< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 13 Temmuz 2024; 7:27:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple Pay® [ANA KONU] (226. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ayrıca kart basılıyor; İngiltere'de adınıza hesabınız oluyor...quote:
Orijinalden alıntı: Backspace7
Peki o sekilde oldugunda uk hesabina buradaki karti baglama mi yapiliyor yoksa ukden bir kart mi cikartiliyor? Ayrica o acilan hesaba para gonderimi vs nasil yapiyoruz?
Edit: o musteri portföyünde bulunmak icin 1 milyon tl bankada para bulundurmak gerekliymis. Okadar paramiz yok 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 13 Temmuz 2024; 12:1:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Redotpay kayıt olacaklar için 5$ hediyeyi bu kodu kullanarak alabilirsiniz.‘ra7md’
Almanyadayım şu an ama telefonum halen pay desteklemiyor (15 pro max ve 11) bölge ayarları almanya ama dil türkçe neden olabilir. ?
-
Hangi aşamada sorun yaşıyorsunuz hocam? Cüzdan'da +'ya basınca banka seçme seçeneğine devam mı etmiyor?
Kart eklenmedi diyor , 3 kart denedim normal de İstanbul kart bile ekleniyor diye biliyorum
Tr kart eklerseniz elbetteki olmaz yabanci destekleyen bir kart eklemeniz gerekli
Buranın kartını denedim olmadı 3 tane , ayrıca İstanbul kartta destekliyor dedim
Yani alakasi olmamasi gerek ama bolgeyi almanya yerine ingiltere filan yapip deneyin.
yaptım olmadı.
-
İçinde bir Alman hat varken Almanya bölge olacak şekilde telefona sıfırdan kurulum yapın bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attalosrome -- 3 Ağustos 2024; 0:3:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar. İstanbul kart eklemek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
ben ekleyemedim nasıl ekleniyor çözemedim
-
Curve son durumu nedir, bilen? Türkiye'de çalışıyor mu, TR kartları eklenebiliyor mu?
-
Ekleyemezsiniz ne yazık ki. Hala resmi olarak türkiye de açık değil. Ayrıca açık olması da yetmez kartı veren kurumun da desteklemesi gerek.
-
Personal ( Faunders Edition) yazıyor bende. iyice profile girersem doğum tarihim.
-
konudan biraz bağımsız fakat zen.com u mi fitness üzerinden xioami akıllı saatimde kullanabilirmiyim desteklenen bankalarda curve ve zen var max kullanabileceğim
-
Arkadaşlar selamlar. İlginizi çekerse, Apple Pay için kullanabileceğimiz servisleri topladığım Google dökümanlı bir subreddit yaptım. Bakmak isteyen bakabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasax -- 9 Ağustos 2024; 15:35:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eline sağlık kardeşim faydalı bir içerik olmuş. Mobilum Pay’i deniyorum şu an.
Hocam bildiğiniz bir çoklu para birimli hesap sağlayan firma var mı? Zen vardı ama hesabımı kapattılar. Zendeki try harcayıp try ödeme özelliği güzeldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X