Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
209.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil'de mail gelmez merak etmenize gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon randevusu mu

• Servis randevusu.
  • Bugün için 1 adet iPhone randevum var ama maç saatinde olduğundan gidemeyeceğim. Ilk mesajda yazan şekilde bir kişiye verebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurtsutu kullanıcısına yanıt
    Tarafımdan alınmıştır çok teşekkürler.
  • Bugun icin randevu verebilecek dostlar lutfen yardim

• Kaç gündür deniyorum yok hocam. Bir i6 16 gb randevusu alamadım. Serviste oldugu gibi alımda da bir olayı yok mu ya. Yardımcı olursanız cok sevinicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosmesguliyet -- 18 Ekim 2014; 13:02:22 >
  • bosmesguliyet kullanıcısına yanıt
    Onun için maalesef yok hocam.

• Bu Pazar icin randevusu olan var mi ister isminizi verin ister Store dan iptal edin bosa çıkınca ben alayım

Edit: 25 i Cumartesi icin de randevum var yarına bulabilirsem verebilirim ya da elinde bu pazar icin varsa takaslayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gan140 -- 19 Ekim 2014; 0:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gan140

Bu Pazar icin randevusu olan var mi ister isminizi verin ister Store dan iptal edin bosa çıkınca ben alayım

Edit: 25 i Cumartesi icin de randevum var yarına bulabilirsem verebilirim ya da elinde bu pazar icin varsa takaslayabiliriz.

Pm

• quote:

Orijinalden alıntı: Candarby

quote:

Orijinalden alıntı: gan140

Bu Pazar icin randevusu olan var mi ister isminizi verin ister Store dan iptal edin bosa çıkınca ben alayım

Pm

Çok Sağolun cevap yazdım şimdi

• İş Başvurusu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Kids -- 19 Ekim 2014; 2:25:19 >
  • Bu aksam 21:00'a randevum var gidemiyorum acil ihtiyacı olan varsa verebilirim

EDİT.
    Verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candarby -- 19 Ekim 2014; 18:41:54 >
  • Bu aksam saat 20.00 randevuma gidemeyecegim..ihtiyaci olan pm atsin
    EDIT.
    Verildi randevu arkadaslar pm atmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 19 Ekim 2014; 14:16:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candarby

Bu aksam 21:00'a randevum var gidemiyorum acil ihtiyacı olan varsa verebilirim

Merhaba ben alanbilrim hocam nasıl yapalım tel no verirmisiniz ?

• Carsamba saat 16:30 da iphone randevum var kullanmayacagim ilgilenenler mesaj atsin

• Gelecek hafta sonuna doğru akşam 5 sen sonra randevu lazım. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasbelkader randevu aldım ama aceleden saati bir kenara yazmadık :) bunu kontrol edebileceğimiz yer neresidir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Hasbelkader randevu aldım ama aceleden saati bir kenara yazmadık :) bunu kontrol edebileceğimiz yer neresidir ki?

https://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/login.html?appIdKey=990d5c9e38720f4e832a8009a0fe4cad7dd151f99111dbea0df5e2934f267ec8&language=TR-tr&segment=R583&grpcode=g002&path=%2Fhistory%2FR583%2Fsignin%2Fack&path2=%2Fhistory%2FR583%2Fsignin%2Fack

• Ben de il dışındayım. Vatan'dan aldığım 5s de mavi ekran sorunu çıktı. Randevu ile çalışıyorlarmış. Fakat gördüğüm kadarıyla sıkıntı randevu almak. Dün vatan'a verdim telefonu 20 gün içinde sonuçlanır dediler. Randevu alabilseydim vatan'dan geri alıp direk İstanbul'a gidicekdim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.