Apple pozitif neyi varsa kaybetmiyor da bizim almamız gittikçe zorlaştığından kendimizi kandırıyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple Türkiye’den iCloud paketlerine yüzde 100 zam (4. sayfa)
-
-
Yok benim paradan öte sinir olduğum şeyler var, bu fotoğrafların bütün cihazlara dağıtılması, desteklenen uygulamaların (cloud ile yönetilebilen Pages Numbers gibi) bir anda desteklerinin kaldırılması gibi. Apple ekosisteminin avantajlarında bunlar önemliydi benim için şimdi yoklar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alıştı artık her sene zam yapar…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Google Drive ile iCloud'u karşılaştıranlar Apple cihazları üstünde iCloud kullanmamış kişiler olsa gerek. İkisi aynı şey değil çünkü.
Asıl saçmalık olan iCloud'un yıllardır 5GB ücretsiz alanla gelmesi. Yıllar önce bu yeterli denebilirdi, ancak günümüzde yetersiz, ücretsiz verilen alan artmalı öncelikle.
-
Evet aylık 80 lira ödeyecegim, bu parayı ödedikten sonra bütün ay aç kalıcam ama deger.
-
Katılıyorum. Hiç para verilmeyen, boğazından 1 kuruş bile geçmeyen şirketler Gigabytelarca bulut hizmeti veriyor. Ürünleri alınıp binlerce lira ödenen Apple şirketi günümüz dosya boyutları ile yok hükmünde olan 5 gigabytecık veriyor. İnsanlığın aklıyla dalga geçiyor resmen. Kan emici
Zaten ABD menşeili her ürün Türkiye'de çok pahalıya satılıyor. ABD'li şirketlerin Türkiye'de ki fiyat politikası bi garip, akıllara zarar. ABD'nin Tofaş'ı olan ve fakir halka hitap eden Mustang'ler falan Türkiye'de zenginlerin bile zor ulaşacağı astronomik fiyatlara satılmaya çalışılıyor mesela. Bi garip ülke ABD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkede bir telefona 97K veren varsa bence durum gayet iyi. Daha pahalısı yok. Şimdilik idare edin artık :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüm foto ve videolarımı 8tb lık HDD de saklıyorum. Gereksiz para harcamaya lüzum yok. Ayrıca yıllara ve kategorilere bölerek bluray lere yazdırıyorum ekstra yedek olması için.
Gereksiz aylık ödemelerden kaçınıyorum bunun sayesinde.
Haaa pc olması lazım illaki eski fotolara ulaşmam için orası ayrı o kadarda olsun napalım. Bir arkadaşımın google hesabı kapandı geçenlerde sırf drive a aile fotoları yüklediği için.
Komedi ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50 gb bedava yapmaları gerekirken hala parayla satmaları ne mal olduklarını gösteriyor. iphone 4 zamanı 8-16 gb kapasitesine 5 gb icloud mantıklıydı ama şimdi pro sürümlerin 256 gb minimum olmasına hala 5 gb bedava vermeleri çok saçma geliyor.
-
97 K mı olmus? Hic takip etmiyorum bu cöpü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X