Şimdi Ara

Apple pencil 1. nesil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık 2 yıl önce aldığım ve pek kullanmadığım apple pencil kalemimi satıyorum.Faturasına bakarım galiba 1 veya 2 ay garantisi mevcut. Yedek başlığını dahi kullanmadım. Arada not almak için kullandım.

Tek sıkıntısı aldıktan sonra fark ettiğim ucunda milimlik bir eğim olduğu. Garantiye götürdüğümde hiçbir şekilde düşmemesine rağmen böyle bir durumun olduğunu söylediğimde bana ilk aldığımda getirmem gerektiğini yoksa bakmayacaklarını söylediler. Bende o günden bu yana hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyorum zaten fotolarda gösterdiğm üzere çok az bir eğim elimle zorlasam dahi yerine gelmeyecek birşey. Tamamen fabrika çıkışı böyle çünkü bu kalmelerin geri açılıp tamir olma gibi bir durumu yok mecbur kesilerek çıkarılıyor ve çok sağlam şekilde sabitleniyor. Biraz fazla konuştum galiba:) Kayseride olan varsa gelip gösterebilirim. FİYAT 400 TL

Apple pencil 1. nesilApple pencil 1. nesilApple pencil 1. nesilApple pencil 1. nesilApple pencil 1. nesilApple pencil 1. nesil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak335 -- 3 Eylül 2020; 15:44:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satıldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.