Şimdi Ara

Apple Online Store iPad Air 2 ve İpad mini 3 Sipariş, Kargo Durumları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 654three2

quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

16 gb Wi-Fi uzay grisi cihazımı teslim aldım. Cihaz cidden çok ince ve inanılmaz kaliteli. Mini'ye göre çoksa ağır gelmedi açıkcası. Arka kasa rengi mini2'ye oranla bir ton açık renkte. Kusur aradım cihazda ama yok yok maşallah. Şimdi kılıf arayışına geçtim, en kötü ihtimalle smart case siparişi vericem, önerilerinizi bekliyorum.

Eğer rahat bir kılıf istiyorsanız birazda özensiz bakarım diyen birisiyseniz asla smart case almayın derim. Ben geçen sene kullandım 2-3 ayda iplikler çıkmaya başladı birde kapaktaki manyetik olmayan kısım bombe yapmıştı. Kesinlikle o fiyatı hak etmiyor.

Bende kılıf konusunda cok kararsızım. Smart cover alip arka tarafı için şeffaf bişi düşünüyorum.

Bende smart cover alıcam galiba hemde plastik olduğu için silinmesi daha kolay olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler, Kocaeli'ye gelecek umarım yarın teslim ederler, gelince bilgisini ileteceğim.

İyi akşamlar
  • Bu arada daha önce yazmıştım gec teslimat için 250 tl iade edeceklermiş. 1400 gelmis oldu 64 gb + wifi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Kasım günü verdiğim iPad Air 2 Wifi + Cellular 128 GB siparişin dün (05.11.2014) gönderildi mesajı geldi. Bugün elime ulaşmasını bekliyorum.
  • Cihaz bugun elime ulaştım. tek kelime ile harika.ipad 2 ten geçiş yaptım. Gerçekten çok ince. Space Grey ile Gold arasında kalmıştım. İyi ki Space grey almışım diyorum.Umarım herkesin kargosu bir an önce ulaşır.Arkadasına Lazer yazı yazdırdığım için normal olarak cihazın jelatini çıkmış , açılmış kutu bekliyordum.ama gelen kutu nasıl açıyorsanız o şekilde geldi. Lazer yazıda yazılmıştı. Takdir ettim açıkçası.
  • Merhaba,

31 Ekim'de verdiğim 64 gb wifi siparişim biraz önce bana ulaştı. Artık iş çıkışı evde kurcalamaya başlayabileceğim.

Umarım herkesin siparişi bir an önce gelir...
  • bu ups kadar saçmasapan bir kargo firması görmedim arkadaş, adamlar sitenin önündeki binaya teslim ettiler, benim gönderim teslim edilmedi şimdi dolanıyorlar mahalleyi
  • iPad Air 2 elime ulaştı. Darısı diğer bekleyenlerin başına...
  • quote:

16 gb Wi-Fi uzay grisi cihazımı teslim aldım. Cihaz cidden çok ince ve inanılmaz kaliteli. Mini'ye göre çoksa ağır gelmedi açıkcası. Arka kasa rengi mini2'ye oranla bir ton açık renkte. Kusur aradım cihazda ama yok yok maşallah. Şimdi kılıf arayışına geçtim, en kötü ihtimalle smart case siparişi vericem, önerilerinizi bekliyorum.

sen bu cihazı da 15 gün kullanır satarsın ... baksana şu imzaya... al-sat al-sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: toshibaci_1970

quote:

sen bu cihazı da 15 gün kullanır satarsın ... baksana şu imzaya... al-sat al-sat

Valla yakın dostlarımda aynı şeyi söylüyor :) ama şimdiye kadar hep indirimli alıp piyasa degerinin altında sayılabilcek bir fiyata satarak kâr sağladıgım için bu cihazda öyle bir şansım olmadı, yani satmam için bir neden yok ortada. Ayrıca bu cihazı 2 sene kullanabilirsem dahada satmam büyük ihtimalle..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 31 ekimde verdiğim siparişim bugün benimde elime ulaştı herkese Hayırlısı olsun arkadaşlar ekranda ne kadar Işık sızıntısı var bir foto atabilirmisiniz Bendeki biraz fazla gibi geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar batarya kullanımı olarak memnun musunuz? Skype ile 3 saat 4 saat konuşma Wi-Fi pil seviyesi 85 ten 35 e düştü . Ilk bi saat ekran Parlaklık full sonra yüzde elli.

• quote:

Orijinalden alıntı: 654three2

Arkadaşlar batarya kullanımı olarak memnun musunuz? Skype ile 3 saat 4 saat konuşma Wi-Fi pil seviyesi 85 ten 35 e düştü . Ilk bi saat ekran Parlaklık full sonra yüzde elli.

Skype Mac pro'm da da çok şarj sömürüyor. Normalde 5 saat giden Mac Skype ile 2 saat dayanmıyor.

• Wifi+4G li model alıpta benim gibi hala bekleyenler var mı arkadaşlar?

• Çok şükür geldi bu arada öğrendiğim bilgiye göre kargolar üreticiden yapılmış, Türkiye'den değilmiş. Ben ups kargonun yalancısıyım. Dostum bu alet başarılı

• Arkadaşlar ben siparişi dün verdim ve teslimat tarihi 26/11 yazıyor.Eğer 26 sına kadar gelmezse Bu tarihten sonra arayıp geciktirdikleri için indirim isteyebilirim değil mi ?

• gHouse kullanıcısına yanıt
    Evet isteyebilirsiniz ama şuan stoklarda ürünü 1-3 yada 1 iş günü içinde temin edip gönderebildikleri için cihazınız en geç çarşamba gününe kadar gönderim hazırlıgına düşmüş olacaktır diye düşünüyorum.
    Hayırlı olsun..

• arkadaşlar aos iphone 6 dün elime ulaştı ancak cihazın sim kart bölümündeki kasa ile cam arasında çizik var hafta sonu olduğu için arayamadım acaba ürünü değişim yaparlar mı yaparlarsa bu işlem nasıl oluyor bilgisi olan var mı ?
    not istanbul dışında oturuyorum.
  • Teşekkür ederim hocam umarım dediğiniz kadar çabuk gelir @SaB0
  • Arkadaslar apple online store dan ogrenci indirimli air 2 alınca herhengi bir belge istiyorlar mı??

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.