Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
209.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AkidTurk sayesinde alabildim paylasim icin teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekkür eden ilk kişisiniz diğerleri alıyor ama ses yok

• Selamın Aleyküm Arkadaşlar ;

ya benimde garantim biticek randevu denıyorum alamıyorum elinde fazla olan varsa verebilir mi bana .s günü felan farketmez bana her saat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutCELIK1453 -- 13 Ekim 2014; 0:42:14 >
  • Şu iğrençliğe bakın arkadaşlar resmen rezillik :

http://forum.donanimhaber.com/m_98336616/f_//tm.htm#98336616

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 13 Ekim 2014; 10:46:12 >
  • Hocam sayende ilk denememde aldım, çok teşekkürler.
  • Rica ederim.

• arkadaşlar bu hafta ,haftaiçi yada hafta sonu boş randevunuz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 1 haftadır bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
  • arkadaşlar yarın için zorluya gidicem bir türlü randevu alamadım,randevusu olup gidemiyecek olan var mı,teşekkürler şimdiden
  • telefon için işlem yaptırmayacağım sadece şarj kablosu değişecek..randevusuz işlem yapılıyor mu aksesuar için yoksa illa ki randevu ile mi gitmem gerek?
  • Az once bu aksam icin 18.40 bos idi. Telefonda beta olmasa alacaktim. Gun ici kontrol edin.

• elimde 2 adet randevu var . (18 Ekim öğlen ve ikindi vakti)
    randevuları devredebilirim.
    Devretme şekli ise .Siz telefondan uygulamayı indireceksiniz. Ben buradan randevuyu iptal edeceğim .Siz kapacaksınız
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Adamsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: byrmsv

Adamsın :)

Lafi bile olmaz abi

• Arkadaslar istanbul disindan gidecegim, cuma gunu icin acil randevu gerekiyor, verebilecek olan varmi acaba?

• Arkadaşlar - 1 haftadır kafayı yedim alamıyorum randevu. var mı kullanmayacağı randevusu olan? İtina ile teşekkür edilir :)
  • merhaba arkadaşlar , var mı elinde fazla randevusu olan ? sanırım bu işi apple'ın sitesinden halledemeyeceğim.
  • arkadaşlar cuma günü için randevu varmı acil lazım? yada benim için alabilecek olan? ben bir türlü beceremiyorum.
  • arkadaşlar mac olarak olunca bakmıyorlar... akın isimli bir genius liderimi ne vardı adam bakar bakmaz olmaz dedi ben biraz üsteledim şarjımda problem vardı temassızlık gibi elindeki simkart çıkaran ince şeyle şarj yuvasını temizledi düzeldi.ama eleman çok sert konuşuyor şimdi dene bide tersini tak şarj almasında göreyim gibi konusuyordu bende arkama bakmadan çıktım :) ekran için ayrı randevu alın gelin bakmam mac için olduğu için dedi
  • elimde cuma günü için randevu var forumdan bir arkadaşa söyledim o almaz ise verebilirim isteyene ama randevu mac olarak haberiniz olsun sıkıntı çıkarıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgtkurt

arkadaşlar mac olarak olunca bakmıyorlar... akın isimli bir genius liderimi ne vardı adam bakar bakmaz olmaz dedi ben biraz üsteledim şarjımda problem vardı temassızlık gibi elindeki simkart çıkaran ince şeyle şarj yuvasını temizledi düzeldi.ama eleman çok sert konuşuyor şimdi dene bide tersini tak şarj almasında göreyim gibi konusuyordu bende arkama bakmadan çıktım :) ekran için ayrı randevu alın gelin bakmam mac için olduğu için dedi

O akin tip birisi küpeli müpeli
    Şişko bisey

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.