Şimdi Ara

Apple servis değişime/tamire yanaşmıyor? Ne yapmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yedek telefonum yok. Emanet aldığım cihazlar 1950 model oluyor. Apple a gönderme amacım aynı gğn içinde işlemi tamamlaması idi. Bana yakın şehirlerden birine yollarım şayet yollamam gerekirse bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Deleted by Admins]

• Azil48 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir Ücret ödemezsiniz. Cihaz heyette kalmıyor. Sadece ilk Aşama şikayet aşaması. Sen başvurunu yapıyorsun yaklaşık 2 ay sora seni bilir kişi telefonla Arıyor ve cihazı getirmeni istiyor. Cihazı getirip teslim ediyorsun bilirkişiye oda 2 -3 gün içinde tekrar seni arayarak cihazın incelendiğini ve cihazı alabileceğini söylüyor gidip alıyorsun. Tabi sonuç hakkında sana bilgi vermezler. Sonuç sana yazılı olarak postayla geliyor. Fatura adınıza deilse bu biraz sıkıntılı çünkü fatura daki isim farklı kimlikteki isim farklı olunca sıkıntı çıkabilir tam olarak ne olur onu bilemiyorum böyle bi durumla karşılaşmadım onun için para iadesi yerine değişim isteyin. onu sorman gerek.

Apple bu esneme ve kasa açıklığı sorunundan haberdar. Her ne kadar cihazlarımıza böle bi sorun yok aman efendim cicim efendim hemen müdahale edelim deselerde hikaye. Haberleri var ve ağızları bu sorundan epey yandı. Çok cihaz değiştiler bu sorunlardan. Fakat artık baş edemiyorlar ve Tüketiciye cihazda milimetrik bükülme var cihaz darbe almış gibi hikayeler uydurup kafalarından salıyorlar. Apple yi Telefonla arayınca yada internetten iletişim kurunca öyle tatlı sözler söylüyorlarki diyorsunuz Allah'ım bunlar melek nasılda ilgileniyorlar. Ama işin aslı öle deil o telefon kapanınca arkaplanda dana nasıl sorun çıkarırız onun hsabını yapıyorlar. Jelatini kendimiz söktüğümüz 4 farklı iPhone 6 kutudan esneme sorunu 2 si ise kasa açıklığı sorunu ile çıktı. Ama appleye sor siz büktünüz derler hemde milimetrik xD onuda belirtiyorlar. Uzun lafın kısası muhatap olmaya gerek yok o geniuscukları zaten hiç muhatap almaya gerek yok. Çözüm hakem heyetleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 16 Eylül 2015; 9:29:52 >

• AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bugün arkadaş işinden izin alabilirse tekrar gidecek. Apple müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattığımda dediğiniz gibi melekvari davranıp mağazaya gidip müdürü istiyorum dememizi ve bir de o kanaldan destek istememizi söyledi. Ben de tamam dedim. Müdür elemancıklarının aldığı kararı ezip durumu düzeltir diye umuyordum ama şu anda bu konuda da karamsar oldum. Müşteri memnuniyeti masalını anlatıyorlar her yerde ve bizi bu masala o kadar inandırmışlar ki gerçek hayat acı geliyor.

• Teşekkür ederim. Gerekirse resmi kanala başvururum. 15 gün telefonsuz kalamam ama bakalım

• Müdürleriyle konuştum o da aynı yolun yolcusu. Internette yüzlerce başlık var bu sorunu yaşayan insanlarla dolu diyorum. Darbe kaynaklı olsa bu sorunun hemen yada birkaç gün içinde olması gerekirdi diyorum. Bana maval okuyor internete güvenmemeli imişim onlara hergün yüzlerce cihaz geliyormuş vs.

Şu forumda onun ve tüm elemancıklarının toplamı kadar yüzlerce insan var

Bu olaydan çıkardığım sonuç:
    1-apple 2.el cihaz alırken en ufak bi çizik vs olmamalı. Hoş bunun olmaması garanti dahili olduğunu da ispatlamaz.

2-olaki apple telefonu düşürdünüz hiçbir şey olmadı sadece bi noktadan çizik vuruk vs bir şey oldu. Garanti olayı iptal.

3-iphonenu elden çıkar git başka marka cihaz al. (hoş diğer markalar da sütten çıkma ak kaşık değil)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.