Şimdi Ara

Apple, Türkiye’de iPhone pil değişim ücretine zam yaptı: İşte yeni fiyatlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
6.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iphone 7'de, evet iphone 7'de deji kullanıyorum. fena değil. normal kapasiteden fazla mAh değeri olduğu için batarya ömrü %90'a düşse bile performansını telefon %100 olarak görüyor. yan sanayinin iyisi diyebiliriz. ama üst modellerde performansı nasıldır bilemem.

• Geç kaldınız 😡😡

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    80 in altına inmesi gerekiyor diye biliyorum .

• Bir batarya 14 pro için orijinal 2100 yurt dışı A2890 ücreti ile değiştirirlermi bilmiyorum

Deji de heralde 1000 TL falan olacak gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uçuyoruz yaşasınnnnn

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yurdakull kullanıcısına yanıt

Olum ben malum partilileri iqsu dusuk sanardim da bu muhalif tayfa daha beter yemin ederim :d bir de uzun uzun bos bos yazmis ahahha ben yavas yavas kaymaya başlıyorum ya malum partiye, bu kafalar kazanacagina dunya bizi kiskaniyor diyenler kazansin daha iyi valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünsene amerikada ayda 40.000$ kazandığını... ufff
    Alım gücünü anlatmak istiyorsun ama böyle anlatılabilecek birşey değil o.
    Amerikada ortalama maaş 4.000$. Pil değiştirme ücreti 89$. Yani bir maaşınla 45 kere pil değişikliği yapabilirsin.
    Türkiyede ortalama maaş 15.000? desek, yaklaşık 800$ eder. Yani bir maaşınla 7,73 kere pil değişikliği yapabilirsin. Üstelik buradaki pil değişikliği ücreti amerikadakinden sadece %14 daha pahalı. Yani sorun Apple'ın pil değişikliği ücretinde değil. Sorun bu ülkenin alım gücünde.

• 2030 dan itibaren artık apple kimse alamayacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar İphone 11 pil sağlığı %75e düşmüş değiştirmeliyim sanıyorum değil mi? KVK 3200₺, genpa 3059 ₺, apple 3400₺, Gürgençler 3300 ₺ fiyat belirlemişler, bunlar arasından en ucuzu olana yaptırsam sorun olur mu, gürgençlere yaptırsam sorun olur mu yoksa apple 'a mı gitmem gerekiyor? Sıvı korumasının kaybolmasını istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.