Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
209.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Masallah randevu alinmiyor artik,denemedigim
    Saat kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece denemeyin alamazsiniz cok zor, akşama dogru 5 bucuk 6 buguk trafik saatleri arasi deneyin daha kolay bulursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlerdir uğraşıyorum bir türlü alamıyorum randevu. Batarya bozuk sürekli kapanıyor telefon. O kadar para verip telefon alıyoruz randevu için günlerce dileniyoruz. Bu firmanın şerefsizliğinden başka bişey değil.

Randevusuna gidemeyecek olan pm atarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler

• Randevu konusunda bilgi vermek isterim gün içerisinde fırsat buldukça aklınıza geldikçe denemenizi tavsiye ederim, 3 kere randevu alma fırsatım oldu ama saatleri uymuyor bu arada apple store da kimlik kontrolü yapıyorlar yoksa yarınki randevumu vermek isterdim gidemeyeceğim büyük ihtimalle

• Bugun gittim kimlik sordu haberiniz olsun
  • İstanbul dan dönücem yakında randevu bulamıyorum , nasıl alıcam ben randevu o kadar para verdik cihaza %50 de kapanıyor
  • iPhone 6ının bataryasını değiştirmek istiyorum..

Değişim için randevu almam mı gerekiyor?
  • arkadaşlar pupa ya verdim sorun yok dediler gönderdiler telde tuş batarya sorunum var hangi şube daha insani akasya mı zorlu mu değişim konusunda
  • Dostlar randevu denk getiremedim uzun zamandır randevu alipta gidemeyecek olan varsa pm atarsa sevinirim...

• Arkadaşlar cihazın garantisi bitecek lütfen yardım edin aylardır randevu alamadım kendim zonguldaktayım bir kez gittim randevusuz ilgilenmedilet. parasıyla nasıl olursa bir randevu lazım
  • Randevusunu verebilecek olan var mı? Telefon komple gitti, randevu alamama ihtimaline karşın randevusuz nasıl servise verebilirim? Telefonu turkcell'den aldım bu arada
  • Zorlu apple store için genius bar randevusu olup da gidemeyecek olan var mı?
  • zorlu veya akasya apple için randevusu olup gidemeyecek olan varsa iletişime geçerse memnun olurum.
  • 11 Ocak için hem Zorlu'dan hem de Akasya'dan randevum var. Aktarma yapılamıyor ve kimlik soruyorlar. Kardeşim için almıştım ama hallettik sorununu. İsteyen varsa eşlik edebilirim. Tabi sonrasında bir kahve ısmarlar artık kim ister ise;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemmuzunn

11 Ocak için hem Zorlu'dan hem de Akasya'dan randevum var. Aktarma yapılamıyor ve kimlik soruyorlar. Kardeşim için almıştım ama hallettik sorununu. İsteyen varsa eşlik edebilirim. Tabi sonrasında bir kahve ısmarlar artık kim ister ise;)

Hangi store hangi saatlerde randevuların?
  • bugun randevum vardı gittim banada kimlik sordular 6s pil problemi vardı cihaz değişimi oldu
  • hangi saaatlerde girmemiz gerekiyor eskiden 23:45-00:15 arası oluyordu hamdolsun bayadır lazım değildi şimdi değişmiş heralde 10gündür alamadım.
  • Sanırım antalya da apple store açacaklar . Ne zamana açılır belli değil.

• Apple randevu alamıyorum arkadaşlar garantim bitecek randevusu olan var mı elinde karşılığında kahve falan ısmarlarım boş geçmem Zorlu veya Akasaya fark etmez ikisine de razıyım pm ile ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stifflers -- 9 Ocak 2017; 16:3:1 >
  • randevu alamayan varsa 20 lira karsiliginda yardimci olabilirim mesaj atın

ad soyad

tel no

akasya/zorlu yazin

saat ve gün yazmayin her istediginiz gune alinmiyor
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.