Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus modellerinde Roze altın ve Simsiyah'ta teslimat tarihi gözükmüyor güncelleme geliyor sanırım.

Edit:http://i.hizliresim.com/LQqyZZ.png

Bende mi sıkıntı var gerçekten gözükmüyor mu sadece roze altın ve simsiyah modelde gözükmüyor tarihler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrytekGame -- 20 Ekim 2016; 20:47:27 >
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Gözüküyor hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Reflection

Gözüküyor hocam

Allah allah şu an hala gözükmüyor bende sadece simsiyah ve rose goldda ama diğerlerinde hepsinde gözüküyor anlamadım?
  • Bende de gözükmüyor şuan. Simsiyah stoklara gelir inşallah ya...
  • bende bi bakayım bir yarım saat önce gözüküyordu, inşallah girer stok cidden can sıkmaya başladı tuşlu telefon ile eziyet çekiyoruz ya
  • Beyler umutlandırıp utandırmayın

• TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Aynısı geçti aklımdan

• ben bu hafta için umudu kestim olursa anca haftaya çarşamba gibi bir hareket bekliyorum ama inşallah ben yanılırım.
  • Arkadaşlar hayırlı cumalar dün stok durumuyla ilgili bayağı yabancı siteleri karıştırdım. Bir site buldumwww.istocknow.com bu site dünyadaki store ların anlık durumunu gösteriyor. Gördüğüme gore dünya genelinde plus sıkıntısı var fakat birşey dikkatimi çekti dun gece İstanbul da hiç iPhone yokken sabah 7 lerin tüm renklerinde stok gördüm sanki bir güncelleme oldu gün içinde bakarsak site yardımcı olabilir. Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün de plus alanlarda bir değişiklik olacağını sanmıyorum hatta haftaya da olmayacak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 21 Ekim 2016; 11:46:59 >
  • Haftaya cumadan sonra gelse bana tam uyar aslında acelem yok ama acelesi olan, sabırsız olanlar mutlaka vardır.

• TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Haftaya cuma gelse iyi yine hocam

• Kasım ın 2. haftasına kadar gelsinde...

• Neyse... İlk serilerden olmayacak diye avutalım kendimizi artık yapacak bişey yok...
  • ulan millet aldı eskitti kırdı biz hala ürün bekliyoz 7s çıktı be kardeşim ayıptır ya ...
  • İlk ciktigi gun 7 black siparis ettik odeme onaylanmis 2-3 hafta diyor mail geleli birkac gun oldu

• Ben artık cihazların gerçekten bize verilen tarihlerde ulaşacağını düşünüyorum. Her geçen gün umudum azalıyor, erken gelmeyecek gibi
  • cuma günü telefonda apple ile görüştüğümde her sene yaptıkları gibi apple müşterilerine süpriz yapmayı sever, gözüken tarihleri bulmaz dedi. Nitekim ben ne zaman aldıysam havale ile hep belirtilen tarihten önce geldi. Haftaya cuma falan gönderirler bence ama araya 29 Ekim giriyor öye olunca da bir sonraki hafta pazartesi elimiz ulaşır cihazlar(inşallah)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.