Şimdi Ara

Apple TV 4, Kodi, PopcornTime ve Diğer Herşey (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
41
Favori
38.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başarısız bir eklenti bence de exodus ve türevleri ile karşılaştırılamaz elbet ama apple tv kodi için daha rahat kurulabilecek (repo adresi olan) başka bir yerli içerik sağlayan eklenti yok maalesef kodi konusunda bizden çıkan doğru dürüst bir eklenti ya da yapı da yok zaten ya beceriksizlikten ya da becerebileceklerin kodiye ilgisizliğinden.
  • Çok güzel çalışma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: panama

quote:

quote:

Teşekkürler hocam olguerhan hocamjn videosunu da seyrettim ama paypal abd ve ingiltere bir türlü adres vs girilen noktaya geçmedi bende irlanda hesabı açtım evde olmadığım için apple tv ud id bulamadım o yüzden son aşamada denemedim

Ben videoda anlattım, random amerika adresi buldum google dan oldu. O kısımları izleyin videoda baştan

HOCam günaydın , seyrettim baştan sona sorun ABD ve uk seçtiğimizde ülkeyi adres alanına götürmüyor ana ekrana atıyor o yüzden İrlanda üstünden açtım

https://www.paypal.com/us/ olarak giriyormusun,

Yada,

https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home

Buradan denedim , hatta videoyu durdurup adrese baktım

Ancak herhalde ip den tespit ediyor şuan İzmir de kayınpederde mevcut teknoloji ile bu kadar

Bu arada açtım hesabı sadece usa değil İrlanda açtım birşey farkeder mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekin G.

Başarısız bir eklenti bence de exodus ve türevleri ile karşılaştırılamaz elbet ama apple tv kodi için daha rahat kurulabilecek (repo adresi olan) başka bir yerli içerik sağlayan eklenti yok maalesef kodi konusunda bizden çıkan doğru dürüst bir eklenti ya da yapı da yok zaten ya beceriksizlikten ya da becerebileceklerin kodiye ilgisizliğinden.

Hocam ukturk vardı sanırım bence o da başarılı Türk mü bilmiyorum ama

• panama P kullanıcısına yanıt
    Adı üzerinde UK TURK ben de Türkler diye biliyorum büyük ihtimalle öyleler İngilterede yaşayan Türkler olsa gerek ben bizim topraklardan çıkanları kastettim ukturk globalde en başarılılarından biri bence de .ukturk eklentisinde mesela Türkçe Dublajlı filmler ve yerli filmlerin olduğu bir bölüm var ancak ben bir tanesinin bile açıldığına şahit olamadım maalesef hep "no stream available" bu yüzden soruyu soran arkadaşa da öneremedim . Yerli ve dublajlı içerik konusunda maalesef kodide sıkıntı mevcut.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam olguerhan hocamjn videosunu da seyrettim ama paypal abd ve ingiltere bir türlü adres vs girilen noktaya geçmedi bende irlanda hesabı açtım evde olmadığım için apple tv ud id bulamadım o yüzden son aşamada denemedim

Ben videoda anlattım, random amerika adresi buldum google dan oldu. O kısımları izleyin videoda baştan

HOCam günaydın , seyrettim baştan sona sorun ABD ve uk seçtiğimizde ülkeyi adres alanına götürmüyor ana ekrana atıyor o yüzden İrlanda üstünden açtım

https://www.paypal.com/us/ olarak giriyormusun,

Yada,

https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/home

Buradan denedim , hatta videoyu durdurup adrese baktım

Ancak herhalde ip den tespit ediyor şuan İzmir de kayınpederde mevcut teknoloji ile bu kadar

Bu arada açtım hesabı sadece usa değil İrlanda açtım birşey farkeder mi

Özel msj attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekin G.

Adı üzerinde UK TURK ben de Türkler diye biliyorum büyük ihtimalle öyleler İngilterede yaşayan Türkler olsa gerek ben bizim topraklardan çıkanları kastettim ukturk globalde en başarılılarından biri bence de .ukturk eklentisinde mesela Türkçe Dublajlı filmler ve yerli filmlerin olduğu bir bölüm var ancak ben bir tanesinin bile açıldığına şahit olamadım maalesef hep "no stream available" bu yüzden soruyu soran arkadaşa da öneremedim . Yerli ve dublajlı içerik konusunda maalesef kodide sıkıntı mevcut.

