Şimdi Ara

apple tablet ofis dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hukuk fakültesi öğrencisiyim dolayısı ile ofis programlarıyla çok işim oluyor bilgim yok şuan için tabletler hakkında ofis programlarını sorunsuz kullanabilir miyim yazabilir miyim vs.. vs.. Ve laptoptan farkı sadece oyun olarak mı var ? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden... ilk sayfaya baktım göremedim sorularıma uygun bi konu başlığı daha önce açıldıysa bu konu k.bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: aacuna

Arkadaşlar ben hukuk fakültesi öğrencisiyim dolayısı ile ofis programlarıyla çok işim oluyor bilgim yok şuan için tabletler hakkında ofis programlarını sorunsuz kullanabilir miyim yazabilir miyim vs.. vs.. Ve laptoptan farkı sadece oyun olarak mı var ? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden... ilk sayfaya baktım göremedim sorularıma uygun bi konu başlığı daha önce açıldıysa bu konu k.bakmayın

Birkaç tane güzel ve ücretli uygulama var, onlarla ofis programlarını kullanabilirsiniz. Bir de ücretsiz CouldOn var o da güzel bir program.Yetiyor bana
    Ben de hukuk ogrencisiyim bu arada :) Kolaygelsin ne diyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraoyuncu -- 30 Ağustos 2012; 18:15:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smart Office 2
    Quickoffice Pro HD
    Bu ikisini tavsiye ederim

• Word ve Excel i yogun ve ileri seviyede kullaniyorsan biraz zorlanirsin. Onun haricinde hersey icin uygun.
    Kisacasi laptopun yerini tutar mi diye soruyorsan, tutmaz.
  • tskler arkadaşlar bu ofis programlarını kullansam başka bi bilgisayara taksam sıkıntı yaşar mıyım ? laptopun yerini tutmaz derken ne yönlerde peki
  • aacuna - Bir cok yonden tutmaz.
    Laptop ta oldugu gibi dosyalama yapamazsin, ofis programlarini rahat kullanamazsin.
    Word, Excel, Powerpoint vs programlari laptopta yogun kullanip benim gibi 60 sutuna 150 satir excel dosyasi yapiyorsan, veya word ile fizibilite, isprogrami yaziyorsan o verimi ipad ile bulamazsin.
    Diyelim ki bir odev yazacaksin. Hukuk ogrencisi olduguna gore senden ibadullah sayfali odevler isterler. Sende baslarsin ugrasmaya. Yok baslik mavi olsun, paragraf araliklari, font vs vs.

Olmaz. Canin cikar. Ama ipad ile sadece gerekli ufak tefek degisiklik yaparim dersen problem yasamazsin.

Aslinda su soruyu sormam alzim. Sen laptopu tamamen unutup sadece ipad icin mi soruyorsun yoksa laptopu masa ustu gibi kullanip ipad ile daha mobil olmak icin mi?
    Bunu bilmeden aslinda yonlendirme yapmamam lazim, zira yanlis olabilir.

Kendimden ornek vereyim.
    Laptopu tum islerim icin ama oncelikle ofis agirlikli programlar icin kullaniyorum. Yeri saglamdir.

iPad ise bana gore yuzyilin en basarili 5 bulusundan birisi. Biraz uzun olacak ama;
    Rahatlikla internette geziyorum, maillerimi hallediyorum.
    Ekitap okuyorum, isle ilgili olanlarda not cikartiyorum tekrar yazmadan kendime email ile atiyorum. Ofise gidince hazir.
    Dokumanlari okuyorum, sunumlarimi yapiyorum.
    Telefon ediyorum, goruntulu konusuyorum, artik tum notlarimi ipad ile aliyorum.
    Banka ve resmi dairelere islak imzali talimat gonderiyorum.
    imessage ile tum dunyadaki kullanici arkadaslarim ile bedava mesajlasiyorum. Facetime ile ayni sekilde bedava goruntulu konusuyorum.
    Wiro ile yurtdisindan Turkiye ile sehirici konusuyorum. Skype desen elimin altinda.
    Sikilinca tavla vs oynuyorum.
    Check-in yapiyorum, binis kartim ipad uzerinde. Otel rezervasyonu, ucak, tren tarifeleri hep kendi uygulamalari ile elimin altinda.
    Yurtici yurtdisi istedigim yerli kanali seyrediyorum.
    Istedigim filmi yukluyorum, seyahatlerde seyrediyorum. Pili 8 saat gidiyor.

Yani elim ayagim.
    Ama ofis programlari ile dosya uzerinde calismak dedigin zaman illa ki laptop.

Biraz uzattim ama umarim faydali olacak sekilde anlatabilmisimdir.

