Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
209.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen aslında konuşturmamak gerekirdi haddini bildirmek lazımdı öyle insanın ama bir hışımla cebinden sim kart çıkarıcıyı çıkartıp şarj yuvasını temizledi o kadar iddialı konuştu ki sorun düzelmişti cevap veremedim :)
  • Yarina 1 adet randevum var
    Verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuma gününe bir adet mac randevum var verebilirim isteyene...iphone 6 aldım rahatladım :)
  • yarın telefonu değiştirtebilirsem cuma-cumartesi ve pazar günü için size güzel kıyağım olabilir
  • Arkadaslar 22 ekim aksami 8 ile 9 arasi randevum var, ama bana acil olarak bu hafta pazar gunune kadar lazim. Kullanmayacak olan varsa bu pazar icin bosa gitmesin sizde ugrasmayin, degiselim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seaman_53 -- 16 Ekim 2014; 0:18:37 >
  • Çok teşekkür ederim :) Büyük işkenceden kurtardın beni. Allah razı olsun ... :)
  • Beyler fazla randevusu olan var mı ?
    telefonun ahizesi bozuldu ses vermiyor
  • Arkadaşlar telefonun sarj tarafı bozuk allah rızası için haftasonuna fazladan randevusu olan varmı özellikler pazar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mmertkk -- 16 Ekim 2014; 9:43:56 >
  • Hayret randevuları satmaya başlamamışlar. 2 3 liralık kodları satanlar keşfetmesin satışlara başlarlar valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazar gunune randevusu olan varsa paylasabilirse cok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Arkadaşlar telefonun sarj tarafı bozuk allah rızası için haftasonuna fazladan randevusu olan varmı özellikler pazar için

Pazar gunu icin 3 adet randevum var 2 si bana lazim 1 adette sehir disindan arkadasim gelicem dedi ama %95 gelmeyecek ona gore verebilirim sana.

• Verirseniz çok makbule geçer bol bol dua ederim hocam

• Bana iphone iin randevu lazım arkadaşlar. Telefonun garantisi bitecek hala randevu bulamadım ya.

• cumartesi sabaha randevum var. ihtiyacı olana verebilirim arkadaşlar.
  • 16. gün yine alamadım randevu arkadaş benmi yanlış yapıyorum anlamadım ki
  • ya beyler burada randevu diye dilenmek yerine,erkenden gidin kimseye minnet etmeyin,bugün gittim sabah 9 da dikildim zorlunun girişine,açılmasını bekledim benimle beraber 4 kişi vardı,zaten erken gelen herkes apple için geliyor,gidin oraya önde durun zaten sizden sonra gelenler önünüze geçmiyor korkmayın,güvenlik girebilirsiniz dediği anca hızlıca çıkarsanız 10 dakika içinde sizinle ilgilenirler,bugün gittiğimde ben yavaş yavaş yürüdüğüm halde önümde 10 kişi falan vardı,gelen herkes randevusuz gelmişti sadece 1 tane randevulu gelen vardı
  • quote:

cumartesi sabaha randevum var. ihtiyacı olana verebilirim arkadaşlar.

Bir arkadaşa verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekkanik -- 17 Ekim 2014; 0:19:33 >
  • Arkadaşlar tek çareniz apple store hesabinizi amerika hesabina cevirmek, daha sonra apple store dan apple store aratarak basta cikan uygulamayi indirmek. Zaten sizin hesabinini tanir, randevu alirken takilmazsiniz. Stores bolumu var alt kisimda ordan girip genius bar dan Zorlu yazip aratiyorsunuz, yada central zip code vs yazan yerden Turkey seciyosunuz ve zorludan reservation secenigiden randevu kismina daliyosunuz iPhone secip saati seciyorsunuz ve onayliyorsunuz. Benim bu anlattiklarimi burdan yapmaniz 25 saniye civari,siz yinede saat 23.59:30 sularinda zorlu center magazasini secme kisminda bekleyin 00 oldugunda ise tiklayip iphonu secip saati alin ve onaylayim buda yaklasik 8 saniye civari yani 00.00 da ye ileniyor 8 saniyelik bir sure bu ve ben aksam saat 10a kadar olan randevularin tamamini acik gordum bu zaman dilimi icersinde. hatta tekrar geri yapip baska randevularda alabilme sansiniz var (sistem hizli yani) almayin ihtiyac fazlasi diye dusunceli olup diger arkadaslarida dusunelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seaman_53 -- 17 Ekim 2014; 1:54:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcanus66

quote:

cumartesi sabaha randevum var. ihtiyacı olana verebilirim arkadaşlar.

Bir arkadaşa verildi.

teşekkür ederim

• Ilk sayfada nasıl randevu alınacağı yazıyor kimseye para kaptırmayın.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.