Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
209.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amerikaya gittiğimde apple district manager gibi düzeyde bi adamla apple storeda tanışma şansı elde etmiştim. Baya muhabbet ettik adamla sonra konu trye geldi tabiki. Durumu anlatmıştım. Karaborsa olduğunu falan filan. Adam herşeyden haberdarız ciddi gelişmeler olacak türkiyede falan demişti. Hatta ordayken direk mail atmıştım konuyla alakalı applea.
    Amerikada kesinlikle zor değil randevu işleri falan. Son derece rahat randevu alınıyor ve ayrıca müşterilerde bizdeki gibi çakallık peşinde değil.

Burda insanlara yardımcı oluyorum ayağına yeni nesil değnekçiler türedi de hepsi bitecekler zamanla. Aynı adam arabasını bi sokak kenarına bıraksa ve biri gelip para istese dünyanın lafını eder hak hukuktan bahseder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 21 Ekim 2016; 21:39:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu randevu devri nasıl oluyor. ; biri anlatsın allah aşkına. apple id ve kimlik kontrolu varken nasıl yapılıyor bu iş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorlu için randevuya ihtiyacım var vermek isteyen olursa mesaj atsın lütfen
  • Bu konuda parayla randevu satan terbiyesiz insanlar var. Konunun ilk mesajında bile yazıyor "RANDEVUYU PARA İLE SATACAKLAR HİC UĞRAMASIN" o yüzden lütfen buradan gider misiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ulan alamadım yine ?
  • ekremus E kullanıcısına yanıt
    Yarim saat 40 dk sira bekledim sira geldi kayit aldilar 1 saat sonra mesaj attilar gittim telefonu verdim saat ;3 de geri aldim telefonu

• arkadaşlar 25 ekim salı öğleden sonrası için randevuya ihtiyacım var yardımcı olabilecek var mı akasya için

• 4-5-6 kasım zorluya randevusu olup verebilck var mı

• Beyler cidden kasmayın bu kadar. 30-40 dk kadar bekledikten sonra işim bitti az önce. Günlerden pazar olmasına rağmen sadece 30-40 dk bekledim ve işimi hallettim. Sakın haysiyet yoksunlarına randevu için para kaptırmayın.

• Benim randevum var fakat gec kaldim trafik nedeni ile yoldayim simdi gitsek islem yaparlar mi acaba

• Biraz beklemeye alıp yardım ediyorlar. Gecen hafta gittiğimde benzer durumda yanındaki bir bayana yardım etmişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

bu randevu devri nasıl oluyor. ; biri anlatsın allah aşkına. apple id ve kimlik kontrolu varken nasıl yapılıyor bu iş.

Ben geçen gittiğimde sadece Apple şifrenizi biliyor musunuz diye sordular, evet dedim başka birşey sormadılar.

quote:

Orijinalden alıntı: alp.eren.
    ulan alamadım yine ?

Yukarıda anlattım, gece yarısından sonra denemek artık geçerli bir yöntem değil. Gün içinde ara sıra deneyip rahatlıkla bulabilirsiniz.
  • Telefonumu ios10 a yükseltmiştim sonra 9.3.5 döndüm bazı uygulamalar tam anlamıyla çalışmıyordu bir kaç gün sonra tekrar ios10 yükledim telefon sürekli kitlenip duruyor reset atıyorum çok geç açılıyor telefon bu sorun için yarın AppStore a gitmek istiyorum yarın için randevusu olupta gitmeyecek arkadaş varsa randevusuna talibim

• Beyler 26 ekim randevusu olup gidemeyecek varmi randevu verebilecek varsa pm lütfen

• 6s 'im pil %15-20 aralığında kapanmaya şarj takmadan açılmamaya başladı geçen hafta başladı mevzu önümüzdeki cumarteside 2 adet apple watch almaya gidecektim sabah akasyada artık kuyruk olcaz telefon bu haldeyken yani randevu sistemi zaten nane molla ...
  • Şu an birçok randevu var. İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirsin.

• Herkese merhabalar,

Arkadaşlar benimde 28 Ekim Cuma 15:00 sonrasına randevuya ihtiyacım var. İzmir den gideceğim İstanbul a oğlumun sağlık probleminden dolayı. Doktor kontrolü sonrasında da Akasya Apple Store a uğramam lazım. Iphone 5 telefonumun hem sağ hem sol ekranı yukarı doğru kalktı. Sanırım pili şişti. Ayrıca ekranda da lekelenmeler var. Eğer elinde fazla randevusu olan verebilirse çok memnun olurum. Herkese hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkncntex -- 25 Ekim 2016; 12:10:51 >
  • Bugun en az 200 kisi var sirada. Her zaman randevusuz gitmek ise yaramayabilir arkadaslar. Benim randevum var fakat 2 telefon icin islem yapmam lazimdi her randevuya bir telefon oluyormus bu yuzden diger telefon icin ya siraya giricem ya da yeniden randevu almam gerekcek

• Selamlar,

Randevu kovalıyorum Akasya'da ancak bir türlü bulamadım. Garanti 6 Kasım da bitiyor. Randevu bulamazsam, direk gitmeyi düşünüyorum. Telefon cılkından çıktı artık, dayanılmaz bir hale geldi. Randevusuz gidersek, kesin işlem yapmıyorlar mı yoksa yoğunluğa veya keyiflerine göre mi davranıyorlar acaba?
  • Bu arada artik kimlik kontrolu yapiyolar bilginiz olsun.
    Zorlu apple

• 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.