Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
209.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana da lazımdı önümüz hafta. Dün denedim alamadım. Öğlen gibi 1er randevu aldım. Ama zorlu lokasyon, akasyadaki de saat olarak uymadı. Şimdi aldım istediğim randevuyu. Diğerlerini fazla elimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkans. S kullanıcısına yanıt
    Bugün öğlen mi aldınız? Yaa İnanin denemekten bıktım, özel bir tekniği mi var diye merak ediyorum. Saat basında mi aldınız? Telefondan mi bilgisayardan mi aldınız? Biraz detaylı rica etsem 😀

• Öylesine denk geldi, özel bir şey denemedim. Şans talihle açıklayabilirim. 😊

• serkans. S kullanıcısına yanıt
    Bana lazım ama kimliksiz almıyorlar deniliyor

• İptal ettim. Sistemde gözükür birazdan

• Saat başı deneyin diyor callcenter, hatta beraber denedik telefonda iken. Ben alamadım ama onlar bana 20 Aralık için dün aldı. Ben sistemde 20 Aralık tarihini göremezken hemde :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemmuzunn E kullanıcısına yanıt
    Nasıl aldılar ya da nereyi aramamız gerekiyor acaba?

• Apple Destek uygulaması üzerinden arama ayarla. Onlardan yardım iste ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemmuzunn E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öyle denedim aramadılae gidip sordum 6s lerde pil problemi olduğu için randevu verdiler direk sıkıntı olmadı 6s problemi olanlara duyurulur

• ARKADAŞLAR MERHABA HAFTALARDIR RANDEVU ALAMADIM 18 ARALIKTA CİHAZIMIN GARANTİSİ DOLUYOR.ŞEHİR DIŞINDAN GELECEĞİM 16 VEYA 17 ARALIK İÇİN RANDEVUSUNU VEREBİLECEK BİR ARKADAŞ VAR MIDIR. ÇOK ACİL :(
  • Herkese merhabalar,

iPhone kullanıcılarından yeni sayılırım, bu akşam başıma "Bu kablo veya aksesuar onaylı değildir" uyarısı veriyor, ve şarj olduğunu gösterse de şarj dolmuyor düşmeye devam ediyor. Sanırım servise vermem gerekiyor, randevu alma olayıda çok büyük dertmiş sanırım. Zorlu-Akasya farketmez şuan telefonsuz durumdayım fizanda olsa gidebilirim. Randevusu olan bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. İyi akşamlar.
  • randevu isteyen pm atabilir.

• Arkadaşlar, sorunlu olduğu onaylanmış bir cihazım var. (Seriden kontrol ettim uygun dedi)
    Garantim 25 aralıkta bitiyor ancak 2 aydır randevu bulamıyorum, bir kaç kere denk geldim tıklıyorum üzgünüm hata oluştu diyip kalıyor.
    AKasya için randevusu olan varmı bu tarihten önce?
    Yada söylendiği gibi sabah erkenden gitsek yardımcı oluyorlar mı acaba?
    Bilgi vereiblirseniz çok sevinirim.
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    22 aralık gününe randevum var. İstersen satabilirim sana
  • 22 Aralık gününe 2 adet randevum var. İsteyen arkadaşlara satabilirim. 22 Aralıktan önce randevu alıp ta uymayan arkadaşlarla takasta edilebilir uyarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andakan -- 15 Aralık 2016; 17:59:56 >
  • şuan 22 sine randevu var akasyada hemen giren alabilir
  • 18'i pazar gunune saat 4'de Akasya AVM de randevum var. Fakat muhtemelen gidemeyecegim eger 16'sinda randevusu olan ve degismek isteyen olursa randevulari degisebiliriz.
  • Valla şaka gibi eskiden istediğim aralıklarla randevu alabiliyordum son 2.5 aydır her fırsatta denememe rağmen hiç boş saat yok. Dün zorluya gittim randevusuz gelenlerin sırasını görünce çıktım. Pili yüzünden gidip başka telefon alacağım en sonunda.
  • tam şuan akasyada ayın 20 sine 15 e yakın randevu var seç beğen al

• Ayın 20 sinde salı gününe zorlu randevu lazım. Elinde o güne randevu olan yardımcı olabilir mi? (Ücreti mukabilinde) pm den görüşebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.