Bildirim
Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İyiden ümitlendik valla ama büyük ihtimal yanılmayacağız bu sefer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta hafta sonu alanlar ne olmuş, o önemli. Biz bu hafta pazartesi gecesi almış gibi olduk aslında. Geçen hafta hafta sonu alıpta kargoya verilen var mı acaba?
valla hiç dikkat etmedim ama ne zaman havale ile telefon aldıysam 15 gün barajını aşmadı hiç buna eminim çünkü kendi yaşadığım şeyler hep. O yüzden bence içinizi ferah tutun apple yollamaya başlayacak pazartesiden itibaren,süreç başlayacak yani büyük ihtimal -
Arkadaşlar konuşmalarımı aktarıyorum size, 4-5 tane dün tanıştığım mağazadan elemanların telefonlarını almıştım onlarla konuştum 2'sinin bugün tatilmiş ama bana öğrenip geri döneceklerini söylediler hepsi aynen şunu dedi. Türkiye'ye giriş yapmış ürünler mağazalara dağıtım yapılacakmış Jetblack için bilgi veremiyorlar ama diğerleri bu gece 00.00'da mağaza deposuna girişi sağlanacak yarında satışa ya da sipariş varsa onlara gidecekmiş bilginiz olsun. 4 Farklı kişiyle görüştüm 4'ü de farklı bi teknoloji mağazasından dün tanıştığım elemanlar. Pazartesi'den Perşembeye kadar ürün girişi bekliyolarmış sürekli mağazalara.
Jetblack alanlar için sıkıntılı süreç devam sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf
Geçen hafta hafta sonu alanlar ne olmuş, o önemli. Biz bu hafta pazartesi gecesi almış gibi olduk aslında. Geçen hafta hafta sonu alıpta kargoya verilen var mı acaba?
Ben geçen cumartesi aldım şu havalem onaylansa paylaşırım bilgileri 7 32 bekliyorum ben o gözüken tarihlere sarkmaz inşallah. Plus modeline talep çok fazla bu yıl -
Siparişler açılıyor bende durum hala aynı sizde bir değişiklik var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende de aynı durumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 23 Ekim 2016; 14:22:20 > -
Aynı bende de ürünler işleniyor da ama zaten pazartesi olur eğer değişiklik olursa.
Hocam cumartesi derken cumartesi kredi kartı ile alan anlamında dedim. Çünkü havale ile alınca aslında havaleniz onaylandığı zaman almış gibi oluyorsunuz.
Hocam hiç değilse gönderim tarihinin değişmesi gerekmez miydi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 23 Ekim 2016; 15:16:39 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bizde katıldık kervana bakalım.
Sayfaları okudukça içim sıkıldı :) acelem yok beklerim sorun değil ama ayın 13-14'ünde sipariş verenler dahi henüz ürünlerini alamamışlar ki ben 20 EKİM Perşembe siparişi verdim
21 EKİM Cuma ETF yaptım saat sabah 9 da haftasonu girdi işte araya öyle böyle bu ne zaman onaylanır sizinkiler kaç gün sürdü pazartesi onaylanır mı? ben kim bilir ayın kaçında alırım ürünümü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefpahaloz -- 23 Ekim 2016; 15:24:42 >
-
Olabilir hocam
selam ben bugün 2 yere sordum media markt ve vatan'a sordum ellerinde yokmuş şuan sadece media marktta i7 32GB silver varmış banada plus 128 lazımdı şuan siparişinizi alalım salı en geç çarşamba sizi arayıp çağıracağız salı çarşamba gibi elinizde olur cihaz dediler bu hafta içi için. bilemedim şimdi. bende aostan sipariş vermiştim bunlar böyle dediğine göre aos yarın en geç salı kesin yollar bence cihazları. -
Arkadaşlar şuan hemen değişiklik olmsz zaten,yarın ya da en geç yarıj gece güncelleme olur çünkü bence. Bugün bende izmir optimum mediamarkta uğradım az önce. Plus modellerde 32 gb mevcut çoğu renkte jetblack hariç tabi,128 hiç yok. Tekrar mat siyahı inceleme fırsatım oldu iyiki mat siyah almışım dedim şahane bir hissiyatı ve görünüşü var iyice sabırsızlandım şuan inşallah umutlarımız boşa çıkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: iltol
Arkadaşlar şuan hemen değişiklik olmsz zaten,yarın ya da en geç yarıj gece güncelleme olur çünkü bence. Bugün bende izmir optimum mediamarkta uğradım az önce. Plus modellerde 32 gb mevcut çoğu renkte jetblack hariç tabi,128 hiç yok. Tekrar mat siyahı inceleme fırsatım oldu iyiki mat siyah almışım dedim şahane bir hissiyatı ve görünüşü var iyice sabırsızlandım şuan inşallah umutlarımız boşa çıkmaz
yarın bir değişiklik olmazsa siparişlerde arayıp sert çıkalım.
dalga geçer gibi diğer satıcılarda stok dolu apple da yok. -
Hocam sert çıksak da bir şey değişmeyecekki, adamlar peynir ekmek gibi satıyor sen ben almasak başkası alacak. Bir kere siparişi iptal etmeyi düşünebilirim dedim telefonda adam neredeyse sevinecekti siparişi iptal etmeme. Hemen iptal edebilirim şu an dedi ben öyle bir talepte bulunmama rağmen. Samsung gibi bir çok bayisi olan bir yer olsa, Samsung olarak değil de, bayi olarak kar etme amaçları olsa bir işe yarayabilir ama tek bir yere bağlılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sefpahaloz
Bizde katıldık kervana bakalım.
Sayfaları okudukça içim sıkıldı :) acelem yok beklerim sorun değil ama ayın 13-14'ünde sipariş verenler dahi henüz ürünlerini alamamışlar ki ben 20 EKİM Perşembe siparişi verdim
21 EKİM Cuma ETF yaptım saat sabah 9 da haftasonu girdi işte araya öyle böyle bu ne zaman onaylanır sizinkiler kaç gün sürdü pazartesi onaylanır mı? ben kim bilir ayın kaçında alırım ürünümü
Pazartesi günü, gün içinde onaylanır sizin eft...
-
hadi beyler inş bu hafta bi hareketlenme olurda bu sabırsız bekleyiş sona erer :) -
henüz bir ses yok arkadaşlar ama gün içinde takipte kalmakta fayda var, bakalım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X