Şimdi Ara

Apple Türkiye’den iCloud paketlerine yüzde 100 zam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 eylül zam günü belki 10 eylül'ü bile beklemezler iPhone 16 pro serisi fiyatı 100-130 bin arası bir fiyat ile gelir iPhone 15pro serisi 85-100 arası bir fiyatlandırma yapılır AirPods dahil tüm apple ürünlerine güncelleme gelir iPhone 16 Apple Watch series 10 beklemeyenler ya da yeni Mac ne almak istiyorsa tam zamanı

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    +18 iş yapmıyorum. Para vermek istemiyorum. O kadar veriyi çekmek zor geliyor. NAS’ta tutuyorum yetiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 25 TL bence çok az. En az 500 TL'den başlamalıydı. Neticede hayatımızı kolaylaştırıyor. Apple her şeyi hak eder. Tanrı Apple'ı korusun ve yüceltsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Veririz yavrum sıkıntı yok. Apk peşinde koşan ergen değiliz nihayetinde. Başkasının parasını kendine dert etme.

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Yine zam olsun ki. Dolar çok oynamadı. Amerikada da aynı fiyattan çıkacak.

• @DhburakKoc bloklamış bir de Appletapar

Yavrum madem birebir tartışmadan kaçacak kadar korkaksın ne diye sana yazılmamış mesaja alınıp benimle laf dalaşına giriyorsun? Kimsenin bizzat seni hedef aldığı da yoktu tamamen no-name'din benim için. Fanatik Apple damarın tuttu herhalde.

Ben insanların harcamalarına dikkat çekmiyorum, Apple'ın insanları nasıl sağdığına dikkat çekiyorum sadece.

Apk peşinde koştuğumu ve ergen olduğumu düşünmüş garibim. Neyse sana ayfonunla mutluluklar dilerim, telefonu aldıktan sonra hızlı şarjına, kablosuna ayrı ayrı para vermeyi unutma. He bir de taptığın apılon stabil bir bez çıkarmış 20 Dolar'dı zamn gelmediyse o inovasyon harikası bezi de almayı unutma. Ayfon alırken pro modellerini al ötekileri üvey evlat muamelesi görüyor aman diyim.

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

En son mart ayında 31.40 üzerinden kur güncellemesi yapılmış dolar şu an 33.95 34’ü geçtiği an zam gelir

• Kur NAS geç. Yedirmeyin şunlara para. Google, Microsoft Apple deli gibi veri topluyor.

• Zam oranı gerçekten çok fazla olmuş.

• Apple zam yapmadan önce basic paketinden başlayarak depolama alanlarını yükseltsin sene olmuş 2024 hala 50gb paket satıyorlar.

• Maşallah

• Ülkemizde A'dan Z'ye her şeye zam gelirken bu olay şaşırtmadı beni :(

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Lann oğlumm uzun uzun yazmışsın boşş yapmışsın sincap😂😂

• Uzun derken 2-3 satır yazı. Oğlum sen buna uzun yazı diyorsan uzun yazı görmemişsin. Müridler doluyu göremez. Fındık seni   

• Üzdü yani sövüyorum ama yapacak bir şey yok.

Bazıları drive ile karşılaştırmış.

Arkadaşlar evde eşim dahil 3 tane iPhone, tablet, pc v.s v.s mevcut.

Şuan iCloud yedeğim 550 GB maalesef Apple 1 TB satmadığı için seve seve 2 TB alacağız.

Tek tesellim bir çok servisin aylık bu tarz ödemelerde %50'sini geri vermesi böyle servislerle idare edeceğiz gittiği yere kadar.

Google Drive'a telefon yedeğini almaya uğraşmamak ve otomatik fotoğraf v.s yedeklediği için iCloud'a devam.

Burada böyle Bulut servislerinin fanatikliğini yapmaya gerek yok. iCloud'u seve seve kullanmıyoruz ama bir yerde kullanmak zorundayız. Herkes için paradan ziyade zaman önemli olabiliyor.

• Oha tam bir kahpece zam, bir dahaki cihazım kesinlikle android.

• zavallı fakir şirket iflas edeceğinden korkmuş...

• Yine parası olanın alıp kullandığı, olmayanın imrenip baktığı bir haber daha. Milletin harcamasından size ne ya, adamda para var aylık 500? verir buna.

Neden veriosun diyenin zeka seviyesinden şüphem var. :D

• runeterra kullanıcısına yanıt
    Hocam galeriyi hariç tutunca zaten 5 gb bile dolmuyor icloud yedeklemesinde. Galeriyi de Google Fotoğraflar ile otomatiğe aldım. Tertemiz oldu. 2 yıllık almıştım geçen sene aylığı bir kaç liraya gelmişti zaten.

• gelsin onada zam gelsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.