Bildirim
★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (27. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Zorlu icin elinde randevusu olan , yardimci olabilirmi acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar parmak okuyucuda bır sorun var cok canımı sıkıyor carsamba persembe yada cuma gunu randevusu olna ve bu randevuyu verebılecek olan varsa lutfen pm atsın sımdıden cok tesekkur ederım -
Arkadaslar allah rizasina hangi gun olursa olsun randevusu olan var mi fazla cihazda ekranda pixel tus problem vs sorunlar car yardimci olurmusunuz
Yardimci olabilecek var mi arkadaslar -
Zorlu center da randevuya ihtiyacım var, elinde fazla olan varsa bana ulaşabilir mi? -
20 dakika sürekli sayfa yeniledim hiç mi olmaz ya saat 23 50 den 00:12 ye kadar parmağım yoruldu ya :-( -
Aynen kaç gecedir deniyorum yok yok olmuyor. Telefonumu acil değiştirmem gerekiyor.. Valla artık ne yapacağımı şaşırdım. Apple store'un önüne gidip telefonu atıp geleceğim sonunda. -
:) bende cok guluyorum ya bu ne rezil bir durumdur alalar nasil aliyor hala anlamis degilim yapin bize birseyler arkadaslar ya varsa randevu fazla dagitin gittin ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar cuma 12 30 da zorlu centerden randevum var.Pazartesi cuma arası randevusu olanlarla değişim yapabilirim. -
Arkadaşlar randevusu olan varsa alabilirim. -
15 kasım cumartesine randevum var. 17-21 kasım arası randevusu olanlar değişebilirim. -
Hocam keşke 15 kasımı bana versen :(
arkadaşlar ben pages mac için randevu aldımda iphone teknik sorunu gösterebilirmiyim yanlışkla aldım o randevuyu?
Yardımcı olmazlar bosuna yorma kendini :(
Arkadaşlar fazla randevusu olan gitmeyecek olan varsa bende alabilirim. Bu akşam boş saatleri bile göremedim resmen. -
arkadaşlar 1 haftadır randevu alamadım gün saat farketmez fazla randevusu olan benimle paylaşırsa çok sevinirim :( şimdiden teşekkürler.. -
Arkadaşlar randevu sisemi kaçta açılıyor ? Birde haftasonları çalışmıyor mu ? -
00:01 de Açılıyor diye biliyorum 7/24 randevu sistemi Çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X