Şimdi Ara

 Apple Pay® [ANA KONU] (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.681
Cevap
188
Favori
418.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Redotpay kullanım koşullarını güncellemiş. 1 dolardan az harcamalara ek ücret ve birden fazla hata alındığında ek ücretlendirme getirmişler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ozaman redotpay kullanlara gecmis olsun

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Wise bize yetiyor 😉

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    Wise + zen iyidir

• Dün Apple’dan marketingci bi abi zorlu mağazasına gelmiş apple pay’i de deselerdi keşke adama.

• ios 18.2’de avrupa birliği düzenlemelerindeki olayları tüm dünyadaki geliştiricilere açıyorlarmış. Bu ilerisi için çok iyi haber belki ileride tüm kullanıcılara da açılır bu şekilde wallet’ı apple pay olmadan kullanabiliriz.

• mertsamaa kullanıcısına yanıt
    Yanliz orada soyle bi ayrinti var. Nfc cipini kullanmak isteyen uygulama gelistirici apple'a bu kullanim icin yani chipi o gelistiriciye kullanima acmasi icin ucret odemesi gerekecekmis. Yani apple chipi herkese scti kosun herkes kullansin gibi bir durum olmayacak gorunen o ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    O konuda businnes hesaplara açacak sanırım öyle görmüştüm. Apple parasını her türlü kapmak istiyor

• Vereceği ceva;: Elimizden geldiğince bütün pazarlara hizmet vermek istiyoruz, Türkiye'de bunlardan biri  Apple Pay® [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elde kaldı: Redotpay, Monese, Zen. Üçünü de kullanmış birileri artı eksi olarak incelese keşke. Acaba hangisinde POS'ta reddedilme daha az oluyor?

• Mert223 M kullanıcısına yanıt
    Ben zen kullanıyorum cafe olsun avm olsun bakkal olsun çoğu yerde kullandım ret yemedim hiç. En güzeli de toplu taşımada büyük rahatlık 😀

• Pleasant2 P kullanıcısına yanıt

Redotpay'de para yüklerken vb. komisyon işleri daha rahat gözüküyor, minimum yükleme de 1 dolar olması aklımı çeliyor.

Zen de en az 245 tl yüklemen gerekiyor onada 7,35 tl alıyor sizde nasıl ?

• Pleasant2 P kullanıcısına yanıt
    Herkeste durum ayni. Zen yuklemede komisyin aliyor

• Zen'de komisyon oranı %3 olmuş sanırım

• Hem s23ultra hem 16 pm var.Sırf şu mobil ödemeye alıştığım için samsung cihazımı daha çok kullanmaya başladım.26 bine imei kayıtlı aldığım cihazı 100 bine aldığım telefondan daha fazla kullanmaya başladım.

Monese yeni müşteri kabulü yapıyor mu?

• Redotpay düzenlemesinden sonra Wise kullanmaya başladım. Kanadada arkadaşım var kart için onun adresini verdim. Kimlik doğrulamasını kimlik kartım ile yaptım. Kart ücreti almıyor hemen onaylandı hesaba 100 TL attım deneme için yüklerken ve harcarken herhangi bir kesinti olmadı. Kafede kullandım sorunsuz işlem gerçekleşti. Şu an için gayet iyi duruyor 0 komisyon ile işlem yapabiliyorum.

• Aratorn Oglu Aragorn kullanıcısına yanıt

Hocam süreci biraz daha detaylandırma şansınız var mıdır? Benim de Hollanda'da arkadaşım var. Onun adresini kullanmayı düşünüyorum

• mow_ kullanıcısına yanıt
    Kart başvurusu yaparken ikamet adresimi ve kartın gideceği adresi kanadada ki arkadaşın adresi olarak girdim. Doğrulama kısmında da türkiyeyi seçip kimliğimi okuttum. Bir de selfie istedi onuda yükledim. Kart başvurusu onaylandı ve sanal kart ile hemen kullanmaya başladım. Türk lirası atıp türk lirası harcıyorum şu an yüklerken ve ödeme yaparken hiç komisyon ödemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.