Şimdi Ara

Apple Servisi Hayal Kırıklığına Uğrattı - Iphone SE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende de 6S vardı ses açma-kapama tuşu 2 aydır sorunluydu, Başka hiç bir servise götürMEDen 1 ocak 2018 günü Zorlu'daki Apple'a götürdüm. Fiziki tuş sournu olduğunu kanul edip bana hiç açılmamış ve kutusunda yeni 6S verdiler.

Halbuki tuş değiştirilebilirdi.

Cihaz değişimi yapmaları işime geldi,

Yeni aldığım 6S'i dün ayak üstü satıp iPhone 8 aldım.
  • Her firma turkiyeye ayak uyduruyor. Yazının ozeti bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni telefon gonderiyorlarmis . artik kutulu mu kutusuz mu gelince gorecegiz . dedigim gibi thh ye gidecegim. En basta ya da ikincide bunu yapsalardi sadik iphone kullanicisi olmaya devam edecrktim.

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Aynen dediginiz gibi. Uzum uzume baka baka kararmiş.

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    Buradan yine tum sorunlari apple store un cici ortaminda cozmek gerektigi sonucu cikiyor ortaya. Pupa mupa hikaye hakikaten. Madem oyle apple turkiyenin buyuk sehirlerinde store acmali. Dunyanin parasini kazaniyorlar turk insanindan .

• Valla burada değişim alan arkadaşların söylediklerine bakılırsa, Apple kafasına göre değişim yapıyor. Apple Akasya, daha yeni alındığı hafta ölü piksel kusuru çıkan IPhone 8 plus telefonumu, değişim istememe rağmen değiştirmedi, sadece ekran onarımı yaptı. Arkadaş garantisinin bitmesine 1 hafta kalan telefonu ölü piksel ile götürdüm, yenisini verdiler diyor.

Pupa Mupa işe yaramaz şirketler denmiş, öte yandan Apple'ın Akasya şubesinin verdiği hizmet de beş para etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 8 Ocak 2018; 17:18:53 >
  • Ben de çözemedim. Bana kutusuz yeni bir ürün vereceklermiş. Muhtemelen telefonu alıp bir hafta sonra akasyada zorluda cici cici ortamlarda ben bu telefonun üstüne bir damla kayısı nektarı damlattım deyip telefonunu değiştiren birinin telefonunu kayısı nektarını kolonyalı mendille silerek bana verecekler. Refurbished olayı. Doğru düzgün bir politika yürütmeleri lazım. Zaten bir iphone'nun kullanım ömrü 2 yıla düştü. Androidi root ile 5 sene rahatlıkla kullanıyorlar. Çok müşteri kaybederler bu gidişle.
  • medogan kullanıcısına yanıt
    kutusuz swap cihazdır hocam

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl açılmamış ilk aldığımız gibi kulaklıklı şarj aletli mi

• Hayır, Sadece telefonu kutusunu açıp verdi. Kutudan sşarj aleti ve kulaklık çıkmadı.
  • Bende zamanında 4 defa değişim alan se mi en son satmıştım sabrımı sonuna kadsr zorladı se çabuk arızalanmasa iyi bir telefondu

• Tüketici hakem heyetine başvuru yapıldı. 3-6 ay arası bekledikten sonra parayı almayı umuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.