Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlamadım ? Doğrusu her film dizi açtığımızda otomatik altyazı sayfasının açılması mı ? yoksa dediğim ayarı exodusdan yaparak (benzer başka eklentilerde de var bu) olması gerektiği gibi altyazılı şekilde oynatması mı ? :)
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok. Siz exodus özelinde yazmışsınız bense daha genel. Sizin dediğinizi bilmiyordum, bir deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 6 Mayıs 2017; 13:36:9 >
  • Teşekkürler yorumlar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar

Arkadaslar netflix uygulamasinda sorun yaşıyorum. Touchpad ile alta saga sola uste kaydirdigimda ekran kaymiyor. Dizi film bilgilerini göstermiyor. Güncelleme secenegi de göremedim. Benzer sorun yaşayan var mi?

Fikri olan yok mu?

• soar S kullanıcısına yanıt
    Kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz , ben de bir problem yok.
  • 3.1.2 popcorntimes ta diziyi 480 veya 720p olarak acıyorum başlıyor 10 saniye sonra duruyor bir 3 dakika sonra tekrar başlıyor bunun bir ayarı varmıdır acaba sizlerdede böylemi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trygain kullanıcısına yanıt
    Bende de 10 sn cıvarı duruyor ama play tuşuna basınca devam ediyor.

• Selamlar bende popcorn tv yi denedim bugün , hatta hanıma hava attım artık buradan seyredeceğiz diye , sürekli takıld kendi kendine 3-5 saniye atıyor bunun bir çözümü var mı

Birde benim tv biraz eski model , kodi de ekran sığmıyor , evde projeksiyon var onda sorun yok. Görüntüyü nasıl kare içine alabilirim tv için

• panama P kullanıcısına yanıt
    internetiniz yeterince hızlı mı acaba? PopcornTime'da filmler yüksek çözünürlüklü. Bazı dizilerde 480p var ama filmlerde en düşük 720p gördüm. Bir dizi bulup, onda 480p ve altını seçin; interner hızınızdan mı anlaşılır. Bende Superonline 25 mbps var, 1080p'yi bile akıcı izliyorum.
    Diğer sorunuz için televizyon ayarlarınızı denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 9 Mayıs 2017; 9:59:11 >
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    Türkcell Tv kurdum ama paralı demi bu meret ? İlla üyelik fln soruyor

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Apple TV'yi Superonline'dan aldıysan paralı değil. Yalnız en temel paket sadece ulusal kanallar vb. var. İyi tarafı kotadan yemiyor ve kanalları 24 saat geriye giderek izleyebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Apple TV'yi Superonline'dan aldıysan paralı değil. Yalnız en temel paket sadece ulusal kanallar vb. var. İyi tarafı kotadan yemiyor ve kanalları 24 saat geriye giderek izleyebiliyorsun.

Eyvallah

• quote:

internetiniz yeterince hızlı mı acaba? PopcornTime'da filmler yüksek çözünürlüklü. Bazı dizilerde 480p var ama filmlerde en düşük 720p gördüm. Bir dizi bulup, onda 480p ve altını seçin; interner hızınızdan mı anlaşılır. Bende Superonline 25 mbps var, 1080p'yi bile akıcı izliyorum.
    Diğer sorunuz için televizyon ayarlarınızı denediniz mi?

Hocam selamlar , internetim hızlı hatta kodiden 1080 o seyrediyorum ama popcorn da duruyor vs , ekran için tv de 3-4 ayar var hepsini yaptım olmadı , zaten projeksiyona çevirince sorun ortadan kalkıyor

Acaba bir add on vs var mı bildiğin

Bir de şunu dener misiniz: Sistem...sistem....video çıkışı...görüntü kısmında kodi çözünürlüğünü televizyonunuza göre ayarlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 10 Mayıs 2017; 8:54:16 >
  • quote:

Bir de sunu dener misiniz: Sistem...sistem....video cikisi...goruntu kisminda kodi cozunurlugunu televizyonunuza gore ayarlayabilirsiniz.

Selamlar hocam dün bakamadım bugün deneyim bu çözüm olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir de şunu dener misiniz: Sistem...sistem....video çıkışı...görüntü kısmında kodi çözünürlüğünü televizyonunuza göre ayarlayabilirsiniz.

Hocam selamlar , çözünürlük kısmı bulunmuyor ağple tv deki kodi de aynı adımı bilgisayarda buluyorum .
    Acaba Apple TV ayarlarından mı değiştirmek lazım bilemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim Apple TV'deki kodide var. Gerçi bu builder kurulmamış, klasik kodi idi. Yine de bir bakayım ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 11 Mayıs 2017; 9:17:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panama

quote:

Hocam selamlar , çözünürlük kısmı bulunmuyor ağple tv deki kodi de aynı adımı bilgisayarda buluyorum .
    Acaba Apple TV ayarlarından mı değiştirmek lazım bilemedim

Ayar uzman ( Expert ) temi ?

• bendeki şansa superonline dan bu sefer gelen cihaz 10.1.1 yani jailbreak olmayan versiyon :/
  • dc106 kullanıcısına yanıt
    Üzülmeyin, JB yapılsa bile NitoTV çalışmadığı için JB bir işe yaramıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.