• Dert etme ısını fazlasıyla gorur

• quote:

Orijinalden alıntı: aoitsukinosuke

aacuna - Bir cok yonden tutmaz.
    Laptop ta oldugu gibi dosyalama yapamazsin, ofis programlarini rahat kullanamazsin.
    Word, Excel, Powerpoint vs programlari laptopta yogun kullanip benim gibi 60 sutuna 150 satir excel dosyasi yapiyorsan, veya word ile fizibilite, isprogrami yaziyorsan o verimi ipad ile bulamazsin.
    Diyelim ki bir odev yazacaksin. Hukuk ogrencisi olduguna gore senden ibadullah sayfali odevler isterler. Sende baslarsin ugrasmaya. Yok baslik mavi olsun, paragraf araliklari, font vs vs.

Olmaz. Canin cikar. Ama ipad ile sadece gerekli ufak tefek degisiklik yaparim dersen problem yasamazsin.

Aslinda su soruyu sormam alzim. Sen laptopu tamamen unutup sadece ipad icin mi soruyorsun yoksa laptopu masa ustu gibi kullanip ipad ile daha mobil olmak icin mi?
    Bunu bilmeden aslinda yonlendirme yapmamam lazim, zira yanlis olabilir.

Kendimden ornek vereyim.
    Laptopu tum islerim icin ama oncelikle ofis agirlikli programlar icin kullaniyorum. Yeri saglamdir.

iPad ise bana gore yuzyilin en basarili 5 bulusundan birisi. Biraz uzun olacak ama;
    Rahatlikla internette geziyorum, maillerimi hallediyorum.
    Ekitap okuyorum, isle ilgili olanlarda not cikartiyorum tekrar yazmadan kendime email ile atiyorum. Ofise gidince hazir.
    Dokumanlari okuyorum, sunumlarimi yapiyorum.
    Telefon ediyorum, goruntulu konusuyorum, artik tum notlarimi ipad ile aliyorum.
    Banka ve resmi dairelere islak imzali talimat gonderiyorum.
    imessage ile tum dunyadaki kullanici arkadaslarim ile bedava mesajlasiyorum. Facetime ile ayni sekilde bedava goruntulu konusuyorum.
    Wiro ile yurtdisindan Turkiye ile sehirici konusuyorum. Skype desen elimin altinda.
    Sikilinca tavla vs oynuyorum.
    Check-in yapiyorum, binis kartim ipad uzerinde. Otel rezervasyonu, ucak, tren tarifeleri hep kendi uygulamalari ile elimin altinda.
    Yurtici yurtdisi istedigim yerli kanali seyrediyorum.
    Istedigim filmi yukluyorum, seyahatlerde seyrediyorum. Pili 8 saat gidiyor.

Yani elim ayagim.
    Ama ofis programlari ile dosya uzerinde calismak dedigin zaman illa ki laptop.

Biraz uzattim ama umarim faydali olacak sekilde anlatabilmisimdir.

size geç kalmış olsam da çok teşekkür ederim gerçekten düşüncelerime yön verdiniz :)

• Laptop kadar rahat değil, ancak bence gayet başarılı.
    Excel ve word dosyalarını, özellikle excel'leri (en basitinden bilançolar bile) laptopa göre daha zor oluyor, hatta ölümcül.
    Hele eğer uzun uzun word dosyaları yazacaksan (detaya girmeyeyim ) öldün bittin. Ama ufak değişiklikler için gayet iyidir.
    Bazı küçük dosyalar yaratmakta çok sorun yaşamazsın.

Ben tabletimi böyle kullanıyorum mesela:

Fakat cihazınızda kullanabileceğiniz en iyi ofis programları QuickOffice HD, Smart Office 2 ve Apple'ın Keynote, Pages, Numbers'dir.
    Ben Apple'ınkileri kullanıyorum. iCloud'la Macbook senkronizasyonu yaparak excel, word dosyalarında yaptığım ufak değişiklikler anında diğer cihazda da değişiyor. iPad anlık dosya değişimleri için birebir. Hemen değiştiriyorum anında Mac'de de değişiyor, Windows hakkında bir fikrim yok. (tam anlatamamış olabilirim senkronizasyonu, yanlış da anlaşılabilir)
    iPad yanınızda taşıyabileceğiniz profesyonel bir cihaz. Toplantılarda vb. not almada çok işe yarıyor.
    iMessage ve FaceTime iki mükemmel icat.
    Evimde Tivibu EV var, fakat LİG TV yok malesef. Hele futbola uzaktan yakından ilgileniyorsanız çok can sıkabiliyor.
    Bluetooth yerine iCloud kullanıyorum. Tek farkı biri Amerika'da biri Hindistan'da olsa bile erişebiliyorum.
    Ancak Turkcell TV Plustan pek net olmasa bile Lig TV seyredebiliyorum.
    TeamViewer ve Splashtop ile bilgisayarıma uzaktan erişim sağlayabiliyorum.
    Artık gazete ve dergi alma alışkanlığım kalmadı. Hürriyet eGazete, Milliyet eGazete vb. ile hem daha ucuza hem de her yere taşıyıp okuyabileceğim gazeteye sahip oluyorum.
    DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve Vodafone VRead ile dergi işlerimi hallediyorum, bu işe emecmua ile başlamıştım.
    Kısaca iPad gerek iş, gerek kişisel gerekse de eğlence alanında profesyonel bir cihaz, icat.
    Heryere taşıyabildiğin, Apple'larla kolay senkronize olanağı sunan bir alet.
    Fakat Microsoft Surface gibi bir cihazdan bile rahat Excel, Word yazımı, en azından laptop kadar bekleyemeyiz.
    Eğer iPad'de Word deneyiminizi artırmak isterseniz Bluetooth klavyelerden veya klavye kılıflardan faydalanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

