Şimdi Ara

 Apple Pay® [ANA KONU] (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.681
Cevap
188
Favori
419.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden kapattılar hocam hesabınıza daha önceden mail falan gönderdiler mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Salvator313111 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonum bozulmuştu benim. Hesaba erişmek için sanal Android cihaza (bilgisayardaki emulator) uygulamayı kurmuştum. Meğer bu duruma izin vermiyorlarmış. Mail attım, itiraz ettim açmadılar geri. İçinde 100-200 TL arası param vardı bari onu yollayın dedim uluslararası para transferi masraflıymış diye yollamadılar geri.

Sanal Android cihaz kullandım diye kara para akladım gibi bir ithamda bulunmaları ve dahası paramın üstüne yatmaları biraz sinir bozucu oldu.

Ama benzeri bir uygulama da bulamadım. Yiğidi öldür hakkını yeme.

Aylık masrafı olmayan, harcadığım para biriminde para tutabileceğim bir wise vardı kapandı, bir de zen vardı onlar da bana kapandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 11 Ağustos 2024; 8:51:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeşim en azından paranı göndermeleri gerekiyordu bu yaptıkları hiç hoş değil sana tavsiyem redot pay’e kaydolabilirsin. Bitcoin üzerinden yükleme yapıyorsun sorunsuz kullanıyorsun

Teşekkürler. Redotpay zaten kullanıyorum ama pek içime sinmiyor. En basitinden her harcamada kur dönüşüm derdim var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba, yakın zamanda 2 aylığına almanya’ya gideceğim. acaba ülkemizde apple pay kullanabilmek için oradayken yapabileceğim bir şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokayK-- kullanıcısına yanıt
    N26 ve revolut hesabı açabilirsiniz.

oturum izni olmadan açılabiliyor mu revolut ve n26? bir de türkiye’ye döndüğümde kapanma gibi bir durum olur mu acaba?

90 gün kullanırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerleyen aylarda banka uygulamaları NFC ile ödemeyi iPhone üzerinden ödeme yöntemi kullanıma sunulabilir. Büyük bir gelişme olduğunu düşünüyorum.

apple newsroom
    Developers can soon offer in-app NFC transactions using the Secure Element
    https://www.apple.com/newsroom/2024/08/developers-can-soon-offer-in-app-nfc-transactions-using-the-secure-element/

• Vurne V kullanıcısına yanıt

The NFC and SE APIs will be available to developers in Australia, Brazil, Canada, Japan, New Zealand, the U.K., and the U.S. in an upcoming developer seed for iOS 18.1, with additional locations to follow.

Türkiye için daha var. Kara tren gecikir belki hiç gelmez. Ki gelse de Apple Pay kadar kolay bir yol olmayacak yine maalesef.

• PoSSiBiLiTY kullanıcısına yanıt
    Doğrudan Apple Pay değil de android tarafında olduğu gibi kullanılamaz mı? Tabii bankalar ne kadar hızlı davranır orası muamma.

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Androidde zaten kullanima engel bi durum yok ki

• apple 3 partiyi açsın türkiyeye sonraki gün bizim bankalar apple'ın kapısına dayanır entegre etmek için. türkiyedeki bankacılık hizmetleri yeni teknoloji ve fırsatlara çok duyarlılar.

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi olacak zaten hocam ancak API'leri sanırım daha Türkiye için aktif olmadı. Umarım bununla ilgili bir gecikme yaşamayız. Hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum ben, umarım Eylül'den sonra final sürümüyle birlikte API tüm ülkelere açılır.

Bizim bankalar bunu kaçırmaz, Android tarafında da destekledikleri için en kısa sürede iPhone tarafında da aktif hale getirirler.

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Umarım bir an önce açarlar da bir şekilde kullanmaya başlarız. Büyük rahatlık bence.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum zaten hocam. Onunla ilgili bir sıkıntınyok.

• Vurne V kullanıcısına yanıt

banka ile NFC odeme acaba apple pay kadar rahat kullanilabiliyor mu? ornegin apple pay ile odeme yapmam icin saatimin guc tusuna iki kere basmam yeterli, android tarafinda banka uygulamalari ile NFC odeme de bu sekilde calisiyor mu yoksa bankanin uygulamasini acip o sekilde mi odeme yapiliyor?

Android tarafında ilgili banka uygulamasının varsayılan olarak seçili olması ve telefonun kilidinin açık olması yeterli, direkt posa okutup ödeme yapılıyor. Ekstra bir işleme gerek yok ve bence apple paye göre daha pratik. Ancak büyük ihtimalle iOS cihazlarda NFC ile ödeme yapmak için yine bi tuşa basmak, uygulamayı açmak vs gerekebilir diye düşünüyorum. Misal ben NFC ile çalışan kan şekeri ölçüm sensörü kullanıyorum, Android cihazlarda direkt telefonun kilidini açıp okutabiliyorum ama iOS da önce uygulamayı açıp okutmam gerekiyor.

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Bence uygulama açmaya gerek olmaz android gibi kilit açıkken ödeme alır. Yalnız şöyle bir durum olur bir şekilde arka yolları dolanarak Apple Pay kullanabiliyoruz burada cüzdan da tanımlı olan kartı bence silmemiz gerekir. Çünkü ödeme sırasında iki farklı kartı okumaya çalışacaktır diye düşünüyorum. Tabii gelsinde tek derdimiz bu olsun. :)

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    quote:

Ayrıca, kullanıcılar yan düğmeye iki kez bastıklarında Apple Cüzdan uygulamasının yerini alarak başka bir varsayılan NFC uygulaması seçme seçeneğine sahip olacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeatSide -- 15 Ağustos 2024; 17:32:6 >

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.