|
Bildirim
iPad zaten yavaş. İhtiyaç yok yavaşlatmaya. İmkanım olsa da kutudan çıktığı günkü sürümüne dönsem.
|
macbook pro yu yeni aldım. bir kere güncelledim. fark hemen anlaşılıyor. pil 1 saat daha az gitmeye başladı. açılma süresi arttı. animasyonlarda gecikme var.
apple ın yeni dosya sistemi AHFS de öyle söyledikleri gibi hızlı değil. bilerekten yavaşlatıyorlar |
"Bu özellik yalnızca, sistemin beklenmedik şekilde kapanmasını önlemek ve iPhone'un kullanılabilmesini sağlamak için tasarlanmıştır." şeklinde bir açıklamanın bir iPhone 6 kullanıcısı olarak sadece kullanıcıları kandırmak olduğunu söyleyebilirim. Çünkü eğer dedikleri gibi eski iPhone modellerini yavaşlatmalarının tek sebebi iPhone'ların beklenmedik bir şekilde kapanmasını önleyen bir özellikse(!) neden çevremdeki iPhone kullanıcılarının neredeyse hepsi İstanbul'da, kış ortasındaki bu bahar havasında, telefonlarında birden bire kapanıp şarja takılana veya telefon ısınana kadar açılmama sorunu yaşıyor? Birkaç gündür Erzurum'dayım ve burada dışarıdayken telefonu kullanamamamdan bahsetmiyorum bile.
Özetle iPhone modellerinin bir kısmı zaten beklenmedik bir şekilde kapanma sorunuyla karşı karşıya. |
İlk çıktığı gunden beri Note4 kullanıyorum , pilini 2-3 ay once 2.sefer değiştirmiş oldum , her pil değiştirdiğimde de format atıp sıfırlıyorum , yeni telefon almış gibi oluyor. :) iPad 4 um var , onu da ilk çıktığında almıştım bence aynı problem ipad lerde de var. Her yeni gelen IOS surumu ile akıcılık ve hız uçtu gitti. Apple başına daha fazla iş almamak için inkar ediyor.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerim5100 -- 15 Ocak 2018; 14:46:27 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAlperenK -- 17 Ocak 2018; 8:5:20 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |