Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
209.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 22 sinden sonrasına randevu lazım yardımcı olabilecek var mı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_acir

Arkadaşlar 22 sinden sonrasına randevu lazım yardımcı olabilecek var mı :/

Aynen arkadaşlar bana da lazım fazla randevusu olan veya randevuyu alabilen nasıl alıyor bir detay verirmisiniz saygılar
  • Dunden beri ara ara bakiyorum zorludan randevu denk gelmedi daha insallah denk gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 saat deniyorum alamadım randevu

• Bugun yarin diger gun farketmez en yakin zamaan randevusu olanlar verebilir mi?

Telefon kapandi ve acilmiyor il disindan gelcez.

Ucretli/ucretsiz farketmez acil

• Arkadaslar benimde randevuya ihtiyacım var akasya için nasıl alabilirim yardımlarınızı bekliyorum

• Çağrı merkezi artık randevu için yardımcı olmadıklarını belirtti site üzerinden randevu almanız gerekiyor artık diye bilgi vermekde

• burda 20 tl ye randevu satan adam hepimizin hakkını gasp ediyor farkında değil misiniz ? ben apple a konuyu şikayet ediyorum bu arkadaş kesin tanıdık eş dostla randevu ayarlıyor. apple hesabı olmadan nasıl başka türlü randevu alıyor anlamadım !!

• Zorlu haftaya ctesi 12.50 ye randevu veriyor şuan için

• İmkansız kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam HeavenWorld89 'dan sevgilerle güle güle kullanın cihazınızı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 27'sine kadar randevusu olup gidemeyecek varsa rica etsem benimle iletişime geçebilir mi

• Ben de büyük skıntıdayım. Randevu almak imkansız görünüyor. yardımcı olabileck var mı ?
  • Randevu konusunda yardımcı olabilirim

iletişim için pm atın
  • Arkadaşlar akasya için önümüzdeki pazartesiden itibaren randevusu olan varsa lütfen paylaşsın telefonun pili çok kötü durumda değişime gideceğim
  • Fazla randevusu olup yardımcı olmak isteyen olursa bir pm atsın lütfen çok acil ihtiyacım var pil kötü durumda ve ekranda leke mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Benimde iphone 6s telefonumda batarya sorunu var bildiğim kadarıyla genellikle değişim yapılıyor bunun için randevu alıp gitmeyi düşünüyorum fakat telefonum ön camı kırık ama ekranda görüntü problemi yok bu şekilde 2 aydır kullanıyorum dokunmatik sağlam hiçbiyerde telefona dokundurtmadım içi acılmadı garantisi devam ediyor acaba bu pil sorunu yüzünden gitsem ekranın kırık olması engel olurmu ? yada sadece cam ücreti gibi bişey ödeyip değişimi sağlarlarmı teşekkürler.
  • 3 gündür randevu almaya deniyorum ama sonuç hüsran. 1 haftaya filan şehir dışına gidicem. Gitmeden halletmem gerekiyor. Yardımcı olabilicek randevu almış olup gidemeyecek filan varsa çok iyi olur cidden.

• Akasya da fazla randevusu olan varsa talibim.

• Zorlu center randevusu olan varsa talibim

• Arkadaşlar randevu için yardımcı olabilecek var mı ? Bu saate kadar denedim sonuç hep hüsran

• 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.