Şimdi Ara

Apple Online Store iPad Air 2 ve İpad mini 3 Sipariş, Kargo Durumları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30'unda vermiş oldugum sipariş gönderim hazırlıgına düşmüş.
    Apple sipariş verilen günü iş günü dışında tuttugu için 4. İş gününde ürün gönderime düştü. Akşama kargolanır artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26sında n11 den aldım hala bekliyorum :(
  • Bugun verdim 16 gb gold wifi +cellular gonderim zamani 14-19 kasim gozukuyor.Daha erken gelme ihtimali hic mi yok ?gelde bekle simdi bir de 16 gb sakin almayin pisman olursunuz diyenler neye gore diyor benim ipad retinada 16 gb di hic eksikligini hissetmedim.Durduk yere icime kurt dustu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sabah saat 9 sularında verdiğim Ipad Air 2 64GB Gold siparişim hala işleniyor, yarın gönderseler ne güzel olur
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Senin wifi heralde yarin hayallarin olduguna gore :)

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle_88

Senin wifi heralde yarin hayallarin olduguna gore :)

aynen öyle
  • Hayırlı olsun benim ki ulaşmadı. Yarın Apple ile pazarlıga oturuyoruz. Kılıf istemiyorum

• Ben de 01 Kasım 2014 tarihinde iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular 128 GB ve Gece mavisi iPad Air Case 2 siparişi vermiştim. Case bugün elime ulaştı. iPad için de gönderim 7-10 iş günü: 20-25/11/2014 tarihleri belirtilmiş. Umarım o kadar beklemem. Zira 10 iş gününde kargoya verseler de ayın 14'ü oluyor. En geç herhalde 17 Kasım'da elimde olur diye düşünüyorum.
  • Ürün kargoya verildi. Yarın saat 11'de elime geçmiş olur. Ups , tnt ve yurtiçi her allahın günü kapımızı çalar oldu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim case siparişin ertesi günü kargoya verildi. Air 2'ler hala işleniyor. 4-6 Kasım diyor umarım yarın kargoya verilir.

• Bir arkadasa istediğiniz kılıf demişler bir arkadasa 250 tl indirim demişler. Sanırım apple tv istiyorum. İpod Touch cok mu ayip olur :)

• 654three2 kullanıcısına yanıt
    Bence siz 2. bir İpad isteyin.
  • 16 gb Wi-Fi uzay grisi cihazımı teslim aldım. Cihaz cidden çok ince ve inanılmaz kaliteli. Mini'ye göre çoksa ağır gelmedi açıkcası. Arka kasa rengi mini2'ye oranla bir ton açık renkte. Kusur aradım cihazda ama yok yok maşallah. Şimdi kılıf arayışına geçtim, en kötü ihtimalle smart case siparişi vericem, önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-13 kasım teslimat tarihi gözüken wifi+hücresel veri modeli gönderim hazırlığında
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

16 gb Wi-Fi uzay grisi cihazımı teslim aldım. Cihaz cidden çok ince ve inanılmaz kaliteli. Mini'ye göre çoksa ağır gelmedi açıkcası. Arka kasa rengi mini2'ye oranla bir ton açık renkte. Kusur aradım cihazda ama yok yok maşallah. Şimdi kılıf arayışına geçtim, en kötü ihtimalle smart case siparişi vericem, önerilerinizi bekliyorum.

Eğer rahat bir kılıf istiyorsanız birazda özensiz bakarım diyen birisiyseniz asla smart case almayın derim. Ben geçen sene kullandım 2-3 ayda iplikler çıkmaya başladı birde kapaktaki manyetik olmayan kısım bombe yapmıştı. Kesinlikle o fiyatı hak etmiyor.
  • Pazartesi soyledigim ipad air 2 wifi+cellular yarin elimde olacak mail geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

16 gb Wi-Fi uzay grisi cihazımı teslim aldım. Cihaz cidden çok ince ve inanılmaz kaliteli. Mini'ye göre çoksa ağır gelmedi açıkcası. Arka kasa rengi mini2'ye oranla bir ton açık renkte. Kusur aradım cihazda ama yok yok maşallah. Şimdi kılıf arayışına geçtim, en kötü ihtimalle smart case siparişi vericem, önerilerinizi bekliyorum.

Eğer rahat bir kılıf istiyorsanız birazda özensiz bakarım diyen birisiyseniz asla smart case almayın derim. Ben geçen sene kullandım 2-3 ayda iplikler çıkmaya başladı birde kapaktaki manyetik olmayan kısım bombe yapmıştı. Kesinlikle o fiyatı hak etmiyor.

Bende kılıf konusunda cok kararsızım. Smart cover alip arka tarafı için şeffaf bişi düşünüyorum.

• Merhaba,

Ipad'i gönderilen arkadaşlardan ulaşan oldu mu? Gönderildikten sonra kaç günde geliyor? 31 Ekim'de sipariş vermiştim, bugün gönderildi teslimat için 13 Kasım yazmışlar internet sitesinde fakat UPS'in takip sayfasında henüz gönderiyi göremiyorum.
  • CoRd#23 C kullanıcısına yanıt
    29 ekimde sipariş ettim sistemde 31 ekim - 4 kasım gösteriyordu teslimat tarihi. 4 kasımda kargoya verildi bugun teslimat için eve gelindi. Evde yoktum. Sistemde verilen takip numarası sisteme direk yansımıyabiliyor.Müşteri hizmetlerinden bilgi aldım. Eger istanbul ise yarın teslim edilir.

• CoRd#23 C kullanıcısına yanıt
    Benim de az önce gönderildi bilgisi geldi bende de ups takip sayfasında henüz görünmüyor sisteme girmeleri için bir kaç saat beklemek gerekebiliyor. Tahmini teslimat tarihi olarak bende 6 Kasım yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.