Şimdi Ara

Apple Sales Training Online Program (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
6
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya hizlisiniz hocam tebrik ederim buyuj ihtimal 10 gun icinde direk bir mail gelcek 40 dilde olmasi lazim oraya gelcek adresi ve telefonunu falan yazcaksin cok kisa surede yapmisin ama tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaptım hocam zevkliydi hem. mail geldi çok teşekkürler bilgilendirmeniz için 😊

• Ortalama 1 saate bitti benimki
  • Rica ederim hocam ne demek sevindim en kisa surede gelir isallah maillerinizi kontrol edin hep :)

• Kayıtdan sonra siteye girmek istedigimde hep bu uyarıyı alıyorum..

Your account is still being processed. Please allow 5-10 minutes for this to be completed.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayit derken siz butun sorularimi cozdunuz yoksa daha sinav ekranina gelmeden mi siteye giremiyosunuz?

• Yarın sabah yapacağım. Paylaştığınız için teşekkür ederim.

• Rica ederim sormak istediginiz bisey olursa yardimci olurum :)

• Bunun çok bir gecerliligi yok . Bende bundan 2 adet var , her yil icin bir tane (2013-2014) . Yeni yilin sertifikasi yolda

ACSP ( Apple Certified Support Professional ) - Yetkili Teknik Servis Belgesi - bunu almak icin sirketim ile konustum hatta sinavlari icin gerekli harci ben yatirmayi teklif ettim (500 Dolar) suan kabul etmediler teknik servis olmadigimdan bi ara tekrar basvurcam

Apple Sales Training Online Program

• Tesekkurler bilgilendirmeniz icin ama bende zaten bu belgeyi alirsaniz is garanti apple sizi bekliyorum demedim

• Sınav ekranına daha gelemedim. Yeni id oluşturup giriş yaptıgım esnada bu uyarıyı aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok ilginc sadece tahmin yurutmeye calisiyim telefondan girmeye calisiyosaniz olmaya bilir yada kullandiginiz tarayicidan olabilir kayitlarda genelde sikinti yasayan olmadi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: deha2043

Cok ilginc sadece tahmin yurutmeye calisiyim telefondan girmeye calisiyosaniz olmaya bilir yada kullandiginiz tarayicidan olabilir kayitlarda genelde sikinti yasayan olmadi ama

Tabletten giriyordum ama dediginiz gibi olabilir. Sonucda aynı işletim sistemi.
    Sabah pc'den girmeyi denerim. Teşekkürler cevap için..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisicam

• Bu önemli bir şey değil ama Apple store ve APR çalışanları için önemli bir çalışma sayfası. Asıl önemli olan her yıl 500$ seviyelerinde paralar ödenip girilen sınav. O sınav ise tamamen ingilizce ve çok zor bir sınav.. Ben girdim %40 seviyelerinde doğru cevap vardı.. Eğlencesinr yapabilirsiniz bu belgenin ve sınavın çalışmayanlar için bir artısı yok. Ama Store ve APR elemanları için yapılması zorunlu. Her ay kontrol ediliyoruz

• Forumdaki kisilerin belki cogunun isine yaramicak ama en azindan bilgilerini tazeliyolar ve sevdikleri markanin belgesi ve rozetini kazaniyolar

• 9000+ Aldık bakalım belge gelecek mi?
  • Daha bugun bi tane daha arkdasima geldi gelir kesin :)

• 4 Şubat'ta "Congratulations: Apple Product Professional" Maili geldi, 10 gün içinde mail dönüşü yapılacak kontrol edin diye.

6 gün oldu daha mail, yok sorun yok değil mi? @deha2043
  • 1 gun kala geliyo mail ama soyle bisey var siteye yazmislar suan uretim yapmiyoruz mart gibi baslicak diye bi bakin isterseniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.