Şimdi Ara

'Apple, oyunu Android'e geciktirmemiz için bize kamyon dolusu para ödedi' (Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
4.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google in eli armut mu topluyor o da versin.

• Apple google gibi uygulama marketi konusunda ciddiyetsiz değil . Google play'de çok sayıda virüslü uygulama var fakat app store sıkı bir denetim altında buda yetmezmiş gibi adamlar apple ürünü alan kullanıcıyı özel hissetirmek için her şeyi yapıyor hiç bir zaman ben bu telefona niye 2000 lira verdim diye düşünmüyoruz . Asıl android kullanıcılarınıj google'a sinirlenmesi lazım google niye kendi marketini desteklemiyor infinity blade gibi bir oyunu kendi maretine özel kılmıyor ? PS3 ve pc arasındaki durumun aynısı oluştu artık çok daha güçsüz donanımla daha kaliteli grafikler elde edilebiliyor ve telefona özel oyunlar çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba oyun satmıyor şirkette reklamını yapıyor bu oyunun adını ilk defa duydum

• bu oyun işinde çok para var anlaşılan
  • Böyle bir platformda. Kamyon dolusu para edecek oyun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğruysada helal olsun Apple'a. Google parayı bassaydı Android'e özel olsaydı. Parayı veren düdüğü çalar.
  • "Firma içi yapılan toplantıda konuşulanlar arasından cımbızla alınan bir cümle, yanlış anlaşılmaya sebep oldu. Apple ile EA arasında parasal bir anlaşma olduğu yönündeki haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamakta olup, yaşanan bilgi kirliliği için özür dileriz."

Ben de yedim...

• Ticaret politijası bunun şerefsizlikle ne alakası var, gerçektir demiyorum ama öyle olduysada 2 firma kabul etmiş yani bunun etik olmayan bir tarafı yok bence...

• karalama çalışmaları son sürat devam.

• Apple yapmıştır inanırırım..Birincisini para vererek almıştım playe çıktığı gün ikincisinide para vererek alırım plants vs zombies e değer çok zevkli bir oyundur bilmeyenlere tavsiye ederim. zamanında note 2 ye 1700 tl para verdik 3-5 oyuna 2-3 dolar veremeyecek kadar fakirliğin lüzumu yok
    modern combat 4, gta vice city, asphalt 7 , nfs most wanted, where is my water , plants vs zombies gibi oyunlara para verilir apk peşinde koşmayın destek olun ama lanet samsungun artık güncelleme ile şu oyunları hafıza kartına kartına root program vs gerek olmadan yüklememize olanak vermesi lazım...
  • Bence cok sacma. Pvz2 ne kadar onemli bir oyun ki, sanki cihaz satislari yukseltecek. "İphone alayim, pvz 2 var" diyecek bir kisi tanimiyorum.

• Vay başımıza geleeennn :))Mahallede sokakta oturan dedikoducu teyzeler görünmüyo bayadır. Demek pc başındaymışlar.

• Plants vs Zombies yok diye Android telefon almayacak bir kullanıcı yoktur diye düşünüyorum fakat Apple ufak ufak firmalara böyle paralar ödüyor olabilir çünkü Android artık Apple ile aşağı yukarı aynı satış rakamlarına sahip (tabi birisi tek telefon diğerinin tonla alternatifi var) ama hala bazı uygulama ve oyunlar nedense bir türlü Android'de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence- şerefsizler zaten nefret ediyordum şimdi 10 kat daha nefret ediyorum FOREVER ANDROİD FOREVER SAMSUNG
    Doğru olduğu bile kesin değil ama parayı alan şerefli veren şerefsiz oluyor öyle mi

sen şimdi nefret edince adamlar oturur ağlar batarlar şimdi ne yapar apple 2 güne kepenkleri kapatır gider. sen Türkiyede apple sevsen ne sevmesen ne bu bir adamların bir magza bile açmadılar

2'incisi ise parayı veren düdüğü çalar. Googleda anroid için birşeyler yapsın o zaman geliştiricilere bir kaynak oluştursun ben çok fazla para kazanacağım bir platforum varken 3 -5 kuruş kazanacağım bir yere neden önce çıkartayım yada aynı anda neden çıkartayım

• quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

şerefsizler zaten nefret ediyordum şimdi 10 kat daha nefret ediyorum FOREVER ANDROİD FOREVER SAMSUNG

+1
    kaç aydır bekliyorum oyunu, 1. oyunu kaç kere bitirdim ve bana göre cep telefonlarına çıkmış en iyi oyundur, en iyi oyun kavramı görecelidir ama bu oyun en iyi cep oyunlarında çok rahat dünya sıralamasında ilk 10da yer alır

xbox one'da bütün oyun firmalarını satın almaya çalışıyor oyunu erteletemese bile playstation 4 e dlcleri bile geç çıkarmaya çalışıyor, sattıkları ürün kötü olunca saçma işlerle reklam yapmaya çalışıyorlar, aynı amerikan kafası ha microsoft ha apple, ikisininde pazarları türkiyede liderliği görmeyecek zaten
  • Android'e gelirse beleşe indiriyoruz zaten, Apple bu açığı kapatıp sevap işlemiş

• quote:

şerefsizler zaten nefret ediyordum şimdi 10 kat daha nefret ediyorum FOREVER ANDROİD FOREVER SAMSUNG

FOREVER PLASTİK FOREVER KASMA

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

quote:

FOREVER PLASTİK FOREVER KASMA

deme öyle deme :)
  • Değmez.

• Boş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.