Şimdi Ara

 Apple Pay® [ANA KONU] (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.681
Cevap
188
Favori
418.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonunuzda wi-fi ile arama özelliği açıksa kapatıp dener misiniz? Bazen bu özellik sorun yaratabiliyor sms’lerde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lajsuney kullanıcısına yanıt

yok yine olmadı..

• halen çözüm yok.

• Japonya kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de kaydoldum Ancak hediye verdiği 5 usd yi sanal kart alırken kullanamıyorum bakiye yükle diyor. Ekşide bakiye yükleme için binance den atılıyor kolay denmiş ama yükleme kısmında Binance gözükmüyor. O aşamaları nasıl hallettiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım ios 18 ile alakalı kart doğrulayamama sorunu..

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizden istedikleri yurt dışı ikamet belgelerini gönderdiniz mi?

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Hocam yükleme başarısız oldu diye uyarı çıktı.Bankanka iletişime geç diyor daha önce de yükleme yaptığım kart artık izin verilmiyor denildi.

• redotpay’ı doğrulama yapamadığım için mobilum’a geçtim bugün. carrefourda pos reddetti. :/

• alicans35 kullanıcısına yanıt
    Redotpayde bazen gece istediğin doğrulama kodu sabah gelmiş oluyor. Bazende hemen geliyor biraz şansa kalmış.

• Aratorn Oglu Aragorn kullanıcısına yanıt
    bu sefer de süresi geçmiş kod diyor tekrar kod göndermemi istiyor ios. çok can sıkıcı:)

Redotpay sanal kartımı oluşturdum ama Apple Pay e nasıl ekleyeceğim.kart bilgileri ile manuel mi ekleyeceğiz. Ayrıca banka seç diyor Apple Pay banka olarak ne seçilecek.

• okttay kullanıcısına yanıt

manuel ekleniyor. banka seçme ekranında en altta diğer kartlar tarzı bir seçenek olması lazım oradan ekledim ben

Çözebildiniz mi hocam sms sorununu. Ben de şuan sorun yaşıyorum gelmiyor doğrulama kodu tel ios17 bölge birleşik krallık yapmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmözdemir16 kullanıcısına yanıt

yok hocam sorun hala çözülmedi. sonsuz döngüye girdik. kod gelmiyor, kod istesek en az 1-2 saat sonra geliyor onu da ios kabul etmiyor. süresi geçmiş kod diyor. tekrar kod istediğimizde yine bekletiyor. kodun geçerliliği günlük olsa bi nebze sorun olmazdı da. saate bir türlü kartı yükleyemedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 28 Eylül 2024; 14:8:21 >
  • Sevgili arkadaşlar RedotPay Apple Pay aktivasyon mesajı gelmeme sorununu çözdüm. RedotPay support ile konuyu görüştüm.

1.Öncelikle telefondan aktivasyon bekleyen kartı siliyoruz.
    2. RedotaPay App’in dilini İngilizce yapıyoruz.
    3. Telefonum bölgesini Hong Kong yapıyoruz.
    4. ApplePay den kartı tekrar ekliyoruz.
    5. ApplePay aktivasyon mesajı hem e-mail hemde RedotPay mobil uygulamasına bildirim olarak gelmeye başlıyor.

Ben az önce başarıyla süreci tamamladım.

Telefonuma ve saatime kurulumlar tamamlandı.

RedotPay’a 5$ hediye kredi ile yeni üye olmak isteyenler için davet kodum: 8ki41

• okttay kullanıcısına yanıt
    sabah 9:00 gibi benim kodlar da tam zamanında gelmeye başladı ben bir şey değiştirmedim app türkçe bölge abd. sanırım backend tarafında bir şeyleri düzelttiler. bilgi ve emekleriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 29 Eylül 2024; 11:3:3 >
    Ben destek kaydı açtırdım dün gece. Belki o yüzden düzelmişte olabilir.

• Arkadaşlar Redotpay kart ücreti için kod vs var mıdır?

• Şuan bir bitcoin hesabı açmadan wise gibi kullabileceğim bir uygulama yok sanırım?
    Benim wise hala aktif kapatılmamış seyrek kullandığımdan sanırım.
    Şuna artık kalıcı bir yok bulsalar da en azından istanbul kart ı filanda ekleyip nfc ile kullanabilsek.

• Redotpay doğrulama kodu için sabah saatlerini kullanın. Sabah sms geliyor ama akşam gelmiyor. Dün gece yine kod gelmedi bu sabah 10 gibi doğrulama kodu istedim hemen geldi.

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.