|
Bildirim
Amerikada düşünsenize 1939$'a pil değiştirdiklerini...
|
Minwage dediğin mesleksiz vasıfsız ilk defa iş hayatına başlayan teen vatandaşlara veriliyor. Bizdeki gibi çalışanların yarısına değil.
|
Deji aldık zamanında, bir şeye yaramıyor.
|
Deger tabi de orjinalini almaya degmez. Deji bakin o paraya 5 tane alinir.
|
Belki 1 Martta dolar kuru yükselecektir. Buna da işaret olabilir :)
|
En son zamdan bugüne dolar kurunda çok fazla bir değişiklik olmamış. Bence yersiz bir zam olmuş.
|
Başlıkla haber arasında uçurum farkı var resmen.Birinde yaptı diyo birinde yapacak diyo
|
Amerikada asgri ucret 8500 dolar mi? |
6s e deji takmıştım 1 yılı biraz geçti. Yeni pile geçtiğimde telefon hızlanmıştı. Şimdilerde pil sağlığı %89a düşmüş durumda. Bu 1 yıllık dönemde sıklıkla telefon şarjdayken oyun oynadım. Ağır kullanımda ömrü 1 yıl diyebiliriz. 200küsür tl için kesinlikle değer, tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
Daha önce pilini değiştirmişlere soruyorum elimde iphone 8 var sizce pil değiştirmeye değer mi? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 2 Ocak 2023; 16:34:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
www.europarl.europa.eu Batteries: deal on new EU rules for design, production and waste treatment | News | European Parliament https://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20221205IPR60614/batteries-deal-on-new-eu-rules-for-design-production-and-waste-treatmentŞu yasa olsa da şu batarya değiştirme işini gene kendimiz yapsak güzel olurdu. |
|
Amerikada 20 dolar arttıracaklar Türkiyede 540 TL. 540 / 20 = 27 TL Buradaki dolar kurundan yeni zamlı iphone fiyatlarını hesaplayıp siz de şirinleri görebilirsiniz |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|