumla beraber mail atıyorum geri dönüş yok.

Kısacası Apple paramın üzerine yattı.

Türkiyede Apple mağazayı açana kadar online hiçbirşey satın almayın ben yandım siz yanmayın.

13 Kasımda tekrar aradım bana bir hafta içinde geri ödeneceği bir hata olduğu para iade işleminin bir şekilde hata sebebi ile 7 Kasım'da başlamadığı ve unutulduğu söylendi. Şu an 20 Kasım tekrar aradım hala iade yok hatta terbiyesizliği abartıp bana 7 Kasım ile 20 Kasım arasında 5 iş günü geçmediğini söylediler bende telefonda delirdim para hala Apple da hala iade yok :(

Telefon ile konuştuğum adam dedi ki para iade ve finans departmanları taa İrlanda daymış. Sorunların kaynağı güya buymuşmuş, yerseniz.

Dayanamadım tekrar aradım (20 Kasım 2013), sinirim çok bozuldu karşımdaki yetkili yine saçmalayınca bağırmak zorunda kaldım, dava açmak zorunda kalmak istemiyorum dedim, şimdi ağız değiştirdiler yarın 21'i Perşembe veya 22'si Cuma günü yatmış olurmuş.

Nihayet iade oldu bugün öğlen saat 14 te. Tam 15 gün sürdü resmen mağdur oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 22 Kasım 2013; 21:46:39 >

• Kardes sakin ol cozulur paran kalmaz orda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozzturkgem O kullanıcısına yanıt
    Öye bir şey yapmazlar. Çözülür illa sabredin. Mesela ben istemiyor olmama rağmen kredi kartıma iade yapmışlar yanlış anlaşılma sonucu. Hem de sadece bir iş günü sonra.

• Kaldı bile nasıl geri alıcam muhattap bile bulamıyorum her aradığım başkasına yönlendirdi.
  • Benim 5 gün oldu hala cevap bile veremiyorlar. Elimde dekont var olmadı dava açacağım, iş buraya kadar geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 11 Kasım 2013; 12:04:13 >
  • Konu başlığı kural dışı düzeltin yoksa birazdan silinir

• quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Konu başlığı kural dışı düzeltin yoksa birazdan silinir

Bu hali ile kurallara uygundur umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzturkgem

quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Konu başlığı kural dışı düzeltin yoksa birazdan silinir

Bu hali ile kurallara uygundur umarım

Evet

• fazla heyecan yapmışsınız daha 4 gün olmuş sipariş vereli araya da haftasonu girmiş zaten. apple parana yatmaz rahat ol.
  • daha 4 gün olmuş hemen heyecan yapmışsın :) daha 1 hafta beklersiniz ama paranız kalmaz.
  • 1 hafta doldu kaç kere aradım ve düzgün cevap alamadım. Bugün aradım ve sonunda en geç akşam para geri yatacak dediler önce. Fakat, sonra geri arayıp 7 gün daha beklemeniz gerekiyor dediler. Resmen oyalıyorlar, uyduruk web satış siteleri gibiler çok bunaldım. 15 gün parama el koyacaklar yuhhhhh
  • Satış sözleşmesini okununuzmu orada para iadesi kaç gün yazıyor?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    iptalinden itibaren 5 ila 7 gün arası. Benim ise 13 ile 15 gün arası iade olacak sözleşmeyi çoktan ihlal ettiler. Hata daha işlerini rayına oturtmadan, TR de mağazasını açmadan, Apple diye alışveriş yapan bende. Apple dan en azından bir hepsiburada kadar bir kalite beklerdim ama ismi duyulmamış online alışveriş web siteleri gibiler çok pişmanım. Şu anda telefonumda yok arkadaşımdan idareten aldığım bir telefonla bekliyorum, param geri gelsinde kendime bir telefon alayım diye. Gerçekten mağdur oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 13 Kasım 2013; 10:36:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzturkgem

iptalinden itibaren 5 ila 7 gün arası. Benim ise 13 ile 15 gün arası iade olacak sözleşmeyi çoktan ihlal ettiler.

Ben de şu sıralar apple store tr den alış veriş yapma aşamasındayım,bu tür geri dönüşleri gördükçe tırsıyorum.
  • Çok güzel özür emailleri atıyorlar sevgiliniz atmaz, arayınca dakikalarca mesela 45 dakika süren konuşmalar yapabiliyorsunuz, beklerken güncel yabancı pop müzik dinletiyorlar şahane. Tavsiye ederim
  • 13 Kasımda tekrar aradım bana bir hafta içinde geri ödeneceği bir hata olduğu para iade işleminin bir şekilde hata sebebi ile 7 Kasım'da başlamadığı ve unutulduğu söylendi. Şu an 20 Kasım tekrar aradım hala iade yok hatta terbiyesizliği abartıp bana 7 Kasım ile 20 Kasım arasında 5 iş günü geçmediğini söylediler bende telefonda delirdim para hala Apple da hala iade yok :(
  • Bencr daha cok bekleyecek gibisiniz. Para iadesi talebini iptal edip cihaxı sipariş etmek istediginizi söyleyin. Hiç olmazsa tedarik sürecide düştü 2 haftaya elinizde olur ve bakarsınız bir süpriz yapıp hemende kargolayabilirler. Hoş sizde bu şansızlıkla o telefon elinize aldıgınız an patlarsada hiç şaşırmam (olayın esprisi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptiniz mi alisveris

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansızlık değil konu Apple'in daha fiziksel mağaza ve gerekli destek personelini hazırlamadan. Biz açalım nasılsa yolda düzelir mantığı ile Apple store online i Türkiye ye açması. Bu problemler fiziksel mağaza açılmadan bitmez. Benzer şeyler başkalarının da başına geldi. Belki şansızlık değil sorun düzgün hizmet veremeyen Türkleri ciddiye almayan Apple dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

Yaptiniz mi alisveris

Hayır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.