Bir ara kendi kendine restoran arayıp rezervasyon yapan yapay zeka vardı? ona nooldu acaba. İşi mi bıraktı. Yapay zeka diye başımızın etini yediler. Bir ara da sanal gerçeklik diye yemişlerdi bizi. |
Apple, tepkiler üzerine iPhone 16 reklamını yayından kaldırdı (2. sayfa)
-
-
100w+ hızlı şarj iyi de batarya daha hızlı öleceği için kullanıcıya kolayca batarya değişimi yapma özgürlüğü vermeliler. Iphone ile başlayan yapıştırma, açılamaz telefon mantığının
en azından Çinli üreticilerde son bulması lazım. Cihazı açmadan tek vidayla sim kart tray'i gibi bataryayı çıkarıp takayım yandan. O zaman cidden kimse pil sağlığını falan
umursamaz, senede bir yeni pil alıp takar yoluma bakarım. İnsanların çekindiği şey aslında servise götürüp servis ücreti vermek + cihazı açtırmak. Yoksa kim takar pil sağlığını.
-
Zaten hızlı şarj olayından önce bile 2 senede batarya performansı mefta oluyordu. Kullandığınız argümanlar firmaların düşük özellik satmak için kullandığı argümanlar. Böyle böyle kaç nesildir adamlar 120hz olayını pro özellik diye itelemeye çalışıyor.
Not : 60hz yavaş şarjlı iphone 16.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pili değiştirip devam edin. En iyi modellerden biriquote:
Orijinalden alıntı: matador_mirkhan
İphone 13 pro max’ımla mutlu mesut yola devam. Pili en iyi giden iphonelardan biri şüphesiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanıyorum, çöp bir cihaz. Boşuna önermiyorum. Samsung artık isim satıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, hızlı şarj ve pil kapasitesi modern telefonlar için gerçekten kritik özellikler. İnsanlar gün boyunca aktif olarak telefonlarını kullandıkları için, pil ömrü ve hızlı şarj yetenekleri büyük önem taşıyor. Artık GPU ve CPU hızları, günlük kullanımdan ziyade yoğun performans gerektiren oyunlar veya uygulamalar için daha fazla dikkate alınıyor. Fakat günlük yaşamda, telefonun uzun süre kullanılabilir olması ve hızlı bir şekilde şarj edilebilmesi çok daha belirleyici.
-
Apple'ın böyle bir açıklamaya yaptığına dair bir kanıt vs. var mı?
-
Ben reklamı beğenmiştim.
-
Pil sağlığım %78’de ama çok oyun oynamazsam günü çok rahat çıkarıyor. %100 iken nasıl yapıyormulum anlamadım😅 75’e düşünce değiştiririm pili.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu Apple bile isteye frene bastı herhalde yapay zeka konusunda. Var bu işte bir fırıldak...
-
Redmi kullanıcısıyım. Beni bezdiren şey reklamlar. Her şeyde reklam olması sizin de canınızı sıkmıyor mu? Çevremdeki herkese Xiaomi/redmi aldırdım, ben bıktım en başta. Telefon önbelleğini boşalt hop reklam, video izle hop kendi video uygulaması.
Yazılım konusunda Xiaomi bence gerçekten geri kalmış durumda. Hızlı şarj konusuna hiçbir şey demiyorum muhteşem hissettiriyor.
-
Yapay zeka balonu bir an önce patlasa da gerçek sorunlara odaklansalar keşke!
Photosop, autocad vb gibi profesyonel amaçlı yazılmış programlar için bu özellik yardımcı olabilir de benim gibler için telefonda pilin 1 hafta gitmesi, cihazın asla ısınmaması, yere düşünce ekranın çizilmemesi, paramparça olmaması gibi! Herşeye yapay zekayı eklemek zorundalar! Yapay zeka geldiği gün hafıza ve cihazı yorması nedenleriyle kapatacağıma eminim!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X