Şimdi Ara

Apple TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ornapsen

quote:

Orijinalden alıntı: keremimo

quote:

Orijinalden alıntı: sirreal911

apple tv yi almayı düşünüyorum
    almak için nedenlerim : telefon ekranını televizyonda paylaşma imkanı , ve internet tarayıcısı olarak kullanmak.

edit : Birde 2 tl verip FULL HD donmadan filim reklamsız orjinal filim izlemek bana koymuyor.

Apple TV üzerinden film kiralayıp izlemek 8mbit bağlantılarla bir işkence. Yarım saat yüklenmesini bekliyorsun izlemeden önce. Hele HD kiralıyorsan bugün al yarın belki izlemeye başlarsın

kiralayıp izleme konusunda bu kadar kötü mü ya. Merak ettiğim için apple store ile görüştüm. İpad olmadan da arayüzüne kayıt ederek online olarak izleyebilirsiniz dediler. ayrıca digiturk ve tivibu içinde çalışmamız var dedi..

Kiralayıp izlemek Apple TV'nin altyapısı yüzünden çok kötü. Yoksa iPad üzerinden falan kiralayıp Apple TV üzerine AirPlay ile yansıtınca çatır çatır izleniyor, sorunsuz. Sürekli yaptığım bir işlem olduğu için yeterince tecrübem oldu bu konuda

Şimdiye kadar ABD dışında özel içerik görmedim Apple TV için, yakından da takip ediyorum ama tırt. Digiturk ile anlaşmaları olmasını çok uzak bir ihtimal olarak görüyorum. Olsa bile Digiturk Play platformu üzerinden dandik ötesi kalitede entegre ederler, onu da zaten Apple kabul etmez. Turkcell ve Tivibu'dan medet umalım derdim ama 5 seneden önce de göremeyiz böyle bir entegrasyonu diye düşünüyorum.

• açıklama için teşekkürler. Ben ipad olmadan da verimli olacağı konusunda ümitlenmiştim. Gerçi ipad'im için hdmi aparatım olmasa ,bu haliyle de kesin alırdım. @keremimo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 26 Nisan 2014; 16:24:08 >
  • Arkadaşlar 2 gün önce apple tv aldım apple store'dan şimdi ise yenisi çıkacak diyorlar.14 gün dolmadan geri mi versem bilemedim.Siz ne düşünüyorsunuz ? İade edip yenisini mi beklesem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemeye deger mi yeni jenerasyonu ? Macbook air 11 inch var bende monıtor e yansıtmak icin almak istiyorum apple tv ve ipad icin bunun icin beklemem gerekir mi ?
  • Yenisi ne zaman çıkıyor acaba?
  • Ben bugün iade ettim umarım haziranda satışa sunarlar. Yoksa çok arayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basçı

Yenisi ne zaman çıkıyor acaba?

Yenisine eskisine takılmayın 100$ lık bi alet sonuçta, önce film için para verir misiniz, vermez misiniz bunu netleştirin. Ben Apple tv 3 kullanıyorum full hd film kiralayabiliyorum , apple tv 4 te belki UHD desteği gelir pek film olmasada , millet atv2 kullanıyor hala. Neyse
    4-5 TL film başına verir msiinz? vermem diyorsanız zaten kasmayın bişey almak için TV'ye USB bağlayın internetten indirin filmi altyazı gömün oldu bitti.
  • Harpooner arkadaşım iyi yazmışın ancak Apple tv 3 kullandığınızı söylüyorsun ve sanırım bu konuda en iyi bilgiyide sen verebilirsin bir kullanan olarak,tüm filmler ücretlimi?,radyo ve müzik kanalları da ücretlimi?
  • Acaba almalı mı ? Son yapılan sunumda tanıtırlar diye bekledim almadık biraz daha beklesek mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.