Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben site konusunda pek tecrübe sahibi değilim hatta ilk alışveriş deneyimim bu ancak şöyle bir tahminim var bence pazartesi siparişleriniz sistemlerine düşecek arkadaşlar. Bir diğer tahminim de forumları geçmiş konuları okudum 6 ve 6s havale konularından aldığım izlenim yukarı da arkadaşların söylediği '3-5 hafta şişirilmiş en geç olabilecek tahmin süresi daha önce gelir' kısmı doğru gibi gözüküyor 6 da mesela en fazla 2 hafta bekleyen olmuş yeni parti cihazların gelmesi için o da onun dışında 6-8 hafta yazdığı halde 1 hafta içinde cihazına ulaşan olmuş enteresan bir durum gerçekten umarım bizde de durumlar böyle olur zira mat black hala 1-3 iş günü yazıyor yani stok var ancak siparişimi oluşturduğum jet black için 3-5 hafta yazıyor o yüzden çok git gel yaşadım 3 hafta beklermiyim acaba mat siyah alsam direk elime geçse artık filan diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kortizon1

quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Gecen seneyi inceledim, eftyi cuma yapmisim pazartesi onaylanmis. Yarin onaylanabilir, bir de kargoya veriyorlar mi?

Ağzından bal damlıyor moruk :) Ulan inşallah yarın onaylanır birde kargoya verilirse aman diyim ya tadından yenmez. :) Senin saat kaçte onaylanmış geçen sene bakabilir misin?

Pazartesi aksami 6-7 gibi onaylanmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    bende hala sorun devam ediyor.

Edit: Şimdi bende de düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kortizon1 -- 16 Ekim 2016; 14:19:16 >
  • LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Hala karar veremedin mi hocam mat blck mi jet black mi

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    yaa şu anda istesemde alırımda hiçbir yerde yok.ben havaleyle alırsam 1 ay sonra gelirse iyi olur diyorum.çünkü sürekli dolaşıyorum beni bulamayabilirler.birde iade hakkım olsun istiyorum.çünkü başka durumlarda var benim iade etmem gerekebilir.sizce eft yi geçeyimi? 1 ay içinde gelir heralde demi

• Arkadaşlar büyük ihtimal yarın havaleleri önce yapanların onaylanır akşama doğru çünkü 6plus aldığımızda benim öyle olmuştu,stok durumu da müsaitse( ki pek ümidim yok) cumaya kadar gelir yoksa bir sonraki haftaya sarkabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

yaa şu anda istesemde alırımda hiçbir yerde yok.ben havaleyle alırsam 1 ay sonra gelirse iyi olur diyorum.çünkü sürekli dolaşıyorum beni bulamayabilirler.birde iade hakkım olsun istiyorum.çünkü başka durumlarda var benim iade etmem gerekebilir.sizce eft yi geçeyimi? 1 ay içinde gelir heralde demi

Bence 1 aya kalmadan gelir hocam.

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    hocam 1 aya kalmazsa eft yi geçicem yaa.en garantisi apple dan almak.hem 1 ay sonra bile olsa dhaa çok işime gelir.

• TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Siparişimi jet black olarak oluşturdum sadece parayı ödemem kaldı kılıf konusunda ödediğim para hala sistemlerine düşmedi sistemlerine düştüğü an demek ki doğru yapmışım diyip yatıracağım parayı bismillah diyip hocam :) ama hala aklımı kurcalıyor acaba jet black siparişini iptal edip mat black mi alsam diye bunun da nedeni mat black modelini defalarca gördüm elime alıp test edebildim ama koca şehir de inanın bir kere bile jet black rengi görmedim ya siz yakından gördüyseniz jet black rengi için neler söyleyebilirsiniz ?
    Yok hocam nerdeee kim kaybetmis Jet Blacki biz bulalim.
    Yalniz hocam nacizane bir gorusum var, bende cok arada kalmistim ilk basta cunku. Lansmani reklamlari izleyince Jet Black asiri cekici geldi, dedim bunu alayim. Ama incelemelere bakiyorum o istek kalmiyor bende. Jet Black reklaminda hep koyu ortamlar, gece, az ışıklı ortamlarda hosuma gittigini fark ettim. Bunda da şu etkili sanirim. Telefon baya parlak olunca gunluk hayatta, ışığın fazla oldugu ortamda arka taraf ayna gibi parlıyor, siyahligi göremiyorum. Parmak izi, cizilme falanda cabası oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 16 Ekim 2016; 18:55:00 >
    Benim başımdan beri anlamadığım sizde bir şey var. ibanı kopyalayıp kendi sisteminize yapıştırıp gönderme yapacaksınız burda ne gibi yanlışlıktan korkuyorsunuz onu anlamadım? Iban doğruysa diğerleri önemsiz hatta açıklama kısmınada APPTR ile başlayan kodu yazdı mı işlem tamamdır. Iban'ı yanlış girme gibi durum söz konusu olmaz yani.
  • Yarın büyük gün beyler inş onaylanıp teslim tarihi verilir..
  • Kortizon1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam kim bilir kaç defa işlem yaptınız öyle kolay değil işte o işler biraz empati yaparsanız anlarsınız şu an ki durumunuz ile değerlendiriyorsunuz belki ben telefon alışverişimi yaptıktan sonra banada dünyanın en kolay şeyi gelecek ama şimdilik değil 3.500 tl gibi net bir nakit miktardan bahsediyoruz üstüne hiç mi endişe duymayalım yani ? ayrıca ben ziraat online bankacılıktan eft yapıyorum bende sadece iban sormuyor ki isim soy isim çıkıyor numara çıkıyor adres istiyor verdikleri adresi kopyala yapıştır yapamıyorum çünkü sığmıyor ziraat internet hesabı nedense sınırlama getirmiş adres kısmına her hangi bir adımda yanlış yaparmıyım endişesi taşıyorum yurtta kalıyorum teslimat sorunsuz gerçekleşir mi diye düşünüyorum bunlarda anlaşılmayacak bir şey yok ki hocam ? sadece biraz empati.
    Merhaba hocam diğer arkadaşların da okumasını istediğim için özelden yazmak yerine burada cevaplayayım size yazdığım mesajdan 10 dakika sonra dışarıya çıktım takımım da puan kaybedince sinirle öyle bir gezeyim dedim ve türk telekom ana şubesinde jet black normal 7 ve mat black 7 plus teşhir vardı standda böyle bir şans olamaz e tabi akşam saatleri olduğu için öyle tıklım tıklım durumda yoktu teşhirde ki bir telefon ne kadar incelenebilirse o kadar inceledim iki cihazı gerçekten çok ama çok memnun kaldım daha önce kampüste bir arkadaşımın 7 mat black cihazını incelemiştim yazılım renk tonları ve görsellik olarak zaten 3.5 yıl 5s ve şu 1 aydır iphone 4 kullanan biri olarak hayran kaldım bu modellerden geçiş yapacak kişiler için çağ atlamak gibi bir şey zaten. Gelelim önemli kısma hocam hislerimde yanılmamışım jet black gerçekten çok net bir şekilde en iyi hissi veren telefon ikisinin kasasını çeviriyorum jet black inanılmaz güzel ve kaliteli bir his veriyor cihaz öyle videolarda yansıtıldığı gibi narin değil parmağım ile çok bastırdım üzerine tırnaklarım ile biraz eşelemeye çalılştım yok hocam öyle ayna gibi hemen parmak lekesi tutmuyor üzeri oluşan hafif izlerde t-shirt ile bir üstünden geç gidiyor :D ben açıkçası jet black modelini çok beğendim tutuş hissi anten çizgilerinin hiç görünmeyişi vs çok hoşuma gitti iyi ki siparişimi jet black modeli üzerine oluşturmuşum. Eğer sizde karar verme aşamasında iseniz kesinlikle jet black tavsiye ederim videolar arasında dağlar kadar fark olan bir cihaz olduğuna kefil olabilirim hocam :)

Tabi hocam tercihlerimiz farkli diye zaten bir suru renk var. Hayirlisi olsun. Ben mat black in eftsini yaptim zaten. Yarin aksama onaylansa da keske.

İnşallah sorunsuz bir şekilde ulaşır elinize cihaz hocam ama bence çok kısa sürede gelecektir zira neredeyse her yerde black stoğu var stok konusunda en sorunsuz cihaz :)
  • Beyler selamlar.

Bugüne kadar bir çok cihazımı AOS'dan aldım şimdi iPhone 7 Jet Black almak istiyorum fakat gözüm korktu 3-5 hafta diyor. Aranızda AOS'dan Jet Black siparişi geçen var mı? Gerçekten de 3-5 hafta gibi bir süreyle mi yollarlar acaba? Benim bildiğim Apple ileri tarih verir ama kısa süre içerisinde yollardı. Almak istediğim cihaz 3-5 hafta gözüküyor teslimi (iPhone 7 256 GB Jet Black) ne diyorsunuz? Sizce versem mi sipariş ama 3-5 hafta beklenilmez.

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
  • arkadaşlar benim teslimat adresi,teslim edilecek kişi falan doğru fakat faturadaki kişi ben değilim.ben yıllar önce apple hesabımı farklı isimde almıştım.şimdi problem çıkarmı teslimatta arkadaşlar.

• Arkadaşlar şimdi havale yapanlar indirim için burdan alıyorlar galiba şimdi 1 ay sonra stoklar rahatlar diye tahmin ediyorum eğer gidip mağazadan nakit alırsak yine aynı indirim sağlanıyor mu

Önceden yapıldıysa affola baktım göremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyahlee97 kullanıcısına yanıt
    Mağazadan nakit alımda da indirim söz konusu hocam.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.