Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
209.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam maile randevunuz onaylanmistir mesaji gelmedi.ama randevulari sorgularken randevularim gorunuyor
    Sorun olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar perşembe veya cuma günü boş randevusu olan varsa paylaşırsa sevinirim,batarya değişimi yapılacak garanti dahilinde o yüzden acil halletmem gerek. saat farketmez gündüz öğlen akşam..
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Yok randevular iptal oluyor yaa ondan dolayı rencide oluyorlar giden arkadaşlara mülteci muamelesi gösteriyormuş çalışanlar. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 12 Ekim 2014; 18:08:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Yok randevular iptal oluyor yaa ondan dolayı rencide oluyorlar giden arkadaşlara mülteci muhamelesi gösteriyormuş çalışanlar. :D

Yemin ediyorum bana oyle bir muamele yapsin dagitirim orayi
    Sonucta randevum var bakmak zorunda
    Zaten tandevuyu onaylayan kisi sadece randevuyu onayliyor ve masaya gecin diyor
    Baskasi sizinle ilgileniyor
    Yani sizinle ilgilenen kisi randevuya bakmiyor

Mobilden alınca mail gelmiyor.
    Yok hocam resmen mimlemişler benim adıma gidenlere siz ne iş yapıyorsunuz telefoncumusunuz bu kadar randevu'yu niye aldınız deyip randevuları iptal etmişler tabii öyle olunca gidenler rencide olmuş doğal olarak.

Not : Bu arada gerekçe olarakta randevu ismi ile telefon sahibi aynı olması lazım demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 12 Ekim 2014; 18:10:00 >
  • quote:

Mobilden alınca mail gelmiyor.

Tamam o zaman
    Randevu verdiklerim sonra yari yolda kalmasin ayip olur

• quote:

Yok hocam resmen mimlemişler benim adıma gidenlere siz ne iş yapıyorsunuz telefoncumusunuz bu kadar randevu'yu niye aldınız deyip randevuları iptal etmişler tabii öyle olunca gidenler rencide olmuş doğal olarak.

Not : Bu arada gerekçe olarakta randevu ismi ile telefon sahibi aynı olması lazım demişler.

O zaman ben daha randevu vermeyeyim
    Kapima fbi gelir sonra
    Arkadaslarin da rencide olmasini istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

O zaman ben daha randevu vermeyeyim
    Kapima fbi gelir sonra
    Arkadaslarin da rencide olmasini istemem

bi denemek lazım yinede..
  • quote:

Nottaki gerekçeye istinaden: appleın müsteri hizmetlerini toplam 3 sefer her seferindede yarım saatlik konuşmayla teyitledim (15dksı yetkilinin cevap vermesini beklemekle geçti.) eğer kişinin kendi gitme imkanı yoksa randevuyu alıp cihazları başka kişiyle gönderme şansının olduğunu söyledi.
  • byrmsv B kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama zorluk çıkartmak istediler mi çıkartıyorlar.

• Arkadaşlar rezervasyon transferi için şöyle bir yöntem buldum :) rezervasyon iptal edilip 5sn içinde başka hesaptan alınabiliyor. Telefondan girip rezervasyonu iptal ettim, sonra bilgisayardan arkadaşın hesap açıktı hemen oradan aktif oldu o saatteki rezervasyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcanus66

Arkadaşlar rezervasyon transferi için şöyle bir yöntem buldum :) rezervasyon iptal edilip 5sn içinde başka hesaptan alınabiliyor. Telefondan girip rezervasyonu iptal ettim, sonra bilgisayardan arkadaşın hesap açıktı hemen oradan aktif oldu o saatteki rezervasyon.

Kaş yapayim derken goz cikartmayin :)
    Sonra randevudan da olmayin :)

Yok hocam 3 tane vardı zaten :) riskli ama işe yarıyor :D
  • 18 yada 19 una fazla randevusu olan var mı? Gaziantep den istanbul a geleceğim 2 günde vermem lazım telefonu servise.Birde randevusuz gitsek verebilir miyiz telefonu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmania

18 yada 19 una fazla randevusu olan var mı? Gaziantep den istanbul a geleceğim 2 günde vermem lazım telefonu servise.Birde randevusuz gitsek verebilir miyiz telefonu?

Randevusuz kabul etkiyorlar

• Fazla randevusu olan var mı arkadaşlar? iki gündür alamıyorum..
  • 7-8 gündür alamadım ya çıldıracağım. Yardımcı olmak isteyen varmı?
  • arkadaşlar telefonum bozuldu artık kullanamıyorum telefonsuz kaldım lütfen fazla randevu alan alabilen varsa bana versin gerekirse kendisine ücret göndereceğim çaresiz kaldım bi yardım edermisiniz
  • Randevu çok basit bir şekilde nasıl alınır diye mesaj attık hatta ilk sayfaya kondu hala randevu isteyen hatta ücret teklif eden insanlar var ne garip bir milletiz yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 13 Ekim 2014; 0:22:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.