Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • havale iptali nasıl oluyor bilen var mı ?

vatana gelmiş nakit alıcam şimdi
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    Hocam ödeme onaylanmadan iptal etmeyin bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iltol kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş guvenilir biri dogru soyluyodur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Hocam hayirli olsun daha bizim telefonlarda gelisme yok. Gecen sene tam bu saatlerde onaylanmisti.

• iltol kullanıcısına yanıt
    LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Hocam yalan söyleyecek bi arkadaş değil, zaten ödemesi onaylanan kap, telefon ödemelerini özellikle bekletiyor olabilirler onaylamak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 17 Ekim 2016; 20:27:57 >
  • iPhone 7 32 gb aldım. Siparişi verdiğimde 1-3 iş günü diyordu şu an 2-3 hafta gösteriyor. Gerçekten 3000 tl parayı ödeyip 3 hafta bekleyecek miyiz? Yoksa Apple bizim için ayırıyor mu telefonu para onlara ulaşana kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

iPhone 7 32 gb aldım. Siparişi verdiğimde 1-3 iş günü diyordu şu an 2-3 hafta gösteriyor. Gerçekten 3000 tl parayı ödeyip 3 hafta bekleyecek miyiz? Yoksa Apple bizim için ayırıyor mu telefonu para onlara ulaşana kadar?

ayrılmıyor diyen var ayrılıyor diyen var.
    bekleyip göreceğiz
  • Benim kredi kartı ile tekrar sipariş verdiğim 256GB 7 Plus Gold gönderildi az önce .

Havale ödemesi halâ bekleyen ödemede bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 17 Ekim 2016; 18:53:34 >
  • Mantıken baktıgımızda ayrılması saçma ama şirket içi Tr bankası ve yurtdışı bankası eft işlemini göz önüne alıyorsa eğer AOS TR o zaman bir ihtimal ayrılıyor olabilir. Ama bu bile mantıklı gelmiyor bana.. Sonuçta havale işleminden sonra adamlar 30 gün içinde yollayın diyor parayı. 30 gün bize ayıracak degiller. Diger yandanda siparişi geçip aynı anda havale eden bizler bile yurtiçi bankasına bakiyenin en erken saat 04 sularında gittigini biliyoruz. Yani demem o ki, cihaz ayrılması olayı bana hikaye geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 17 Ekim 2016; 18:28:59 >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    30 gun prosedürü benim de aklıma yatmadığı için zaten havaleden ümidimi kesip kredi kartı ile sipariş verdim.
  • Bugün de onaylanmayacak heralde, yarına kaldı.

• apple ı arayan oldu mu arkadaşlar?

• 14 ekim saat gece 3 te sipariş verdim sabah 8:30 da havale yaptım para iade oldu isme sadece Apple yazmıştım sonra düzeltip 09:10 da yine havale yaptım bugün aksam saat 18:00 civarı baktım onaylanmış arkadaşlar ama tahmini teslim suresi içler acısı 9-16 kasım Yandık tabletten yazıyorum bunda da ekran resmi alma yok eşimin telefonundan atarım bir saate ekran resmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream_deutsch -- 17 Ekim 2016; 19:27:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı destek 3 veya 5 gün içinde onaylanır diyor. Başka bir şey demiyor. Yani benim para şimdi bugün gitti. Çarşamba veya cuma günü onaylanacak demek + olarak havale olduğu için bir kaç gün daha gecikebilir dedi. Şimdi ben iptal etsem para hesabıma geri ne zaman geçer arkadaşlar ? gidip artık başka bir yerden elden almayı düşünüyorum.
  • scream_deutsch S kullanıcısına yanıt
    Sizin ki nasıl hemen onaylanmış ? ayrıca bu teslim tarihine nereden bakabiliyoruz. İlk satın alırken ki teslim tarihi mi ?
    edit : 14 ekimde düzeltmişsiniz pardon yanlı anlamışım. Ben bugün verdiniz sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-70392DCEF -- 17 Ekim 2016; 19:29:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream_deutsch

14 ekim saat gece 3 te sipariş verdim sabah 8:30 da havale yaptım para iade oldu isme sadece Apple yazmıştım sonra düzeltip 09:10 da yine havale yaptım bugün aksam saat 18:00 civarı baktım onaylanmış arkadaşlar ama tahmini teslim suresi içler acısı 9-16 kasım Yandık tabletten yazıyorum bunda da ekran resmi alma yok eşimin telefonundan atarım bir saate ekran resmi.

bizimkiler onaylanmadı daha
    eft yaptık diye mi acaba ?
    hocam bende isme sadece apple yazdım.benim parada iade olcak o zaman.yandık yaa.iade hemen gerçekleştimi peki?bide ne yazcakmışız isme?

Power + home ekran görüntüsü alın hocam

• Hocam ben telefon sandım çok pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: scream_deutsch

14 ekim saat gece 3 te sipariş verdim sabah 8:30 da havale yaptım para iade oldu isme sadece Apple yazmıştım sonra düzeltip 09:10 da yine havale yaptım bugün aksam saat 18:00 civarı baktım onaylanmış arkadaşlar ama tahmini teslim suresi içler acısı 9-16 kasım Yandık tabletten yazıyorum bunda da ekran resmi alma yok eşimin telefonundan atarım bir saate ekran resmi.

salla bakalım kim inanacak.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.