Laptop kadar rahat değil, ancak bence gayet başarılı.
    Excel ve word dosyalarını, özellikle excel'leri (en basitinden bilançolar bile) laptopa göre daha zor oluyor, hatta ölümcül.
    Hele eğer uzun uzun word dosyaları yazacaksan (detaya girmeyeyim ) öldün bittin. Ama ufak değişiklikler için gayet iyidir.

Fakat cihazınızda kullanabileceğiniz en iyi ofis programları QuickOffice HD, Smart Office 2 ve Apple'ın Keynote, Pages, Numbers'dir.
    Ben Apple'ınkileri kullanıyorum. iCloud'la Macbook senkronizasyonu yaparak excel, word dosyalarında yaptığım ufak değişiklikler anında diğer cihazda da değişiyor. iPad anlık dosya değişimleri için birebir. Hemen değiştiriyorum anında Mac'de de değişiyor, Windows hakkında bir fikrim yok. (tam anlatamamış olabilirim senkronizasyonu, yanlış da anlaşılabilir)
    iPad yanınızda taşıyabileceğiniz profesyonel bir cihaz. Toplantılarda vb. not almada çok işe yarıyor.
    Evimde Tivibu EV var, fakat LİG TV yok malesef. Hele futbola uzaktan yakından ilgileniyorsanız çok can sıkabiliyor.
    Bluetooth yerine iCloud kullanıyorum. Tek farkı biri Amerika'da biri Hindistan'da olsa bile erişebiliyorum.
    Artık gazete ve dergi alma alışkanlığım kalmadı. Hürriyet eGazete, Milliyet eGazete vb. ile hem daha ucuza hem de her yere taşıyıp okuyabileceğim gazeteye sahip oluyorum.
    DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve Vodafone VRead ile dergi işlerimi hallediyorum, bu işe emecmua ile başlamıştım.
    Kısaca iPad gerek iş, gerek kişisel gerekse de eğlence alanında profesyonel bir cihaz, icat.
    Fakat Microsoft Surface gibi bir cihazdan bile rahat Excel, Word yazımı, en azından laptop kadar bekleyemeyiz.
    Eğer iPad'de Word deneyiminizi artırmak isterseniz Bluetooth klavyelerden veya klavye kılıflardan faydalanabilirsiniz

deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler :) peki sizce ipad yerine ultrabooklara yönelsem daha mı doğru olur ? şimdiden teşekkürler . . . ultrabooklar da çok hafif çok şık hızlı gözüküyor

• quote:

Arkadaşlar ben hukuk fakültesi öğrencisiyim dolayısı ile ofis programlarıyla çok işim oluyor bilgim yok şuan için tabletler hakkında ofis programlarını sorunsuz kullanabilir miyim yazabilir miyim vs.. vs.. Ve laptoptan farkı sadece oyun olarak mı var ? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden... ilk sayfaya baktım göremedim sorularıma uygun bi konu başlığı daha önce açıldıysa bu konu k.bakmayın

Tablet pc, bilgisayarın yerini tutmaz. Bilgisayara ihtiyacın varsa,bilgisayar alacaksın.
    Word de sayfalarca yazı yazacağım, excell de çok işim olacak, power pointte sunumlar yapacağım dersen ve ipad alırsan, saçların beyazlar, kurur kalırsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

Laptop kadar rahat değil, ancak bence gayet başarılı.

deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler :) peki sizce ipad yerine ultrabooklara yönelsem daha mı doğru olur ? şimdiden teşekkürler . . . ultrabooklar da çok hafif çok şık hızlı gözüküyor

Hocam ultrabooklar sizin için daha uygun gözüküyor.
    Apple MacBook Air'ler ve Asus'lar iyidir.

• aslına bakarsan laptopum var ama ultrabook mu alsam daha kullanışlı olur tablet mi karar veremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.