Şimdi Ara

Apple, plastiklerin işlenmesi üzerine uzman imalat mühendisi arıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Plastik sağlam plastikse şimdiki yaptığından iyi olabilir.
  • Ekonomik diye nitelendirecekleri iphone'lar için bence...

• Adamlar daha ucuza telefon çıkartmak için maliyeti düşürmek için ileride plastik türevi bir maddeden iphone üretebileceklerini açıkladılar. Anlamadığım fandroid arkadaşlar ne ki konuya saldırıyorlar. ''Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.''
  • Yetkililer şu yorumlara ve yorumları yazanlara gerekli yaptırımları yapmalı.Seviye diye bir şey kalmamış.

• O değilde şimdide iOS ve Android kavgasımı çıktı Birbirlerini yiyorlar baksanıza şunlara
  • Apple Fanboy'ların dalga geçtiği Plastik Ayfonlar yolda...

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri
    Apple, gücüne güç katıyor. Kıskanan çatır çatır çatlıyor.

Nasıl bir kıskanma geldi anlatamam. Apple plastik telefon yapacakmış. Ayy şimdi çatlayacağım hasedimden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 1 Şubat 2013; 13:03:46 >
  • Plastik var, plastik var. Sony xperia s de plastik, Samsung S3 de ama Sony kalite ve tasarım olarak fark atıyor. Düzgün tasarlanıp kaliteli yaptıktan sonra sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 1 Şubat 2013; 14:18:25 >
  • plastik telefon yapacakları yazıyormu?Hayır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

sağol başvuruyorum hemen

:):):)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

sağol başvuruyorum hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Menemen

Şu iOS-Android meselesi yüzünden kavga edenler lütfen kendisini Belieber ve Directioner olarak adlandıran ergenlerle dalga geçmesinler. Kendileri daha komikler.

Katılıyorum. Sanki burada kavga edince bir şey kazanacaklar.
  • daha baştan belliymiş be abi :(

• Varya plastik olarak çıksa heralde samsungculara atıcak lafları kalmaz sırf bu yüzden istiyorum sırf şu gereksiz marka kavgası bitsin diye.
  • yorumlara bakın bazıları *** olmuş bazıları da geleceği görmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Varya plastik olarak çıksa heralde samsungculara atıcak lafları kalmaz sırf bu yüzden istiyorum sırf şu gereksiz marka kavgası bitsin diye.

Hocam internet explorer mı kullanıyorsunuz?
  • Android'in de IOS'un da kendine has üstünlükleri var.
    IOS unix mimarisinin avantajlarını taşıyıp hafıza yönetiminde can okurken, Android de açık kaynak kodlu linux alt yapısını kullanıp kişiselleştirmede can okuyor. Android yavaş diyen arkadaşlar şunu bilmelidir ki Android'in yavaş olmasının sebebi açık kaynak kodlu ve herhangi bir cihaza "özel" yapılmamış olmasıdır. Oysa ki IOS sadece Iphone'larda çalışır ve üzerinde bulunan donanımlarla 100% uyumludur, e haliyle stabilite problemi yaşamazsınız. Diğer taraftan fiyat/performans skalasına baktığınız zaman Iphone'a vereceğiniz aynı parayla bir Android telefon alırsanız fark edeceksiniz ki iki cihaz da performans konusunda hemen hemen aynı kalacaktır.

Yani işin özü diyorum ki, fanboyluğu bırakın. Verilen paraya bakıldığı zaman ikisinden de aynı "verimi" alıyorsunuz. Bu nedenle Iphone'un fiyatı high-end Android cihazlar ile aynıdır veya biraz daha pahalıdır. Gidip 600TL'lik bir cihaz alırsanız tabi ki birden fazla sayfa açtığınızda takılır da kitlenir de. Bu cihaza bakıp Android'i yerden yere vuruyorsanız da komiksiniz demektir.

Efendime söyleyeyim, plastik konusuna gelirsek. Biraz Apple'ı takip ederseniz en basitinden Mac Pro'da adamlar bir ilki yaptı ve siyah renkte workstation ürettiler. Yani Apple da duvarlarını yıkıyor. Acaba bundan dolayı olabilir mi? ;)

• coolindark kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, iş tamamen kişisel gereksinim meselesi. + - leri tartınca hangisi sizin kullanım tipinize daha çok uyuyorsa onu alırsınız bu kadar basit.
    Gereksiz bir fanlık yapılıyor, bir kişi bir cihaz alıyor forumda en iyi cihaz bu bunu al diyor, ya da her alakasız konunun altında bile cihazını övüyor.
    Senin beğendiğin yada senin kişisel ihtiyaçlarını karşılayan bir cihaz herkesin ihtiyacını karşılayacak değil. Herkesin farklı ihtiyaçları var. Fan mantığı bir şunu öğrenemedi.
  • zamanında alınan macintosh bilgisayarlar geçenlerde hurdacının arabasında gördüm çöp olmuş. cep telefonlarında %90 özellikleri kullanılmıyor. çok para veriyorsunuz sonra aradan birkaç yıl sonra çöp olmuş. paralar buhar oluyor.

Apple, plastiklerin işlenmesi üzerine uzman imalat mühendisi arıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.