En son Internet üzerinden otomatik güncelleme yaptığım Apple TV 2 cihazım, yaklaşık bir aydır açılmıyordu (elma logosunda kalıyordu). Internette yaptığım araştırmalarda, Apple TV 2'nin mikro USB kablosu ile bilgisayara bağlanıp iTunes üzerinden "Restore" edilmesinin sorunu çözdüğünü okudum. Enteresan bir şekilde Apple, Apple TV 2 paket içeriğinde USB <-> mikro USB kabloya yer vermemiş. Ben de Kadıköy Yazıcıoğlu'ndan USB <-> micro USB kablo satın aldım (kablo1). Kablo gayet kaliteli duruyor.. Apple TV2 ye bağlayıp iTunes açınca cihaz iTunes da gözüküyor ancak Restore işlemini başlattıktan 5 dk sonra "1602" hatası verip işlem başarısızlıkla sonuçlanıyor. Denemediğim yöntem kalmadı.. Farklı bilgisayarda iTunes kurdum, Mac üzerinden restore denedim, Jailbreak li iOS sürümlerini denedim ancak fayda etmedi. Şan eseri evdeki çekmecelerin arasına düştüğü için haftalardır bulamadığım Kindle kablomu buldum, bu kablo da mikro USB <-> USB kablo idi (kablo 2). Bu kablo ile deneyince, sorunsuz olarak yükseltme işlemi tamamladı..Özetle her kablo aynı kablo değil, başka birisinin de başına gelmiş olabilir diyerek foruma ekliyorum.
Aynı olay apple in bütün cihazlarinda oluyor kablo olayı çok önemli .
paylasim icin tesekkurler.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
Bilgilendirme için teşekkürler forum hasret kaldı böyle konulara.. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme