Şimdi Ara

 Apple Pay® [ANA KONU] (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.690
Cevap
188
Favori
419.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki o sekilde oldugunda uk hesabina buradaki karti baglama mi yapiliyor yoksa ukden bir kart mi cikartiliyor? Ayrica o acilan hesaba para gonderimi vs nasil yapiyoruz?

Edit: o musteri portföyünde bulunmak icin 1 milyon tl bankada para bulundurmak gerekliymis. Okadar paramiz yok 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 13 Temmuz 2024; 7:27:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Peki o sekilde oldugunda uk hesabina buradaki karti baglama mi yapiliyor yoksa ukden bir kart mi cikartiliyor? Ayrica o acilan hesaba para gonderimi vs nasil yapiyoruz?

Edit: o musteri portföyünde bulunmak icin 1 milyon tl bankada para bulundurmak gerekliymis. Okadar paramiz yok 😁
    Ayrıca kart basılıyor; İngiltere'de adınıza hesabınız oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 13 Temmuz 2024; 12:1:44 >
  • Redotpay kayıt olacaklar için 5$ hediyeyi bu kodu kullanarak alabilirsiniz.‘ra7md’

• Almanyadayım şu an ama telefonum halen pay desteklemiyor (15 pro max ve 11) bölge ayarları almanya ama dil türkçe neden olabilir. ?

• drjacob kullanıcısına yanıt
    Hangi aşamada sorun yaşıyorsunuz hocam? Cüzdan'da +'ya basınca banka seçme seçeneğine devam mı etmiyor?

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Kart eklenmedi diyor , 3 kart denedim normal de İstanbul kart bile ekleniyor diye biliyorum

Tr kart eklerseniz elbetteki olmaz yabanci destekleyen bir kart eklemeniz gerekli

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Buranın kartını denedim olmadı 3 tane , ayrıca İstanbul kartta destekliyor dedim

Yani alakasi olmamasi gerek ama bolgeyi almanya yerine ingiltere filan yapip deneyin.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt

yaptım olmadı.

İçinde bir Alman hat varken Almanya bölge olacak şekilde telefona sıfırdan kurulum yapın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attalosrome -- 3 Ağustos 2024; 0:3:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Selamlar. İstanbul kart eklemek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

• unveronline U kullanıcısına yanıt

ben ekleyemedim nasıl ekleniyor çözemedim

• Curve son durumu nedir, bilen? Türkiye'de çalışıyor mu, TR kartları eklenebiliyor mu?

• unveronline U kullanıcısına yanıt

Ekleyemezsiniz ne yazık ki. Hala resmi olarak türkiye de açık değil. Ayrıca açık olması da yetmez kartı veren kurumun da desteklemesi gerek.

• lajsuney kullanıcısına yanıt

Personal ( Faunders Edition) yazıyor bende. iyice profile girersem doğum tarihim.

• konudan biraz bağımsız fakat zen.com u mi fitness üzerinden xioami akıllı saatimde kullanabilirmiyim desteklenen bankalarda curve ve zen var max kullanabileceğim

• Arkadaşlar selamlar. İlginizi çekerse, Apple Pay için kullanabileceğimiz servisleri topladığım Google dökümanlı bir subreddit yaptım. Bakmak isteyen bakabilir.

www.reddit.com
    Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/ApplePayTurkey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasax -- 9 Ağustos 2024; 15:35:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jasax J kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık kardeşim faydalı bir içerik olmuş. Mobilum Pay’i deniyorum şu an.

• Jasax J kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğiniz bir çoklu para birimli hesap sağlayan firma var mı? Zen vardı ama hesabımı kapattılar. Zendeki try harcayıp try ödeme özelliği güzeldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.