Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
209.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 20 kasım pazar günü randevuya çok ihtiyacım var Macbookpro için bu randevu alabilen arkadaşlar nasıl saat kaç gibi alabiliyolar anladıgım kadarıyla saat gece 12 olayı artık yok saat kaçta alabildiyseniz bi fikir olması açısından paylaşırsanız sevinirim
  • Sa arkadaşlar şuan zorludaym randevuma geç kaldm ranndevusu olup geç saatede olsa gitmeyecek Arkadaşlarım varsa randevusunu bnmld paylaşabilirm mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Randevusu olup gitmeyecek olan varsa paylaşabilir mi?
  • Değerli Arkadaşlar iyi akşamlar,

Randevu sistemimi değişti ? 4 gündür her saat deniyorum ancak çıkmıyor güncel bilgisi olan arkadaşım varsa iletebilir mi ? nasıl alabileceğiz ?

Saygılar
  • Aynen onu bende farkettim. Alamıyorum randevu nedense. Apple yetkili servise götürün gibi bi alternatif çıkıyor bende.

• bugun sabah 10.20 de zorluya gittim.. randevusuz giderim kalabalık olmaz diye düşündüm ama bi baktım 50-60 kişi sıradaydı sabahın köründe. randevu almak farz oldu ama kaç gündür deniyorum denk gelemedim. elinde randevusu olan varsa ulaşabilir bana ?
  • firadiko kullanıcısına yanıt
    Bugün bende 10:00'da akasya'ya gittim, sabah 30-40 kişi vardı. Sadece telefonu açılmayan ve ekranı kırık olanlara bakacaklarını söylediler.
  • Onumuzdeki herhangi bir zaman icin iphone randevusuna ihtiyacim var. Oncelik Akasya AVM yardim etmek isteyen arkadaslar ozel mesaj atabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMWSAUBERF1 -- 16 Kasım 2016; 23:52:29 >
  • benim de önümüzdeki 5 gün apple zorlu'dan randevuya ihtiyacım var arkadaşlar.. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim
  • Şuan akasyadayım. Randevum vardı. Ve elemanın yanına gittim. Saati adımı oynaylattım. Benden kimlik istedi. Artık randevu alan kişi gelecekmiş. Randevuları satıyorlarmış vs . O yüzden artık böyleymiş. Artık böylemi yoksa ilginç bir elemanamı denk geldim bilmiyorum

• Şuan zorlu center giriş kapısı önünde yaklaşık -0 kişi ile birlikte bekliyoruz. Donduk vallaha ;)

• randevuda kimlik ile kontrol yapıyorlar. randevuyu alan kişinin orada olması lazım.

• Arkadaşlar randevusuz gitsek cihaza bakarlar mı cihazda 1 tane ölü piksel var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki haftasonu pazar günü yani 27.11.2016 saat 14.45 için Zorlu Center'da fazladan bir randevum var. İsteyene bırakabilirim. Hiçbir ücret talep etmiyorum. İhtiyacı olan mail yoluyla iletişime geçsin, buraya pek sık girmiyorum.
    Başkasının adına olan randevuları kabul etmiyorlarmış, o yüzden ben randevuyu bıraktığım anda, almak isteyen kişinin rezervasyon yapması gerekiyor.
  • arkadaşlar ben randevu saati yakalayabildim ve malatyada yaşıyorum ve işlerim nedeniyle benim yerime birini yollayabilirmiyim servise mesela bir arkadaşıma versem telefonu o götürse sıkıntı yaparlar mı ? baya zor oldu randevu olmakta tekrar sıkıntı yaparlar mı bunu
  • Askilim A kullanıcısına yanıt
    soru içinde cevap olmuş :)
  • Yakın tarihte randevusu olupta gidemeyecek olan varsa bana devredebilir.
  • hala sabah erkenden gidip randevusuz bir şekilde yardım alabiliyor muyuz?
  • Apple sitesinden sorgulatınca 1 aya yakın garantisi olan 5s im var.İstanbulda olmadığım için İzmirde başka apple yetkili servisler bakıyormuş sanırım.Benim cihazın telefonla konuşunca ekranı kapatan sensörü çalışmıyor bunun için onarım mı yaparlar değişim mi?
    Birde cihaz fiziksel olarak ezik ve cizikler mevcut bu durumda bir zorluk çıkarırlar mı?
  • açılmadı bir türlü randevu 1 aydan fazla süredir uğraşıyorum. Bursa'da yaşıyor olmasam bu kadar dert etmeyeceğim belki ama alamadık bir randevu gitti. Geçenlerde İstanbul Zorlu'ya yolum düştü işleyişin nasıl olduğunu bilmediğimden dolayı oradaki görevli bir arkadaşa durumumu izah ettim ama hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Var mı bunun bilmediğimiz bir yöntemi sahibinden.com aracılığıyla randevu satan birkaç kişi var ama güven vermedi alamadım. Bilmiyorum alabilecek miyim veya alabilen fazla randevusu olan vs. bir arkadaş varsa yardımcı olabilecek sağlam bir hayır duası alacak benden
  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.