Şimdi Ara

Apple, plastiklerin işlenmesi üzerine uzman imalat mühendisi arıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dandroid kullanan Fandrozoid ler rahatsız olmuş yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Apple, gücüne güç katıyor. Kıskanan çatır çatır çatlıyor.

/>

Al sana 11 tane fandrozort Sizin değeriniz anca bu kadar işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: denostar

quote:

Orijinalden alıntı: halitozbasli

Adamlar plastikten anlayan mühendis için iş alanı açıyor haber kaynakları plastık telefona iş yoruyor. bu gercekten buluttan nem kapmanın son noktası olsa gerek

Haklısın canım telefonla ne alakası olabilir ki? Besbelli boru işine giriyor adamlar. Rahmetlinin yerine de Nevzat Demir'i düşünüyorlarmış.

Evet, plastik denince akla ilk gelen sey telefondur zaten. sadece telefonda plastik kullanilabilir, hasa ipad mini de (ki kullaniliyor) veya cinema displaylerin kasasinda (ki kullaniliyor) , maclerde (ki kullaniliyor) kullanilmasi dusunulemez bile. apple kablolari bile camdan urettiriyor ne diyorsunuz siz.

• İnşallah çıkarırda alırız ya 4 senedir android kullanıyorum ha düzeldi duzelecek diyoruz birsey olduğu yok hala android eski android, iki internet sayfası ac kasiliyor telefon ve tarayıcı çöküyor veya telefon reset atıyor bazen :-( geçte olsa anladım istediğin kadar özelleştirme olsun şu bu olsun kullanamadiktan sonra neye yarar, ios rakipsiz lider bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

sağol başvuruyorum hemen

Nerelerdesin mübarek ? arıyoruz arıyoruz ?

uzun zamandır yoktun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

quote:

Adamlar plastikten anlayan mühendis için iş alanı açıyor haber kaynakları plastık telefona iş yoruyor. bu gercekten buluttan nem kapmanın son noktası olsa gerek

Haklısın canım telefonla ne alakası olabilir ki? Besbelli boru işine giriyor adamlar. Rahmetlinin yerine de Nevzat Demir'i düşünüyorlarmış.

Evet, plastik denince akla ilk gelen sey telefondur zaten. sadece telefonda plastik kullanilabilir, hasa ipad mini de (ki kullaniliyor) veya cinema displaylerin kasasinda (ki kullaniliyor) , maclerde (ki kullaniliyor) kullanilmasi dusunulemez bile. apple kablolari bile camdan urettiriyor ne diyorsunuz siz.

Vay canına, hiç o yanından düşünmemiştim! Arkadaşım Apple'ın yeni ve ucuz ve çeşitli renklerde "telefonlar" çıkaracağı birkaç aydır söylentiden öteye geçti. Böyle bir haber çıktığı zaman yorulacak ilk şey, bahsedilen telefonlar için olduğudur. İlk akla gelen şey için "ne alakası var" denir mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vay canına, hiç o yanından düşünmemiştim! Arkadaşım Apple'ın yeni ve ucuz ve çeşitli renklerde "telefonlar" çıkaracağı birkaç aydır söylentiden öteye geçti. Böyle bir haber çıktığı zaman yorulacak ilk şey, bahsedilen telefonlar için olduğudur. İlk akla gelen şey için "ne alakası var" denir mi?

Nasil soylentiden oteye gecti ? adamlar cikip resmi olarak acikladilar mi? Yok, eee o zaman nasil soylentiden oteye geciyor? Hocam soylentilere bakilsaydi su anda holografik iphonelar ile geziyorduk. iphone da projeksiyon cihazi, lazer klavye filan vardi. apple dunyasindaki soylentilerin cok buyuk oranda sallamasyondan ibaret oldugunu gecen yillarda gorduk. plastik iphone soylentisine niye durduk yere inanalim. adamlar cikar resmi aciklama yapar 1. elden eyvallah deriz. onun disinda yok benden plastik aldi, ondan malzeme cekti ile olmaz. Ayrica iphone 3G ve 3GS de plastikti; tekrar plastige donecek olsa bile bu daha ucuz iphone uretecegi anlamina gelmiyor. zaten apple iphone 4 ve 4s i daha ucuza satarak ucuz iphone beklentisini karsiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 31 Ocak 2013; 10:57:59 >

