Şimdi Ara

'Apple, oyunu Android'e geciktirmemiz için bize kamyon dolusu para ödedi' (Güncellendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
4.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda bir yanlış anlaşılma söz konusu bence çünki bu tip olayları bütün firmalar yapıyor mesela wp sektöründe bazı uygulamalar sadee nokia kataloğunda çıkıyor bir müddet diğer firmalarda gözükmüyor ki gerisini siz düşünün
  • bu oyunu sevemeyen bir ben varım sanırım 2. bölüme geldim ve sildim
  • Çamur at izi kalsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunda sorun olan şey ne ben onu anlamadım bazı oyunlar sadece ps3 e çıktı çünkü öyle anlaşma yapıldı öyle karar alındı. Bunda da bir taraf para vermiş diğer taraf almış kafana silah dayasaydı anlardık ama bu gayet normal bir olay yani

• apple rules..

• Изоб :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anormal bi durum yok. apple banada para verse androide oyun bile yapmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

şerefsizler zaten nefret ediyordum şimdi 10 kat daha nefret ediyorum FOREVER ANDROİD FOREVER SAMSUNG

Android deyince akla samsungun gelmesinden nefret ediyorum :((

• 2K kullanıcısına yanıt
    Tabiki Android ve Apple ile aynı satışı hatta daha fazla satış yapar.
    Apple 200 milyon iphone, 200 milyon ipad üretip satıyorsa tek başına yapıyor.
    Android cephesinde durum böyle değil. Milyon tane android cihaz üreten firma var.Sizin kücük bir şirketiniz olsa siz kendi isminize bile android cihaz ürettirebilirsiniz.
    Burda önemli olan cihaz sayısı değil, Samsung gibi Android cihaz üreten kaliteli firmaların sayısıdır.Yoksa milyon tane cihaz üreten firma var.Apple bu firmalar ile tek basına cihaz üretmek konusunda yarısıyor.Bu yüzden Android cihaz satısı ile ios cihaz satısını bir tutmak mantıksızdır.
  • Bende mesajımda bir tutmadım zaten , sizin dediğinizi belirttim bir daha okuyun isterseniz.Apple hepsiyle birlikte rekabet içinde o yüzden böyle ufak hamleler yapması doğal.
  • Bir bu eksikti.
  • Saçmalamayı bırakalım bence. Bir markayı tercih edersiniz anlarım da tuttuğunuz takımı bu kadar savunmayanlar markaları daha çok savunur oldu nedir bu böyle hocam. İyi forumlar ..
  • Yuh artık.
  • Steve jobs google androidden dolayıntermo nükleer savaş başlatmıştı. Bunu bizzat kendisi söyledi. Benim merak ettiğim microsofta kim termo nükleer savaş açtıta uygulamar bir türlü gelmiyor yada eksik oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 lansamnınından önce adam tutup çadır kurduran adam bunuda yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pit0N -- 10 Eylül 2014; 16:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOGAN LALE

İSTANBULDA SON DAKİKA ŞOK AÇİKLAMAhttp://www.isbulurum.com.tr/aday_profil/group/istanbul

Mesajı Şikayet Et
    Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shady ve ekrem71 son sürat devam ediyor işsizliğe.
  • IPHONE 7 PIYASADA ÇOK İYİ ÇOK ÇOK İDDALİ

http://www.isbulurum.com.tr/aday_profil/group/istanbul

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.