Şimdi Ara

Apple rezervasyon sistemini aktifleştirdi. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jajabo

Mesaj geldi yarın gece 00.01 de Suadiye Teknosa da satışlar başlıyormuş.

hocam teknosa'da 14 gün içinde koşulsuz iade olayı mevcut mu ? fiziksel mağazası üzerinden atın alımlarda.
  • Nakit alımlarda indirim olduğunu öğrendik tmm.
    Peki ticari kredi kartlarına taksit var mı Apple Store'da?
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Apple store kayıtsız şartsız geri alır.Teknosa cihazda problem yoksa bile cihazın alınan bedeli üzerinden belli bir oranda fiyat düşerek geri alır.
  • 64 gb tlf bitmiş ya bu millette para var arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pumass

64 gb tlf bitmiş ya bu millette para var arkadaş

bence parası olan olmayan herkes rezervasyon yaptı. sonuçta rezervasyona para verilmiyor. telefonu almaya gitmeyen olacaktır.
  • pumass P kullanıcısına yanıt
    o da bir şey mi 6s Plus'da 64 ve 128 tükenmiş =) wwwwaaaaaaoooooooowwwww
  • Bu ürün şu anda bu mağazanın stoğunda var.
    Bir sonraki boş rezervasyon zamanı: 23 Ekim Cuma, 11:30

yazıyor ama ben 1 hafta sonra falan gideceğim İstanbul'a. İleri tarihe rezervasyon alınmıyor mu? Ya da 1 hafta sonra gitsem rezervasyona gerek kalmadan alabilir miyim?
  • kuyruga girdiğimiz surece..

• Akasyada plus için tüm seçenekler tükenme aşamasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankhamon

Arkadaşlar malum 23 ekimde satışa çıkıyor ben rezervasyon yaptım ama o tarihte orada olamayacağım 25 ekimde olacağım farz edelim gittim ve elimizde hiç yok dediler akasya yada zorlu dışında nereden alabilirim telefonu güvenilir ve garanti konusunda sorun çıkarmayacak yer olarak??

İnşallah öyle bir durum yaşamam çünkü peşin alım indirimi ile alacağım diğer yerler malum normal fiyatlarda satıyor..

Bilgisi olan yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Bu telefona 3100tl verecek adamın aklından zoru vardır diye düşünüyorum, bu insanlar bu telefonlara böyle balıklama anladıkça seneye 4000tl yede çıkar yeni cihaz, nasılsa alanlar var o yüzden alan kişilerin pahalı demeye hiç hakkı yok, çünkü sizler yaptırdınız bu cihazın fiyatını 3100tl. İlk partiler hatalı çıkıp diğer partilerde sorun olmayınca düşünürsünüz sanırım

İnsanların kendi paralarıyla yaptıkları tüketimlerine neden karışılır ki? Öğrenciyim, uzun yıllar android cihazlar kullandım. Harçlığıma göre yeri geldi amiral gemisi aldım yeri geldi orta sınıf cihaz kullandım. Sıkıldım andoridin yavanlığından doyumsuzluğundan 3500tl bayıldım 6s 64gb aldım. Kendi param ile. Yani bundan sizi bu kadar geren ne olabilir? Bütçem el verseydi 128GB Plus alırdım. Bundan kime ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slauson

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Bu telefona 3100tl verecek adamın aklından zoru vardır diye düşünüyorum, bu insanlar bu telefonlara böyle balıklama anladıkça seneye 4000tl yede çıkar yeni cihaz, nasılsa alanlar var o yüzden alan kişilerin pahalı demeye hiç hakkı yok, çünkü sizler yaptırdınız bu cihazın fiyatını 3100tl. İlk partiler hatalı çıkıp diğer partilerde sorun olmayınca düşünürsünüz sanırım

İnsanların kendi paralarıyla yaptıkları tüketimlerine neden karışılır ki? Öğrenciyim, uzun yıllar android cihazlar kullandım. Harçlığıma göre yeri geldi amiral gemisi aldım yeri geldi orta sınıf cihaz kullandım. Sıkıldım andoridin yavanlığından doyumsuzluğundan 3500tl bayıldım 6s 64gb aldım. Kendi param ile. Yani bundan sizi bu kadar geren ne olabilir? Bütçem el verseydi 128GB Plus alırdım. Bundan kime ne?

Aynen...O telefonu alabilecek maddi gücüm var, borca harca girmeden alabiliyorum. Bu neden bazılarını rahatsız ediyor, anlamış değilim?

• Yeni konu açip forumu kirletmek istemedim...
    Yarin sabah 8 de kimler geliyor bakalim burdan??
  • ben, yani biz iki arkadaş 2 ad 6s 64 GB silver için orda olacagiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

Yeni konu açip forumu kirletmek istemedim...
    Yarin sabah 8 de kimler geliyor bakalim burdan??

Ben 9'da oradayım, randevum 9.15'te...
  • Harbiden bu fiyatlara telefon alacakmısınız yazıktır be.

• dostlar 12:30-12:45 randevum var. 6s+ 16gb alacağım. size sorum şu; Sitede yazan havale fiyatı nakit aldığımızda aynımıdır? Yani 3.359,04 TL havale fiyatı yazıyor. nakit aldığımda bu fiyattan mı alacağım ? yeşillendirirseniz sevinirim.
  • General. kullanıcısına yanıt
    Sana ne arkadaş? Borçlanmadan çok rahat alabileceğim cihazı neden almayayım ki? Param Pagani Huayra'ya yetse onu da alırım. Seni geren ne ki burada?
  • Sabah 8:15 teki randevuma giderek 6S'imi almış bulunuyorum. Bütün işlemlerle birlikte Zorlu'ya girişim ve çıkış 15 dakikamı aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

Sabah 8:15 teki randevuma giderek 6S'imi almış bulunuyorum. Bütün işlemlerle birlikte Zorlu'ya girişim ve çıkış 15 dakikamı aldı.

Kısaca işlemleri anlatsanız... Giriş Çıkış arası yapılan.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.