Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum 2 yıl önce havale ile iPhone 6 plus 64 gb aldım. Ürünü sipariş tarihinden sonraki 29.cu günde bana teslim edildi. Moral bozmak gibi Olmasın ama ben aldığım dönemde Forumdaki diğer arkadaşlarında teslim tarihine istinaden Sitede Yazılan tahmini teslim tarihinde teslim ediyorlardı. İ7 plus önce havale ile sipariş ettim ama havaleyi çıkarmadan önce aklıma 2 yıl önceki beklemem geldi ve havaleyi iptal edip kredi kartından sipariş ettim. Tahmini teslim tarihi: 19-21 Ekim ve

Ürün gönderim hazırlığında gözüküyor. Yer: Mardin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auafina47 -- 16 Ekim 2016; 22:53:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım yarın onaylanır.
  • Arkadaşlar bende bu şekilde alım yaptım ama sizce ne kadar sürer yarın bankalar açılınca ödeme geçse cuma,cumartesi gelir mi ? iPhone 7 128 gb Mat Siyah aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özcan93

Arkadaşlar bende bu şekilde alım yaptım ama sizce ne kadar sürer yarın bankalar açılınca ödeme geçse cuma,cumartesi gelir mi ? iPhone 7 128 gb Mat Siyah aldım.

Stokta var gelir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Mağazadan nakit alımda da indirim söz konusu hocam.

En mantıklısı stoklarda sıkıntı olmayınca gidip mağazadan almak o zaman hocam

7 sılver düşünüyorum stok sıkıntısı var mıdır acaba

Cevabınız için teşekkür ederim 😊
  • arkadaşlar ziraat mobilden eft geçiyorum.sadece iban no ve açıklama kosmına o kodu girmek yeterli demi?

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Hesap adını da (Worldpay AP Ltd - Apple) yazın hocam çağrı merkezinde yazdınız mı diye sormuşlardı belki önemlidir
  • OBJECTIVE kullanıcısına yanıt
    yok hocam hesabın adına sadece apple yazdım.sıkıntı olurmu acaba?birde ziraat mobilden yaptım eft yi ama hala hesabımdaki paramda azalma yok.gönderildiğini nasıl anlarım?

Ben de çok önemsememiştim de çağrı merkezindeki eleman sormuştu yazdınız m ıdiye referans numarası yeterlidir diye düşünüyorum sorun olmaz İNŞALLAH :)
    EFT sabah saat 9 akşam 17 arasında gerçekleştiği için hesabınızdaki parada işlem gerçekleşene kadar bir azalma olmaz ben de de aynı durum oldu cuma gecesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

yok hocam hesabın adına sadece apple yazdım.sıkıntı olurmu acaba?birde ziraat mobilden yaptım eft yi ama hala hesabımdaki paramda azalma yok.gönderildiğini nasıl anlarım?

alıcı ismini tam yazman lazım
    bankas sıkıntı çıkarabilir.
    ayrıca eft hafta içi 9 ile 17 arası yapılabiliyor.
    yarın sabah 9 da para çekilir hesabından
  • OBJECTİVE hocam sizdemi tam yazmadınız :) ama ödeme penceresinde iban no ve referans no tam olmalıdır diye belirtmiş.zaten gelen paradan referans no dan hangi amaçla verdiğimi anlamışlardır heralde.yani yarın saat 9 da para geçmiş olacak.peki apple bunu hemen onaylıyor mu?

Ben yazmistim ne olur ne olmaz diye :) odeme hemen onaylanmiyor İrlanda'daki apple hesaplarina gonderiliyormus oradan kontrol edilip onaylaniyormus 2/3 gun surebilir

• Varmı onaylanan?

• Bi değişiklik yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OBJECTIVE kullanıcısına yanıt
    anladım hocam.peki benim hesapta azalma var ama hala ödeme bekleniyor yazıyor siparişlerimde.bir sıkıntı varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

anladım hocam.peki benim hesapta azalma var ama hala ödeme bekleniyor yazıyor siparişlerimde.bir sıkıntı varmı?

Biz de Cuma günü yaptık EFT'yi fakat hala ödeme bekliyoruz :) Endişelenicek bir şey yok. Keyiflerini bekliyoruz :P Her şey normal yani.
  • Satın alınan model: iPhone 7 Plus 32 GB Gold

Sipariş oluşturulurken verilen teslimat süresi: 3-4 hafta

Ödeme onaylanana kadarki süreçte değişen teslimat süresi: 3-4 hafta

Ödeme onaylandıktan sonra size verilen teslimat süresi: Henüz Belirsiz...

EFT Yapılan tarihten sonra geçen onaylanma süreci: Henüz belirsiz..

Az önce sipariş verdim. 10.15 diyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 17 Ekim 2016; 10:40:13 >
  • Kortizon1 K kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sanki hiç ödeme yapılmamış gibi :) apple ın bunları anında onaylaması gerekir aslında.çok bekletiyorlar.

• Veee beklenen haber ;
    Sipariş durumu : Bekleyen ödeme

Zaten havaleyi iptal edeceğim ödeme onaylanınca ; 14 sabahında kredi kartı ile tekrar sipariş vermiştim.

14 Ekim gecesi saat 1:00'de Yapıkredi hesabımdan havale yapmıştım 7 Plus 256GB için

Havaleyi iptal edebilmek için ödemenin onaylanmasını bekliyorum ben de.

Kredi kartı ile verdiğim diğer sipariş Cuma akşam 18:00'de "Gönderim Hazırlığı" olarak güncellenmişti , bugün yollarlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 17 Ekim 2016; 10:53:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

Veee beklenen haber ;
    Sipariş durumu : Bekleyen ödeme

Zaten havaleyi iptal edeceğim ödeme onaylanınca ; 14 sabahında kredi kartı ile tekrar sipariş vermiştim.

14 Ekim gecesi saat 1:00'de Yapıkredi hesabımdan havale yapmıştım 7 Plus 256GB için

Havaleyi iptal edebilmek için ödemenin onaylanmasını bekliyorum ben de.

Kredi kartı ile verdiğim diğer sipariş Cuma akşam 18:00'de "Gönderim Hazırlığı" olarak güncellenmişti , bugün yollarlar sanırım.

hayırlısı olsun
    cuma 18:00 dan beri neyini hazırlıyorlar telefonun :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.