Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple Store uygulamasini acip Stores sekmesine tikla. Asagiya indiginde Camera+ redeem linkini goreceksin. ABD hesabi gerekiyor, diye tahmin ediyorum. Ayrica Privacy-Location Services-System Services altindan Location Based iAds acik olmali.

Ucretsiz Camera+ ile iPhone 6 Plus'da TIFF formatinda cekim yapmak iyi oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • App store uygulamasından niye randevu alımını neden engellerler anlamıyorum, şehir dışından üst tuş sorunun için gelicem haftasonu randevu alamıyorum, madem suistimal ediliyor o zaman tek randevu hak tanicaksın engellemek nedir

Cumartesi günü için 15/11 randevusu olup gidemicek yada ihtiyacı olmayan varsa pm atabilir mi acaba..

• Zorlu icin elinde randevusu olan , yardimci olabilirmi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar parmak okuyucuda bır sorun var cok canımı sıkıyor carsamba persembe yada cuma gunu randevusu olna ve bu randevuyu verebılecek olan varsa lutfen pm atsın sımdıden cok tesekkur ederım
  • Arkadaslar allah rizasina hangi gun olursa olsun randevusu olan var mi fazla cihazda ekranda pixel tus problem vs sorunlar car yardimci olurmusunuz

• Yardimci olabilecek var mi arkadaslar
  • Zorlu center da randevuya ihtiyacım var, elinde fazla olan varsa bana ulaşabilir mi?
  • 20 dakika sürekli sayfa yeniledim hiç mi olmaz ya saat 23 50 den 00:12 ye kadar parmağım yoruldu ya :-(
  • Aynen kaç gecedir deniyorum yok yok olmuyor. Telefonumu acil değiştirmem gerekiyor.. Valla artık ne yapacağımı şaşırdım. Apple store'un önüne gidip telefonu atıp geleceğim sonunda.
  • :) bende cok guluyorum ya bu ne rezil bir durumdur alalar nasil aliyor hala anlamis degilim yapin bize birseyler arkadaslar ya varsa randevu fazla dagitin gittin ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cuma 12 30 da zorlu centerden randevum var.Pazartesi cuma arası randevusu olanlarla değişim yapabilirim.
  • Arkadaşlar randevusu olan varsa alabilirim.
  • 15 kasım cumartesine randevum var. 17-21 kasım arası randevusu olanlar değişebilirim.
  • Hocam keşke 15 kasımı bana versen :(

• arkadaşlar ben pages mac için randevu aldımda iphone teknik sorunu gösterebilirmiyim yanlışkla aldım o randevuyu?

• omar908 O kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olmazlar bosuna yorma kendini :(

• Arkadaşlar fazla randevusu olan gitmeyecek olan varsa bende alabilirim. Bu akşam boş saatleri bile göremedim resmen.
  • arkadaşlar 1 haftadır randevu alamadım gün saat farketmez fazla randevusu olan benimle paylaşırsa çok sevinirim :( şimdiden teşekkürler..
  • Arkadaşlar randevu sisemi kaçta açılıyor ? Birde haftasonları çalışmıyor mu ?
  • ELcordobes kullanıcısına yanıt
    00:01 de Açılıyor diye biliyorum 7/24 randevu sistemi Çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.