Film denemedim ama içerik çok fazla uk de de , Türk kanallar iyi bence bilgisayarda sorunsuz açılıyordu filmler Türkçe dublaj bende açıldı ama dublajlı seyretmeyi sevmediğimden zen yada exodus kullanıyorum

dublajlı seyretmeyi sevmenin bir yaptırımı olmalı bence de :) şaka bir yana, dublajlı gerektiğinde airplay yapıyorum ben daha pratik oluyor. Çocuklar için lazım oluyor netflix veya airplay olmadı dublajlı olarak indirip plexden hallediyoruz bu meseleyi. Türk kanalları konusuna gelirsek ukturkden daha iyi yolları var sürekli bu yollar değiştiği için direk bir eklenti öneremiyorum ama :)
  • Benim çocuk Ufak o yüzden İngilizce Türkçe anlamıyor :)

ÇiZgi film olsa yetiyor , dediğiniz gibi bir eklenti daha var o gerçekten daha iyi

• Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Türk eklentilerinin en iyisi koditr'idi. Uzun bir dönem bende vardı ve çok başarılıydı. Sonra 1 kereliğine ücret istediler, onu da vermiştim. Ardından düzenli ödemeye döndüler ve ben orada bıraktım. Şu anda özellikle yurtdışında yaşayanlara hitap etmeye başladı ve IPTV gibi birşeye döndü yanılmıyorsam. Senelik ücret 25 Eurodan başlıyor. VİP üye iken bıraktım, uzun süredir de bakmadım. İlgilenenler inceleyebilir.
    http://koditr.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 2 Mayıs 2017; 14:36:52 >
  • Kodi aldıktan sonra ücret biraz anlamsız geliyor insana , ip tv seçeneğide aynı fiyat tabii bunun kanallar nasıldır bilmiyorum

• Selamlar sizlerin de yönlendirmesi ile ipastore kodi popcorn kurulumu yaptım öncelikle yardımları dokunanlara teşekkürler ederim. Popcorn oldukça güzel bir uygulama olmuş , kodi bilgisayar gibi akıcı gelmedi ama yüne de beğendim

Exodus u kurdum öncelikle ayarlardan alt yazı ayarlarını yapmama rağmen seçtiğim video d altyazı çıkmadı ; ( bilgisayardaki gibi oynatıcının altta altyazı audio gibi seçenekleri yoktu

Bu Apple TV ye özel mi yoksa ben ayarlarda mı birşeyi eksik yaptım

• Ek olarak kodi için kullandığımız bir build var mı Önerinzi alabilir miyim ?

Touchpade basılı tutunca çıkıyor seçenekler , genel ayarlardan altyazı ayarlarını yaptınız ve otomatik çıkmasını istiyorsunuz anladığım kadarıyla exodusda "tools>>subtitles" diye bir sekme var oradan altyazının otomatik gelmesini sağlayabilirsiniz.

Ben "Spinz Tv Fury" kullanıyorum.
  • Otomatik altyazı çıkmasının doğrusu şu şekilde: Settings...Add-ons...Install from repository...Kodi add-on repository...Service sekmelerinden ilerleyip, "AutoSubs" eklentisini yüklersek, film-dizi açtığımızda altyazı yükleme sayfası otomatik olarak açılmakta, istediğimiz altyazıyı oradan seçebilmekteyiz.
    Altyazı ayarlarının nasıl yapılacağı ise ilk mesajda mevcut.
    Altyazı ayarlarını yaptıysanız çıkması lazım. Kodiyi klasik halde kullanıyorsanız film oynarken toucpade tıklayınca altyazı, audio vb kısım altta çıkıyor. Spinztv vb. build kurduysanız film oynarken touchpade basılı tutunca çıkıyor.
    Altyazı olayı kodide, popcorntime'dan çok daha başarılı. Yalnız son zamanlarda Opensubtitles kaynaklı sıkıntılar olmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunebakan44 -- 6 Mayıs 2017; 12:2:18 >
  • AppleTV yeni güncellemeyi yüklediniz mi? Değişen bişey var mı acaba? 24p olayını hala çözemediler değil mi?
  • Geri dönüşleriniz için teşekkürler , kodi ye bilgisayardan biraz aşınalık kazandım , ama player alında herhangi birşey çıkmayınca acaba dedim , bende sipinz tv eklentisi kurayım

Tüm add on lar el altında oluyor yararlı oluyor

Autosubs iyi ama bazen eşleşmeyen altyazıları koyuyor

Popcorn da alt yazı birkaç denemede tam ve otomatik gelince bana daha iyi geldi ama detaylı inceleme şansım olmadı

Autosub, altyazı koymuyor, yalnızca film açıldığında yanda altyazı seçme sayfasını açıyor. Yani sizin tıkla, altyazı indir işlemlerini yapmanıza gerek kalmadan bu bölüm kendiliğinden açılıyor.
  • Arkadaslar netflix uygulamasinda sorun yaşıyorum. Touchpad ile alta saga sola uste kaydirdigimda ekran kaymiyor. Dizi film bilgilerini göstermiyor. Güncelleme secenegi de göremedim. Benzer sorun yaşayan var mi?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.