Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam paranız hiç bir şekilde yanmaz iban ı doğru yazdığınız sürece sadece süreç birazcık uzayabilir merak etmeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iban ın 10 kere baştan sona kontrol ettim hocam.zaten iban ı uazınca yapı kredi bankası çıkmıştı.yanma olmasında beklemeye artık razıyız hocam.sizin bayağı oldu hala onaylanmadımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Hocam araya haftasonu girdiya ondan dolayı gecikme oldu bugün onaylanmasını bekliyorum cuma sabah 9 da geçti onlara ödeme

• Bugün onaylanmayacak galiba..
  • hocam apple a geçtiğini nasıl anlıyorsunuz?ben bu aşamaları fazla bilmiyorum.ben din gece eft yi geçtim bu sabah 9dada hesabımdan para azaldı ama siparişlerim yazan yerde hala ödeme bekleniyor diyo.şu anda apple a geçtide onaylanmadımı benim para anlamadım.

• KAEC kullanıcısına yanıt
    Hocam daha erken 6 gibi onaylanır

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Hocam siz eft emrini verdikten sonra para sabah 9 da gittiyse onların hesabına geçmiş demektir. Apple bu parayı alıp yurtdışına aktarıyor daha sonra onaylanıyor. Bu yüzden süreç uzuyor. Benim ödemenin bugün onaylanacağını düşünüyorum bu yüzden ama bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

hocam alıcı ismine sadece apple yazdık sıkıntı olurmu ?para yanar diye ödüm patlıyor.

Rahat ol hocam bişey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

hocam alıcı ismine sadece apple yazdık sıkıntı olurmu ?para yanar diye ödüm patlıyor.

Para senin hesabından çıktı ve karşı tarafın bankasına gitti ve banka şubesindeki arkadaş bunu onayladı ise sorun olmaz, ama bankadaki arkadaş isim uyuşmazlığını görürse ödemeyi iptal ederse senin paran senin hesabına geri gelir ve eftyi tekrarlaman gerekir. Umarım anlatabilmişimdir, alıcı ismi tutmayınca bankacılar direk iptal ediyor.
  • djhayal D kullanıcısına yanıt
    Alıcı ismi tam tamına aynı olmak zorunda değil iptal olmaması için, alakasız bir alıcı ismi olursa nolur ne olmaz diye iptal ederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 17 Ekim 2016; 14:53:34 >
  • Bugün sabah 128 jet black siparişi verdim

hemen ardından yapı kredi şubesine gidip banka içinden havaleyi yaptım

şuan apple ın sitesinde bekleyen ödeme görünüyor, kendi bankaları olduğu için hemen geçmesi gerekmiyor mu
  • O para bir de yurtdışına aktarılıyor ondan sonra onaylanıyor o yüzden uzuyor işlem hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: _Reflection

O para bir de yurtdışına aktarılıyor ondan sonra onaylanıyor o yüzden uzuyor işlem hocam

anladım hocam, veznedeki kıza sadece şu numara yazılacak dedim açıklama kısmına

dekonta baktım açıklama kısmında şöyle yazıyor

AÇIKLAMA: adım soyadım tes - apple ın verdiği numara

sanırım fazladan bişeyler yazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Orijinalden alıntı: _Reflection

O para bir de yurtdışına aktarılıyor ondan sonra onaylanıyor o yüzden uzuyor işlem hocam

anladım hocam, veznedeki kıza sadece şu numara yazılacak dedim açıklama kısmına

dekonta baktım açıklama kısmında şöyle yazıyor

AÇIKLAMA: adım soyadım tes - apple ın verdiği numara

sanırım fazladan bişeyler yazdı

Fazla bilgi yazmış hocam senin iş baya uzun sürer allah yardımcın olsun. 2 Saat önce bende eft yaptım sadece apptr li olan numarayı yazdım bakalım kaç gün sürecek onaylanması.
  • ALLAHIM DELİRİCEM HALA BEKLEYEN ÖDEME DİYOR
  • Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu

Geçen sene havale ile alan arkadaş.

3-4 hafta olayı balon galiba
  • tamamdır hocam hepinize teşekkür ederim.o zaman benim eft apple a geçti ama onay bekleniyor.inşallah şu aşama fazla uzamaz.

onaylanan arkadaşlarda teslim süresi kaç gün gözüküyor?

• arkadaşlar büyük ihtimal akşam 6-7 gibi onaylanır diye düşünüyorum, i6+ alırken öyle olmuştu, heyecanla bekliyoruz.
  • Bu canlı destekdekiler sorunlu
  • Ben Cuma günü ödemeyi yaptım. O zaman chat ile konuşmuştum. Bana 19-21 ekim arası teslim edilir falan demişti. Bence bu hafta sonuna kadar çoğu kişinin eline ulaşır. Hatta daha erken bile ulaşabilir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.