Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinde yarına zorlu centera randevusu fazladan olan verebilirmi cihaz kendi kendine titresime alıp cıkıyor telefon iphone 6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yarın için akasya apple randevu arıyorum halen bulamadım elinde fazla olan varsa ozel mesajla ulasabilirmi
  • Beyler ihtiyacı olan varsa ben gitmeyeceğim ;) ilk alan arkadaş gitsin ikinci yazan şansına küssün ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charsaf21 -- 8 Kasım 2014; 2:05:23 >
  • 10 kasım zorlu center randevuları boş acele edin alın arkadaşlar..!
  • Çok sevindim ya. Sonunda safariden alma ve herkese bir rezervasyon alma zorunluluğu gelmiş.
    Allah bildiği gibi yapsın hem insanların hizmet almasını engelleyen hem haksız kazanç elde eden o düzenbazları.
  • Akasya için Genius randevusu olan var mı ???
  • Arkadaşlar Akasya yada Zorlu center farketmez, bana pazartesi gününe kadar mutlaka bir randevu gerekiyor. Sakarya'dan randevu aldığım için gelmiştim.
    BUNDAN SONRAKİLERE UYARIDIR; randevumu hesabımı USA hesabına çevirip, telefona apple store uygulaması indirerek almıştım. Randevum iptal edilmiş. Muhtemelen bundan sonra o şekilde alınan tüm randevular iptal edilecek.
    O yüzden şuan çok zor durumdayım, eğer bu hafta randevu bulup gidemezsem epey sıkıntıya düşerim. Bu pazartesiye kadar elinde randevusu olan bana yardımcı olursa sevinirim.
  • Arkadaşlar,

Önümüzdeki hafta randevu konusunda yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?
  • bahadipdiri kullanıcısına yanıt
    ne oldu kardeş swap cihazda sorun mu çıktı?
  • arkadaşlar önümüzdeki haftaya randevu arıyorum konyadan geleceğim fazla randevusu yada gitmeyecek olan varsa verirse randevuyu sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadipdiri

Arkadaşlar Akasya yada Zorlu center farketmez, bana pazartesi gününe kadar mutlaka bir randevu gerekiyor. Sakarya'dan randevu aldığım için gelmiştim.
    BUNDAN SONRAKİLERE UYARIDIR; randevumu hesabımı USA hesabına çevirip, telefona apple store uygulaması indirerek almıştım. Randevum iptal edilmiş. Muhtemelen bundan sonra o şekilde alınan tüm randevular iptal edilecek.
    O yüzden şuan çok zor durumdayım, eğer bu hafta randevu bulup gidemezsem epey sıkıntıya düşerim. Bu pazartesiye kadar elinde randevusu olan bana yardımcı olursa sevinirim.

USA randevusunu neye istinaden iptal ediyorlarmış. ABD ye gidip Türkiye için randevu alanlar olamaz mı. Bence sizin 0 (216) 282 15 11 apple destek ile görüşerek iptal edilen randevuyu düzeltme şansınız var.

• yakın zamanda akasya için boşta randevusu olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilbal

USA randevusunu neye istinaden iptal ediyorlarmış. ABD ye gidip Türkiye için randevu alanlar olamaz mı. Bence sizin 0 (216) 282 15 11 apple destek ile görüşerek iptal edilen randevuyu düzeltme şansınız var.

şimdi aradım, minimum bekleme süresi 10dk diyor zaten. Olmazsa yarın randevu saatimde gidip, çirkeflik çıkarırım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadipdiri -- 9 Kasım 2014; 17:45:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadipdiri

quote:

Orijinalden alıntı: kamilbal

şimdi aradım, minimum bekleme süresi 10dk diyor zaten. Olmazsa yarın randevu saatimde gidip, çirkeflik çıkarırım:)

Ben hafta başında USA dan aldığım randevu ile gittim ve sorunsuz şekilde işimi hallettim, inş. sizde probleminizi çözersiniz.
  • Arkadaşlar 2 aydır uğraşıyorum bir randevu alamadım. Kasım 16 dan kasım 21 e kadar istanbulda olacağım. Yardımcı olabilecek varmı.çok müteşekkir olurum.

• Arkadaşlar benim de randevuya ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok sevinirim

• Apple Store uygulaması artık web'e yönlendiriyor. Türkiye'deki Genius randevuları için Apple Store uygulaması artık kullanılamıyor. Yine her gece 00.00'da bilgisayar başında randevu almaya çalışacağız. Üçüncü dünya ülkesine üçüncü dünya muamelesi...

Bu arada, hazır Apple Store uygulamasını açmışken, mağazalara tıklayıp sayfanın altına inip ücretsiz Camera+ uygulamasını almayı unutmayın. Redeem kodu dağıtıyor Apple.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Kullanırım diye geçenlerde ilk defa 25 liralık itunes kart aldım yükledim, şimdi mağaza değiştiremiyorum, Amerikan hesabım da var ancak saçma yani iki hesaptan almak. Dertsiz başıma dert aldım, ne saçma bir kısıtlamadır anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembe gününe akasyadan randevuya ihtiyacım var. Fazla randevusu olan pm atarsa sevinirim.

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi yapıyorum ama bununla ilgili birsey bulamadım :(

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.