• belli zaten ekonomik telefon için calısma yapacaklarını söylemislerdi..
  • fandroidlerin konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaldeki_hayat

Begenmediğiniz plastikli yeni bir amiral gemisi gelirse fanboylar napıcak merak ediyorum. Aple için çözüm kolay "biz en hafif telefonu yaptık"

Aynen kardeşim Telefonun heryeri plastik olursa ıphone söyle bir açıklama getiricek Bak örnek veriyim
    İphone 6 Dayanıklı Çizilmez ve En hafifi bizde rakiplerimizden tek farkımız kalitenin her zaman bizde olması :)

İphone 4 ile 5 arasındakı fark Boy uzaması

iphone 5 ile 6 arasındaki fark ise Kilo artışı olur :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stajer54 -- 31 Ocak 2013; 11:02:08 >
  • Tipi güzel dandikleştirmeyen bi iphone vardı oda gitti desene
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasil soylentiden oteye gecti ? adamlar cikip resmi olarak acikladilar mi? Yok, eee o zaman nasil soylentiden oteye geciyor? Hocam soylentilere bakilsaydi su anda holografik iphonelar ile geziyorduk. iphone da projeksiyon cihazi, lazer klavye filan vardi. apple dunyasindaki soylentilerin cok buyuk oranda sallamasyondan ibaret oldugunu gecen yillarda gorduk. plastik iphone soylentisine niye durduk yere inanalim. adamlar cikar resmi aciklama yapar 1. elden eyvallah deriz. onun disinda yok benden plastik aldi, ondan malzeme cekti ile olmaz. Ayrica iphone 3G ve 3GS de plastikti; tekrar plastige donecek olsa bile bu daha ucuz iphone uretecegi anlamina gelmiyor. zaten apple iphone 4 ve 4s i daha ucuza satarak ucuz iphone beklentisini karsiliyor.

Çok fazla haber takip etmediğin belli. Resmi duyuru yapılmış olsa tartışıyor olmazdık herhalde, değil mi? Wall Street Journal ve Digitimes gibi ciddi kaynakların doğruladığı bir haber bu, söylenti dediğime bakma. Lazer klavye şu bu sıralamışsın, onlar söylenti değil fanteziydi. Apple meydanı boş bulmuşken fanatiklerinin atıp tuttuğu şeylerdi. Burada bahsedilen Apple'ın daha ucuz android telefonlarla başa çıkabilmek için yapacağı stratejik bir hamle. "Iphone 4'ü apple ucuza satıyor" iddiasının ne anlamı var şimdi? Iphone 5 çıkınca 4 haliyle ucuza satılacak, farklı bir şey mi bekliyordun? Eski teknoloji ucuzlar, ucuza satmak değildir o. Ucuza satmak ürün farklılaştırmadır. Özellikleri kısma, maliyeti düşürmek için tasarım değişiklikleri vs.

• Üniversitede tezimi plastik teknolojileri üstüne yapmıştım.
  • Geliyom

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj aletleri içindir onlar
  • tam olarak kaç tl olur bu telefonlar ? iphone 3gs kullanıcısıyım sizce 3gsden daha mı iyi olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

İnşallah çıkarırda alırız ya 4 senedir android kullanıyorum ha düzeldi duzelecek diyoruz birsey olduğu yok hala android eski android, iki internet sayfası ac kasiliyor telefon ve tarayıcı çöküyor veya telefon reset atıyor bazen :-( geçte olsa anladım istediğin kadar özelleştirme olsun şu bu olsun kullanamadiktan sonra neye yarar, ios rakipsiz lider bu konuda

4 senedir aynı telefonu kullanıyorsunuz sanırım. ben 5-6 tane sayfa + müzik + facebook açıyorum problem yok.

• eyvaaah, okullar kapalı ve bi apple haberi! kaçın!
  • Plastik deyince aklına hela tasıyla terlikten başka birşey gelmeyenler toplaşmış. Vermiş veriştirmiş. Vermiş veriştirmiş.
  • yahu adamlar telefon yapacağız dememiş ki ne bu hırs?Hele apple fanlarının koruma duygusu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.